Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Europa League: Ισπανία – Πορτογαλλία σημειώσατε…Ταμείο!

Βιγιαρεάλ – Πόρτο: Προτείνω στοιχηματακι στη Βιγιαρεάλ μόνο και μόνο λόγο απόδοσης. Θα το παλέψει γιατί δεν ξέρεις ποτέ. Έστω και με ένα γκολ να κερδίσει θα σημαίνει ότι το πάλεψε. Θα πάνε για 4 γκολ οι Ισπανοί αλλά εμάς 1 μας φτάνει. Άσσος με σούπερ απόδοση στο 2,55 για το σημερινό μας στοίχημα.

Μπράγκα – Μπενφίκα: Ξέρετε τι μου θυμίζει αυτός ο αγώνας ε; ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Δεν ξέρω προγνωστικα ποιος θα κερδίσει και ούτε με νοιάζει. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι το στοίχημα θα έρθει under 2,5. Απόδοση πολύ καλή στο 1,78.

23η αγωνιστική: Δεσπόζει το ντέρμπι και το ταμείο!

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ολυμπιακός-ΠΑΟ: Ένα γκολ ο Σισέ. Κι ένα γκολ από την 5άδα φωτιά του Ολυμπιακού; 2 γκολ. Κι ένα στοιχημα ακόμα δωράκι;  Δηλαδή Over 2,5

Καβάλα – Πανσερραικός: Ο ένας παίζει για Ευρώπη και ο άλλος για Β` Εθνική. Under 2,5

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Champions League: Αυτοί πάνε τελικό και εμείς…Ταμείο!

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Πόσα προγνωστικα θα φαει η βασίλισσα σήμερα; Όσα και να βάλει η Μπάρτσα δεν μας νοιάζει. Η νίκη μας ενδιαφέρει στο στοιχημα. Γιατί εμείς θα ποντάρουμε στον άσσο με την Μπαρτσελόνα πουθέλει να πάψει να αμφισβητούνε την ανώτερα της και την  Ρεάλ με ψυχολογία looser να χαροπαλεύει. Ωραία απόδοση το 1,65. Viva barca.

16η Αγωνιστική Superleague: Ο Αϊς μοιράζει δώρα…

ΤΡΙΤΗ

Άρης-Καβάλα: Υπό το βλέμμα του νέου της προπονητή, η Καβάλα θα αντιμετωπίζει τον Άρη. Συνεπάγεται το πάθος που θα δείξουν προγνωστικά οι «αργοναύτες». Ο Άρης δεν θα έχει εύκολο απόγευμα και σε συνδυασμό με την δυσκολία του στο σκοράρισμα το σκορ δεν θα ξεφύγει πάνω από 2 γκολ, στοίχημα. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα under 2,5 και ας έχει απόδοση μόνο 1,45.

Μουντομπασκετ 2010 – Δώστε το…

Αν με ρωτούσατε την Τρίτη αν θα κερδίσουμε την Ρωσία θα σας έλεγα αδίστακτα ‘ΝΑΙ’. Όμως τώρα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα πιθανότερο είναι να συναντήσεις εξωγήινο σε μία καφετέρια παρά να κερδίσουμε τους Ρώσους. Όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά δεν θέλουμε. Και όσο και αν ακούω δηλώσεις του στυλ, ότι θα ματώσουμε και δεν μας νοιάζει με ποιον θα παίξουμε στους 16…πλάκα μας κάνουν; Μιλάμε για Έλληνες. Η πονηριά και η στρατηγική είναι μέσα μας. Σιγά μην τους κερδίσουμε. Γι αυτό πέταξα από την χαρά μου όταν είδα την νίκη της ΡΩΣΣΙΑΣ στο 3,20.  Όχι απλά δαγκωτό, ΑΜΑΣΗΤΟ!!!

Προκριματικά Euro 2012 – Ο Τιμουρ δεν αστειεύεται

Η διαφορά δυναμικότητας της αγαπημένης μας με τους γεωργιανούς είναι δεδομένη. Το θέμα είναι ότι σήμερα δεν αντιμετωπίζουμε την γεωργία αλλά τον Τιμούρ. Ο καραφλός τεχνικός σήμερα θέλει να δώσει απαντήσεις σε πολλούς. Και θα το μεταφέρει αυτό και στους συμπατριώτες του. Είναι γνωστό πλέον, ότι κάτι που ξέρει να κάνει καλά ο Κετσπάγια είναι να παίζει κλειστή άμυνα. Ξέρει πως να αποφύγει έναν διασυρμό και μάλιστα πως μπορεί καμιά φορά να φτάσει και στην έκπληξη. Αντίθετα με τους έλληνες που θα πάμε σήμερα με αλαζονεία και επιθετικά να ικανοποιήσουμε το φίλαθλο κοινό, που με το ζόρι θα αγγίξει τις 10.000. Αλλά επειδή ο Τιμούρ δεν αστειεύεται θα έχουμε μία δύσκολη βραδιά  και όχι περίπατο. Θα μας τιμήσει ο Σάντος με το αγαπημένο του 1-0; Όπως και να έχει ένα under είναι ότι πρέπει στο 1,70 στην

Ελλάδα – Γεωργία: Under 2,5



Βίντεο για την Ελλαδάρα μας στο UEFA EURO 2012