Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Champions League: Με ρίσκο…και ο θεός βοηθός!

Μπράγκα – Σαχτάρ Ντόνετσκ:  Δεν θα τρωνε και κάθε αγωνιστική 6 γκολ η Πορτογάλοι. Συνήθως μετά από τόσο βαριές ήττες στοιχηματος έρχονται και οι επιτυχίες. Δεν λέμε ότι θα  κερδίσει η Μπράγκα την Σαχτάρ. Άλλα ένα Χ με απόδοση 3,20 αξίζει το ρίσκο!

Τσέλσι – Μαρσέιγ:  Όλοι αναμένουμε την εύκολη επικράτηση της Τσέλσι. Εμείς όμως θα προτιμήσουμε το under. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα το παλέψουν οι γάλλοι. Έχει πιο ρίσκο βέβαια αλλά περισσότερα λεφτά στην τσέπη μας χάρη στο 2.20 απόδοση προτιμώντας το  under 2,5.

Τετάρτη: Να βγάλουμε κανένα φράγκο για το 3ήμερο

Καλησπέρα σας. Για σήμερα έχουμε τρία στανταράκια αλλά θα δώσουμε το κλασσικό σύστημα 2/3 για να είμαστε καλυμμένοι. Για τους πιο τολμηρούς θα δώσουμε και 4 Χ για συστηματάκι μπόμπα. Και ο Θεός βοηθός

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει σύστημα 2/3:

  • Λεβάντε – Σοσιεδαδ: 1 (1,95)
  • Άουε – Νυρεμβέργη: 2 (1,90)
  • Μαγιόρκα – Σπόρτινγκ Χιχόν: 1 (2,00)

 

Σάββατο: Καλό μήνα νά`χουμε και καλά ταμεία…

Ο κουβας νευρίασε και πήγε ταμείο χθες. Με δύο δυάδες και 3 στα 4 Χ δικαιώθηκε για τις επιλογές του για μία ακόμη φορά. Από το πρωί λοιπόν μελετάμε το κουπόνι και ήρθε η μεγάλη ώρα να σας δώσουμε προβλέψεις για πολλά λεφτά. .

Στα σίγουρα ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

24η αγωνιστική:”Ντόπιο” ταμείο…

ΚΥΡΙΑΚΗ

Λάρισα – Άρης: Μπορεί η Ευρώπη να τέλειωσε για τον Άρη αλλά προγνωστικά δεν σημαίνει ότι ξαφνικά ενδιαφέρεται για το πρωτάθλημα. Πιστεύω θα είναι σούζα το αλογάκι. Ένα προγνωστικά στοίχημα 1Χ μου αρέσει πολύ. Θα κινηθούμε σε χαμηλές αποδόσεις γιατί θα είναι η εβδομάδα των εκπλήξεων.

ΠΑΟΚ-Καβάλα: Αυτά τα ντέρμπι έχουν δύο οδούς. Αυτόν του under και αυτόν του Χ. Εμένα μου αρέσει το Χ2, το under αλλά και το Χ ημίχρονο ή τελικο. Εσύ αποφασίζεις. Εγώ κατέληξα. Under 2,5

4η Αγωνιστική: Ακούσατε, ακούσατε! Ο Ολυμπιακός over με 1,80 απόδοση!

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ατρόμητος-Πανσεραικός: Έχω μία αδυναμία στον Γιώργο Δώνη και πιστεύω ότι κάτι τέτοια παιχνίδια κουτσά στραβά τα κερδίζει. Η νίκη σε αυτό το ματς είναι στο πρόγραμμα για τους περιστεριώτες και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν. Το στοίχημα στον άσσο είναι τρομερή περίπτωση στο 1,65 από την sportingbet.

Προκριματικά Champions League: Ταμείο με διπλές ευκαιρίες…

Ρουμπίν Καζάν – Λυών: Είναι σίγουρο στοίχημα πως θα το παλέψει η Ρουμπίν Καζάν. Θα καταφέρει να πάρει τη νίκη αλλά για την πρόκριση δεν το ξέρουμε. Αν προσθέσουμε προγνωστικά και την ισοπαλία προκύπτει ένα σίγουρο σημείο με χαμηλή απόδοση βέβαια όπως είναι το 1Χ.

 

Βικτόρια Πίλζεν – Κοπεγχάγη: Η Βικτόρια καθάρισε την πρόκριση στον πρώτο γύρο. Τώρα δεν χρειάζεται να κάνει κάτι παραπάνω από το να έχει ένα εύκολο βράδυ. Χωρίς άγχος, πίεση και πάθος θα ακολουθήσει μια τυπική διαδικασία με χαμηλό σκορ.

Ουντινέζε – Άρσεναλ: Μπορεί στην Αγγλία οι κανονιέριδες να μην έχουν κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα, αλλά πιστεύω πως σήμερα θα την πάρουν την πρόκριση. Και αυτό θα γίνει με Χ2. Πολύ καλή απόδοση για να την αφήσουμε να περάσει έτσι. Με 1,40 απόδοση και όλα είναι καλά.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

· Ρουμπίν Καζάν – Λυών1Χ (1,35)

· Βικτόρια Πίλζεν – Κοπεγχάγηunder 2,5 (1,85)

· Ουντινέζε – ΆρσεναλΧ2 (1,62)

Συνολική απόδοση4,05



Βίντεο για το UEFA Champions League