Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Κυριακή: Αργία για τους πολλούς…

Ο 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

 προτείνει:

  • Χέρενφεν – Γκρόνινγκεν1 (2,10)
  • Ρόμα – Κάλιαρι1/1 (2,30)

Συνολική απόδοση4,83

 

Προκριματικά Euro 2012 – Ο Τιμουρ δεν αστειεύεται

Η διαφορά δυναμικότητας της αγαπημένης μας με τους γεωργιανούς είναι δεδομένη. Το θέμα είναι ότι σήμερα δεν αντιμετωπίζουμε την γεωργία αλλά τον Τιμούρ. Ο καραφλός τεχνικός σήμερα θέλει να δώσει απαντήσεις σε πολλούς. Και θα το μεταφέρει αυτό και στους συμπατριώτες του. Είναι γνωστό πλέον, ότι κάτι που ξέρει να κάνει καλά ο Κετσπάγια είναι να παίζει κλειστή άμυνα. Ξέρει πως να αποφύγει έναν διασυρμό και μάλιστα πως μπορεί καμιά φορά να φτάσει και στην έκπληξη.

3η Αγωνιστική (Σάββατο): Σήμερα θα ‘ΠΑΟ’ για νίκη στην Καβάλα…

Σήμερα Σάββατο δυστυχώς έχουμε μόνο 3 ματσάκια στοιχηματος για Ελλάδα. Ένα που δεν μπορώ να προβλέψω το αποτέλεσμα (Εργοτέλης-Ξάνθη), αλλά και δύο που τα αποτελέσματα τα ξέρουμε από τώρα!

Champions League: Και να 2-0 να χάσει, επιτυχία θα είναι…

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός: Θα το κάνει και πάλι το θαύμα του ο Παναθηναικός. Και μην πάει το μυαλό σας στο διπλό. Με την Μπαρτσελόνα παίζει στοιχημα! Και να 2-0 να χάσει επιτυχία θα είναι. Απλά δε νομίζω να έχουμε συντριβή όπως πολλοί αναμένουν. Λίγο η τακτική των πρασίνων, λίγο αυτό  το κοκαλάκι που έχει στην Ευρώπη ο ΄panathinaikos ‘ και λίγο με σβηστές μηχανές να παίξει σήμερα η barca, δεν θα έχουμε και  πολλά γκολ σήμερα. Και είπαμε προγνωστικα δεν ξέρεις ποτέ. ΠΑΟ είναι αυτός.

Superleague (play-off): Σσσσσσ…μιλάει η έδρα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ε τέλειωσε το παραμύθι. Το πήραμε το προγνωστικο μήνυμα. Ο Παναθηναϊκός στους ομίλους. Με 2 στα 2 και φύγαμε. Δεν χάνει στο ΟΑΚΑ. Βασικά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει στο ΟΑΚΑ. Όχι ότι θα είναι εύκολο έργο για το τριφύλλι αλλά θα το πάρει το ματς ο περσινός πρωταθλητής. Απόδοση συμπαθητική 1,65.
 

Τελικός κυπέλου Μπάσκετ: Ας πάρει και ένα ο Θρύλος…

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το 1,55 του Παναθηναϊκού σίγουρα δεν αγγίζεται. Δεν αξίζει καν. Και πέρα από αυτό, ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει σήμερα. Το θέλει πιο πολύ. Το χρειάζεται. Ο εξάστερος από την άλλη λίγο η έλλειψη κινήτρου και λίγο η κούραση της Ευρώπης τον αφήνουν λίγο πίσω στην υπόθεση νίκης. Στα playoff θα δούμε γιατί έχουμε να κάνουμε με 5 παιχνίδια. Σε αυτό το μονό παιχνίδι θα παίξουμε ΜΟΝΟ αποδεκτό την επικράτηση του Ολυμπιακού με ωραία απόδοση στο 2,35.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός2 (2,35)