Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

1η Αγωνιστική – Που πας ρε Πετρογκολ;

Ξέρω, ξέρω. Όλοι περιμένετε να διαβάσετε τι ματσάκια προγνωστικα στοιχηματος θα δώσουμε. Δεν μου πάει να σας αφήσω έτσι. Το καλοκαίρι τέλειωσε και το πρωτάθλημα αρχίζει! Και σας έχω 2 ματσάκια.

23η αγωνιστική: Δεσπόζει το ντέρμπι και το ταμείο!

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ολυμπιακός-ΠΑΟ: Ένα γκολ ο Σισέ. Κι ένα γκολ από την 5άδα φωτιά του Ολυμπιακού; 2 γκολ. Κι ένα στοιχημα ακόμα δωράκι;  Δηλαδή Over 2,5

Καβάλα – Πανσερραικός: Ο ένας παίζει για Ευρώπη και ο άλλος για Β` Εθνική. Under 2,5

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Δευτέρα: Καλή βδομάδα με άσσους…Μερσί(ν) Μποκού!

Καλησπέρα σας. Μας πάει πολύ τις τελευταίες μέρες και ευτυχώς δεν έχουμε φάει ακόμα ντομάτες σαν τους πολιτικούς στοίχημα. Σήμερα θα σας δώσω μία δυάδα με άσους που πρέπει να περάσουν θέλουν δεν θέλουν.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Μέρσιν Ίντμαν Γιούρντου – Γκεντσλερμπίρλιγκι: 1 (1,95)
  • Ναντ – Λανς: 1 (2,20)

Συνολική απόδοση4,29

 

Στανταράκια που ΒΓΑΖΟΥΝ μάτι…

Πήγαμε ταμείο χθες με τους άσσους για μία ακόμα φορά. Μεγάλο το κουπόνι του στοιχήματος σήμερα γι` αυτό και βρήκαμε πολλούς αγώνες να προτείνουμε. Θα τους χωρίσουμε σε άσσους, under, Αγγλία, Ελλάδα. Πάμε Ταμείο το απόγευμα και το βράδυ το γλεντάμε.

Για την Αγγλία ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Καλό καλοκαίρι…Betονιά και ψάρεμα…

Όπως θα έχετε αντιληφτεί εδώ και μερικές μέρες ο προγνωστικα στοιχηματος δεν δίνει προγνωστικά στοιχήματος. Τα πρωταθλήματα τελειώσανε, Ευρωπαϊκά κύπελλα δεν έχουμε, οπότε ας ξεκουραστούμε 2 μήνες και από τέλη Αυγούστου πάμε πάλι προγνωστικα  ταμείο. Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές στοιχηματος.

Τελικός κυπέλου Μπάσκετ: Ας πάρει και ένα ο Θρύλος…

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το 1,55 του Παναθηναϊκού σίγουρα δεν αγγίζεται. Δεν αξίζει καν. Και πέρα από αυτό, ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει σήμερα. Το θέλει πιο πολύ. Το χρειάζεται. Ο εξάστερος από την άλλη λίγο η έλλειψη κινήτρου και λίγο η κούραση της Ευρώπης τον αφήνουν λίγο πίσω στην υπόθεση νίκης. Στα playoff θα δούμε γιατί έχουμε να κάνουμε με 5 παιχνίδια. Σε αυτό το μονό παιχνίδι θα παίξουμε ΜΟΝΟ αποδεκτό την επικράτηση του Ολυμπιακού με ωραία απόδοση στο 2,35.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός2 (2,35)