Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Κύπελλο Ισπανίας: Ο special one έχει τον τρόπο του….

Μπορεί να μου την σπάει, όπως φαντάζομαι και σε πολλούς άλλους, ο τρόπος παιχνιδιού του Μουρίνιο ειδικά απέναντι σε μία ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις αλλά σημασία έχει ότι έχει τον τρόπο του να τα καταφέρνει. Γιατί μπορεί αναμφισβήτητα η Μπάρτσα να είναι η καλύτερη ομάδα παγκοσμίως αυτήν την στιγμή αλλά αυτή που καίγεται για το συγκεκριμένο τίτλο είναι η Ρεάλ. Κι αυτό γιατί τα άλλα πιθανότατα είναι χαμένα. Το πρωτάθλημα οδεύει προς Καταλονία, όπως και το ευρωπαϊκό. Τα προγνωστικά του Μπετόπουλου λενε πως το ματς αυτό τείνει προς Χ2.

22η Αγωνιστική: Ερωτευμένος με το ταμείο!

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: Ο Μήτρογλου δεν θα παίζει. Άρα δεν θα παίζει και γκολ. Εύκολο στοίχημα με ωραία απόδοση στο 1,50

ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός: Ευχαριστούμε που κάνατε το λάθος να τιμωρήσετε τον Μιραλάς. Έτσι πεισμώσατε τους ερυθρολεύκους. Πεισμώσατε και τον betopoulo. Διπλό για να μάθετε…

 

Ηρακλής-Αστέρας τρίπολης: Ποιος καίγεται για την νίκη; Ε, προς τα κει κλείνει και η νίκη. Άρα Χ2 στον Αστέρα.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Τελικός κυπέλου Μπάσκετ: Ας πάρει και ένα ο Θρύλος…

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το 1,55 του Παναθηναϊκού σίγουρα δεν αγγίζεται. Δεν αξίζει καν. Και πέρα από αυτό, ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει σήμερα. Το θέλει πιο πολύ. Το χρειάζεται. Ο εξάστερος από την άλλη λίγο η έλλειψη κινήτρου και λίγο η κούραση της Ευρώπης τον αφήνουν λίγο πίσω στην υπόθεση νίκης. Στα playoff θα δούμε γιατί έχουμε να κάνουμε με 5 παιχνίδια. Σε αυτό το μονό παιχνίδι θα παίξουμε ΜΟΝΟ αποδεκτό την επικράτηση του Ολυμπιακού με ωραία απόδοση στο 2,35.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Champions League: ΣΟΚ! 362 ΑΠΟΔΟΣΗ…

Τα λόγια είναι περιττά παίζουμε στοίχημα στα εξής και πάμε ταμείο…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει σύστημα 3/5:

Superleague: Ας μιλήσει η έδρα…

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Το χω πει από την αρχή της σειράς των play off. Η ΑΕΚ θα οδεύει για Champions League. Και για να το πετύχει αυτό πρέπει προγνωστικα  να καταπιεί τον ΠΑΟΚ σήμερα. Και ξέρετε κάτι; Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ Τρίτη συνεχόμενη νίκη. Και χαίρομαι πολύ με την απόδοση δώρο στο 2,10 για τη νίκη στοιχημα της ΑΕΚ.

Προγνωστικα στοιχηματος Champions League

Champions League: Ταμείο με Ρεάλ, Άρσεναλ και Τσέλσι…

Ρεάλ Μαδρίτης-Οσέρ: Μπορεί να είναι αδιάφορη η Ρεάλ αλλά ο Μουρίνιο δεν είναι καθόλου. Δεν θα δεχόταν με τίποτα μία τέτοια ήττα έστω και αν δεν κόστιζε. Γι αυτό και το 1,30 είναι τρομερή απόδοση.  Και με σβηστές μηχανές να παίξει η Ρεάλ θα το πάρει το ματς.

Μαρσέιγ-Τσέλσι: Σίγουρα το παιχνίδι είναι αδιάφορο όπως  πολλά άλλα σήμερα. Αλλά είναι δύο ομάδες που και με σβηστές μηχανές μπορούν να βάλουν πάνω από 1 γκολ. Οπότε με κλειστά μάτια το παίζω over 1,5 . Και με 1,37 απόδοση χαρούμενοι να είμαστε.

 

 

Champions League: Με ρίσκο…και ο θεός βοηθός!

Μπράγκα – Σαχτάρ Ντόνετσκ:  Δεν θα τρωνε και κάθε αγωνιστική 6 γκολ η Πορτογάλοι. Συνήθως μετά από τόσο βαριές ήττες στοιχηματος έρχονται και οι επιτυχίες. Δεν λέμε ότι θα  κερδίσει η Μπράγκα την Σαχτάρ. Άλλα ένα Χ με απόδοση 3,20 αξίζει το ρίσκο!

Τσέλσι – Μαρσέιγ:  Όλοι αναμένουμε την εύκολη επικράτηση της Τσέλσι. Εμείς όμως θα προτιμήσουμε το under. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα το παλέψουν οι γάλλοι. Έχει πιο ρίσκο βέβαια αλλά περισσότερα λεφτά στην τσέπη μας χάρη στο 2.20 απόδοση προτιμώντας το  under 2,5.

Champions League: Θα ‘Χ’εστούμε στα λεφτά…

Λοιπόν για σήμερα Τρίτη  έχω  τρία ματσάκια που τείνουν προς το Χ  με σύμολο 36,48 απόδοση.

Θα παίξετε όμως με σύστημα 2/3 έτσι? Γιατί μπάλα είναι αυτή και μπορεί να μας εκθέσει.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει σύστημα 2/3:

Champions League: ΣΟΚ! 362 ΑΠΟΔΟΣΗ…

Τα λόγια είναι περιττά παίζουμε στοίχημα στα εξής και πάμε ταμείο…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει σύστημα 3/5:

Champions League (Τετάρτη): Ο 4ος όμιλος μας πάει ΤΑΜΕΙΟ…

Ρουμπίν Καζάν-Κοπεγχάγη: Όλα για όλα τα παίζει η Ρουμπίν. Εξάλλου η Κοπεγχάγη έχει άλλη μία ευκαιρία την επόμενη αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Δεν χάθηκε και ο κόσμος αν χάσει. Άρα με 1,90 απόδοση γλείφουμε τα δάκτυλα μας.

Παναθηναικός-Μπαρτσελόνα: Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχουν το over 2,5 στο 1,62. Δηλαδή τι δώρο είναι αυτό; Ευχαριστούμε betoto.

Ο  προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Champions League 1η αγωνιστική (Τετάρτη): Λίγα γκολ…πολλά λεφτά!

Χθες αν και είχαμε αρχίσει πολύ καλά, στραβώσανε τα ματς από το 60’ και μετά στοιχημα. Το Χ της Γκενκ όσοι ρισκάραμε, δικαιωθήκαμε και βγάλαμε τα σπασμένα προγνωστικα. Για σήμερα η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα αρκετά αλλά πιστεύω κατέληξα σε 2 δυάδες με καλές αποδόσεις και σίγουρο ταμείο. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Champions League: Αυτοί πάνε τελικό και εμείς…Ταμείο!

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Πόσα προγνωστικα θα φαει η βασίλισσα σήμερα; Όσα και να βάλει η Μπάρτσα δεν μας νοιάζει. Η νίκη μας ενδιαφέρει στο στοιχημα. Γιατί εμείς θα ποντάρουμε στον άσσο με την Μπαρτσελόνα πουθέλει να πάψει να αμφισβητούνε την ανώτερα της και την  Ρεάλ με ψυχολογία looser να χαροπαλεύει. Ωραία απόδοση το 1,65. Viva barca.

Champions League (Τρίτη): 1 + under2,5 = ΤΑΜΕΙΟ

Ρόμα-Μπάγερν: Η Ρόμα καίγεται. Η Μπάγερν ξεκουράζεται. Και η Τσέπη μας γεμίζει με 1,91 απόδοση στον άσσο.

Σπαρτάκ Μόσχας-Μαρσέιγ: Αν φάνε γκολ καήκανε. Και αν το βάλουνε σωθήκανε. Δεν θα ρισκάρουν και πολύ στην αρχή οι δυο τους. Στο τέλος θα τα δώσουν όλα και όποιος νικήσει. Γι` αυτό πάνω από 2 γκολ δεν μπαίνουνε. Με under στο 1,65 είμαστε κομπλέ.

Ο  Ζώης Μπετόπουλος προτείνει:

Champions League (Τελικός): Penalty για θέαμα και Ταμείο…

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πφφ…Αυτό το ματς δεν σηκώνει προγνωστικα στοιχηματος. Δεν σηκώνει προγνωστικά. Τέτοιο παιχνίδι πρέπει να κάτσεις στον καναπέ χαλαρός χωρίς δελτίο στοιχηματος στο χέρι και να το απολαύσεις. Αλλά επειδή πολλοί με ρωτάτε, θα πω την άποψή μου. Για μένα σίγουρα φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα. Την βοηθάει και το στυλ παιχνιδιού των Άγγλων. Πιθανό να δούμε μεγάλο ματς. Αλλά δεν θα μπορούσα να ρισκάρω με 1,90 την Μπάρτσα. Γιατί απλά είναι ένα παιχνίδι και η Μάντσεστερ δεν είναι και καμιά ομαδούλα.

Προκριματικά Champions League: Καλό μήνα….με ΤΑΜΕΙΟ!

Παναθηναϊκός – Οντένσε: Περίεργο παιχνίδι. Βασικά απρόβλεπτο. Από την μία λεω ότι σιγά τους Δανούς, τρία θα φάνε στοιχημα, από την άλλη το φοβάμαι μήπως χαλαρώσουν οι πράσινοι κι έχουμε καμιά έκπληξη. Σε αυτό όμως που έχει μείνει το μυαλό μου κολλημένο  είναι το Χ ημίχρονο προγνωστικα. Είναι το καλύτερο που μπορούμε να δώσουμε για το σημερινό ματς.

Pages



Βίντεο για το UEFA Champions League