Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Ποδόσφαιρο Αγγλία: Ταμείο…σε Αγγλικές λίρες!

  • Γουλβς – Τότεναμ(2,30)
  • Μπάρνσλει – Λέστερ (1,83)

Συνολική απόδοση4,23

Europa League: Μικρές αποδόσεις για σίγουρα ΚΕΡΔΗ… + 1 άσσος ΔΩΡΟ!

Λεβερκούζεν-Άρης: Δυστυχώς για τον Άρη δεν νομίζω ότι θα καταφέρει κάτι καλό μέσα στην Γερμανία. Ανώτεροι οι Γερμανοί, θα την πάρουν την νίκη. Το 1,35 στον άσσο είναι λίγο αλλά βοηθάει στο τελικό ταμείο.

Γιουβέντους-Σάλτσμπουργκ:Δεν μπορεί μία μεγάλη κυρία με τέτοια ιστορία να μην μπορεί να τα βγάλει πέρα με την Σάλτσμπουργκ. Ειδικά σε ένα παιχνίδι τέτοιας σημασίας. Το 1,25 είναι λίγο αλλά στανταρντ.

 

 

24η αγωνιστική:”Ντόπιο” ταμείο…

ΚΥΡΙΑΚΗ

Λάρισα – Άρης: Μπορεί η Ευρώπη να τέλειωσε για τον Άρη αλλά προγνωστικά δεν σημαίνει ότι ξαφνικά ενδιαφέρεται για το πρωτάθλημα. Πιστεύω θα είναι σούζα το αλογάκι. Ένα προγνωστικά στοίχημα 1Χ μου αρέσει πολύ. Θα κινηθούμε σε χαμηλές αποδόσεις γιατί θα είναι η εβδομάδα των εκπλήξεων.

ΠΑΟΚ-Καβάλα: Αυτά τα ντέρμπι έχουν δύο οδούς. Αυτόν του under και αυτόν του Χ. Εμένα μου αρέσει το Χ2, το under αλλά και το Χ ημίχρονο ή τελικο. Εσύ αποφασίζεις. Εγώ κατέληξα. Under 2,5

Champions League: Ταμείο με Ρεάλ, Άρσεναλ και Τσέλσι…

Ρεάλ Μαδρίτης-Οσέρ: Μπορεί να είναι αδιάφορη η Ρεάλ αλλά ο Μουρίνιο δεν είναι καθόλου. Δεν θα δεχόταν με τίποτα μία τέτοια ήττα έστω και αν δεν κόστιζε. Γι αυτό και το 1,30 είναι τρομερή απόδοση.  Και με σβηστές μηχανές να παίξει η Ρεάλ θα το πάρει το ματς.

Μαρσέιγ-Τσέλσι: Σίγουρα το παιχνίδι είναι αδιάφορο όπως  πολλά άλλα σήμερα. Αλλά είναι δύο ομάδες που και με σβηστές μηχανές μπορούν να βάλουν πάνω από 1 γκολ. Οπότε με κλειστά μάτια το παίζω over 1,5 . Και με 1,37 απόδοση χαρούμενοι να είμαστε.

 

 

Champions League: Αυτοί πάνε τελικό και εμείς…Ταμείο!

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Πόσα προγνωστικα θα φαει η βασίλισσα σήμερα; Όσα και να βάλει η Μπάρτσα δεν μας νοιάζει. Η νίκη μας ενδιαφέρει στο στοιχημα. Γιατί εμείς θα ποντάρουμε στον άσσο με την Μπαρτσελόνα πουθέλει να πάψει να αμφισβητούνε την ανώτερα της και την  Ρεάλ με ψυχολογία looser να χαροπαλεύει. Ωραία απόδοση το 1,65. Viva barca.

Σάββατο: Οοοο Μπέρι μπέρι, οοο Μπέρι μπέρι…

Όπως παλιά οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού φώναζαν ρυθμικά το όνομα του αμερικανού σταρ έτσι και εμείς σήμερα θα φωνάξουμε για την Μπέρι. Και σε συνδυασμό με την Μπάροου και Τάγμουορθ που καίγονται για νίκες βγάζουμε μια τριάδα με 9,68 απόδοση παρακαλώ. Όποιος επιθυμεί μπορεί να παίξει σύστημα 2/3 για μικρότερο ρίσκο

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Μπέρι – Έξετερ: 1 (2,10)
  • Μπάροου – Τέλφορντ: 1 (2,05)
  • Τάγμουορθ – Λίνκολν: 1 (2,25)

Συνολική απόδοση9,68