Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

6η αγωνιστική: Άσσος και πάλι άσσος…

ΣΑΒΒΑΤΟ

Πανιώνιος – Εργοτέλης: Τέτοιοι άσσοι στο 1.75 δεν χαρίζονται για τίποτα στοιχηματα. Δεν μπορώ να βλέπω άλλο τον Πανιώνιο να φιγουράρει στην 14 θέση! Ήρθε η ώρα για αντεπίθεση. Το διάλειμμα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε τέτοιες περιπτώσεις κάνει προγνωστικα καλό. Και καλό στις τσέπες μας. 1 στο στοιχημα 1,75 από την στοιχηματική εταιρεία Bwin.

Κυριακή: Σήμερα, μία ώρα νωρίτερα…θα πάμε ταμείο!

Χθες πήγαμε και πάλι ταμείο προγνωστικά. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δώσω και βραδινά προγνωστικά αλλά πιστεύω με το 4 στα 4 στοίχημα του πρωινού Σαββάτου είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Για σήμερα λοιπόν ξύπνησα πρωι πρωί ώστε να μελετήσω και να προλάβουμε όλους τους αγώνες. Θα συνεχίσουμε λοιπόν για γούρι πάλι με δύο δυάδες για να κλεισουμε ωραία το σαββατοκύριακό μας.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Europa League: Μακάμπι Χάιφα στείλε μας ταμείο…

Πολλοί αγώνες σήμερα όμως το μάτι μας έπεσε μόνο σε δυο παιχνίδια. Σούπερ η απόδοση του άσσου της Μακάμπι χάιφα αλλά και δώρο το 1,95 στο over της Τότεναμ. Σε αυτή τη δυάδα λοιπόν θα ποντάρουμε σήμερα και τα υπόλοιπα ούτε που τα ακουμπάμε.
  • Μακάμπι χάιφα – Στεάουα Βουκουρεστίου: 1 (2,05)
  • Τότεναμ – Ρουμπιν Καζάν: over (1,95)

 

Συνολική απόδοση4,00

Superleague (play-off): Σσσσσσ…μιλάει η έδρα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ε τέλειωσε το παραμύθι. Το πήραμε το προγνωστικο μήνυμα. Ο Παναθηναϊκός στους ομίλους. Με 2 στα 2 και φύγαμε. Δεν χάνει στο ΟΑΚΑ. Βασικά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει στο ΟΑΚΑ. Όχι ότι θα είναι εύκολο έργο για το τριφύλλι αλλά θα το πάρει το ματς ο περσινός πρωταθλητής. Απόδοση συμπαθητική 1,65.
 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδιστε δειπνο 2 ατομων

Το διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε έναν τυχερό ένα πλήρες δείπνο για 2 άτομα στο πιο γοητευτικό εστιατόριο της αθήνας.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε και να γράψετε μία ή και περισσότερες κριτικές για οποιοδήποτε εστιατόριο έχετε επισκεφτεί και έτσι μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση. Κάθε κριτική που γράφετε είναι και μία συμμετοχή στο διαγωνισμό. Όλες οι κριτικές σας θα υπολογίζονται σαν συμμετοχή σε όλες τις κληρώσεις των μελλοντικών διαγωνισμών του.

Σάββατο: Οοοο Μπέρι μπέρι, οοο Μπέρι μπέρι…

Όπως παλιά οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού φώναζαν ρυθμικά το όνομα του αμερικανού σταρ έτσι και εμείς σήμερα θα φωνάξουμε για την Μπέρι. Και σε συνδυασμό με την Μπάροου και Τάγμουορθ που καίγονται για νίκες βγάζουμε μια τριάδα με 9,68 απόδοση παρακαλώ. Όποιος επιθυμεί μπορεί να παίξει σύστημα 2/3 για μικρότερο ρίσκο

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Μπέρι – Έξετερ: 1 (2,10)
  • Μπάροου – Τέλφορντ: 1 (2,05)
  • Τάγμουορθ – Λίνκολν: 1 (2,25)

Συνολική απόδοση9,68