Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

24η αγωνιστική:”Ντόπιο” ταμείο…

ΚΥΡΙΑΚΗ

Λάρισα – Άρης: Μπορεί η Ευρώπη να τέλειωσε για τον Άρη αλλά προγνωστικά δεν σημαίνει ότι ξαφνικά ενδιαφέρεται για το πρωτάθλημα. Πιστεύω θα είναι σούζα το αλογάκι. Ένα προγνωστικά στοίχημα 1Χ μου αρέσει πολύ. Θα κινηθούμε σε χαμηλές αποδόσεις γιατί θα είναι η εβδομάδα των εκπλήξεων.

ΠΑΟΚ-Καβάλα: Αυτά τα ντέρμπι έχουν δύο οδούς. Αυτόν του under και αυτόν του Χ. Εμένα μου αρέσει το Χ2, το under αλλά και το Χ ημίχρονο ή τελικο. Εσύ αποφασίζεις. Εγώ κατέληξα. Under 2,5

Ποδόσφαιρο Αγγλία: Ταμείο…σε Αγγλικές λίρες!

  • Γουλβς – Τότεναμ(2,30)
  • Μπάρνσλει – Λέστερ (1,83)

Συνολική απόδοση4,23

Σάββατος βγάζει άσσους απ` το μανίκι!

Μεγάλο το κουπόνι σήμερα και διαλέξαμε 6 άσσους πραγματικά που αξίζουν. Πόσο μάλλον όταν όλοι είναι πάνω από 2,00 απόδοση. Σας έχουμε ετοιμάσει και μία τετράδα φωτιά με εκπλήξεις που οι τρεις να κάτσουνε απογειωθήκαμε.

Ο πρπγνωστικά στοίχημα προτείνει άσσους με σύστημα 2/3:

Προκριματικά Champions League: Ταμείο με διπλές ευκαιρίες…

Ρουμπίν Καζάν – Λυών: Είναι σίγουρο στοίχημα πως θα το παλέψει η Ρουμπίν Καζάν. Θα καταφέρει να πάρει τη νίκη αλλά για την πρόκριση δεν το ξέρουμε. Αν προσθέσουμε προγνωστικά και την ισοπαλία προκύπτει ένα σίγουρο σημείο με χαμηλή απόδοση βέβαια όπως είναι το 1Χ.

 

Προκριματικά Euro 2012 – Ο Τιμουρ δεν αστειεύεται

Η διαφορά δυναμικότητας της αγαπημένης μας με τους γεωργιανούς είναι δεδομένη. Το θέμα είναι ότι σήμερα δεν αντιμετωπίζουμε την γεωργία αλλά τον Τιμούρ. Ο καραφλός τεχνικός σήμερα θέλει να δώσει απαντήσεις σε πολλούς. Και θα το μεταφέρει αυτό και στους συμπατριώτες του. Είναι γνωστό πλέον, ότι κάτι που ξέρει να κάνει καλά ο Κετσπάγια είναι να παίζει κλειστή άμυνα. Ξέρει πως να αποφύγει έναν διασυρμό και μάλιστα πως μπορεί καμιά φορά να φτάσει και στην έκπληξη.

Σήμερα ποντάρουμε στις έδρες…

Σήμερα Παρασκευή και μας γυάλισαντρεις άσσοι. Καλές αποδόσεις και μεγάλες πιθανότητες. Θα τους δώσουμε και τους 3 κι εσείς απλά βάλτε την έμπνευση και διαλέξτε τους στάνταρ για σας. Γιατί για τον Μπετόπουλο και οι τρεις παίζουν γερά. Μην ξεχάσω. Σας δίνουμε και bonus δώρο ένα Χ που το αγαπήσαμε

Ο προγνωστικα στοιχημα προτείνει 3 άσσους:

  • Πάντερμπορν – Ινγκολσταντ: 1 (1,95)
  • Γκοου Αχεντ Ιγκλς- Μάαστριχτ: 1 (1,90)
  • Φορτ. Σιταρντ – Ος: 1 (2,25)

 

ΜΟΝΟ αποδεκτό:

  • Ελτσε – Αλμέρια: Χ (3,20)