Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Champions League: Με ρίσκο…και ο θεός βοηθός!

Μπράγκα – Σαχτάρ Ντόνετσκ:  Δεν θα τρωνε και κάθε αγωνιστική 6 γκολ η Πορτογάλοι. Συνήθως μετά από τόσο βαριές ήττες στοιχηματος έρχονται και οι επιτυχίες. Δεν λέμε ότι θα  κερδίσει η Μπράγκα την Σαχτάρ. Άλλα ένα Χ με απόδοση 3,20 αξίζει το ρίσκο!

Τσέλσι – Μαρσέιγ:  Όλοι αναμένουμε την εύκολη επικράτηση της Τσέλσι. Εμείς όμως θα προτιμήσουμε το under. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα το παλέψουν οι γάλλοι. Έχει πιο ρίσκο βέβαια αλλά περισσότερα λεφτά στην τσέπη μας χάρη στο 2.20 απόδοση προτιμώντας το  under 2,5.

Προκριματικά Euro 2012 – Ο Τιμουρ δεν αστειεύεται

Η διαφορά δυναμικότητας της αγαπημένης μας με τους γεωργιανούς είναι δεδομένη. Το θέμα είναι ότι σήμερα δεν αντιμετωπίζουμε την γεωργία αλλά τον Τιμούρ. Ο καραφλός τεχνικός σήμερα θέλει να δώσει απαντήσεις σε πολλούς. Και θα το μεταφέρει αυτό και στους συμπατριώτες του. Είναι γνωστό πλέον, ότι κάτι που ξέρει να κάνει καλά ο Κετσπάγια είναι να παίζει κλειστή άμυνα. Ξέρει πως να αποφύγει έναν διασυρμό και μάλιστα πως μπορεί καμιά φορά να φτάσει και στην έκπληξη.

Superleague: Ας μιλήσει η έδρα…

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Το χω πει από την αρχή της σειράς των play off. Η ΑΕΚ θα οδεύει για Champions League. Και για να το πετύχει αυτό πρέπει προγνωστικα  να καταπιεί τον ΠΑΟΚ σήμερα. Και ξέρετε κάτι; Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ Τρίτη συνεχόμενη νίκη. Και χαίρομαι πολύ με την απόδοση δώρο στο 2,10 για τη νίκη στοιχημα της ΑΕΚ.

22η Αγωνιστική: Ερωτευμένος με το ταμείο!

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: Ο Μήτρογλου δεν θα παίζει. Άρα δεν θα παίζει και γκολ. Εύκολο στοίχημα με ωραία απόδοση στο 1,50

ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός: Ευχαριστούμε που κάνατε το λάθος να τιμωρήσετε τον Μιραλάς. Έτσι πεισμώσατε τους ερυθρολεύκους. Πεισμώσατε και τον betopoulo. Διπλό για να μάθετε…

 

Ηρακλής-Αστέρας τρίπολης: Ποιος καίγεται για την νίκη; Ε, προς τα κει κλείνει και η νίκη. Άρα Χ2 στον Αστέρα.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

10η αγωνιστική: Ταμείο με Πάνθηρες…και ΔΩΡΟ 1 άσσος!

Πανιώνιος-Ατρόμητος: Έτσι απλά προγνωστικά. Έτσι οι πάνθηρες θα το πάρουν το ματς. Δεν υπάρχει περίπτωση. Υπό το βλεμα και του νέου προπονητή. Και αυτό που γουστάρω πιο πολύ απόλα είναι το 1,95. Την ευχαριστούμε…Κορόιδο

Κέρκυρα-Ξάνθη: Σαν πολύ αέρα δεν έχει πάρει η Ξάνθη τελευταία; Να της τον κόψει η Κέρκυρα παρακαλώ. Διπλό με τίτοτα. Χ θα μπορούσε. Και under σίγουρα. Και 1,50 απόδοση.

 

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Σήμερα ποντάρουμε στις έδρες…

Σήμερα Παρασκευή και μας γυάλισαντρεις άσσοι. Καλές αποδόσεις και μεγάλες πιθανότητες. Θα τους δώσουμε και τους 3 κι εσείς απλά βάλτε την έμπνευση και διαλέξτε τους στάνταρ για σας. Γιατί για τον Μπετόπουλο και οι τρεις παίζουν γερά. Μην ξεχάσω. Σας δίνουμε και bonus δώρο ένα Χ που το αγαπήσαμε

Ο προγνωστικα στοιχημα προτείνει 3 άσσους:

  • Πάντερμπορν – Ινγκολσταντ: 1 (1,95)
  • Γκοου Αχεντ Ιγκλς- Μάαστριχτ: 1 (1,90)
  • Φορτ. Σιταρντ – Ος: 1 (2,25)

 

ΜΟΝΟ αποδεκτό:

  • Ελτσε – Αλμέρια: Χ (3,20)