Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Europa League: Η σίγουρη Μπενφίκα και το σίγουρο ταμείο…

Μπενφίκα – Μπράγκα: Σα να λέμε Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Σα να λέμε δηλαδή σίγουρο άσσο. Το ένα λοιπόν εισιτήριο για τον τελικό προγνωστικα το έχει πάρει από τώρα οι Μπενφίκα. Τώρα μένει να δούμε τον αντίπαλό της.

Πόρτο – Βιγιαρεάλ: Ομαδάρες και οι δύο. Έχω μια αδυναμία στους Ισπανούς βέβαια. Τα υποβρύχια τα αγαπημένα μου. Δεν μπορώ να προβλέψω προγνωστικα στοιχηματος ποια θα επικρατήσει σήμερα. Αλλά έχει όλα τα εφόδια για να πάει over 2,5.  Στοιχηματίζουμε λοιπόν στο over με 1.80 απόδοση.

Ο προγνωστικα στοιχημα προτείνει:

Προγνωστικα στοιχηματος λέμε ‘ΟΧΙ’ στον κουβά…

Παιχνίδια ποδοσφαίρου παντού κι εμείς σας δίνουμε προγνωστικα στοιχηματος για να πάτε ταμείο και να πείτε μια και καλή οχι στον κουβα! Εχει και παρέλαση! πρακάτω τα παιχνίδια για σήμερα.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Μπάστια – Αρλ: 1 (1,80)
  • Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν: 2 (2,00)

 

Για ρίσκο ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει Χ με σύστημα 2/3:

9η Αγωνιστική(Δευτέρα): Κιτρινόμαυρα ΚΕΡΔΗ…

Καβάλα-ΠΑΟΚ: Εδώ δυσκολεύονται ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να κάνουν δύο συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας θα τις κάνει ο ΠΑΟΚ; Δεν λεω βέβαια είναι σα να παίζει στοιχημα στην έδρα του στην Καβάλα αλλά είναι και ένας λόγος παραπάνω να δούμε ένα σκληρό παιχνίδι και την ζυγαριά να μην γέρνει προς κανένα. Έτσι ανάμεσα στο 1Χ και το under προτίμησα το δεύτερο για να είμαι μέσα με 1,50 απόδοση.

Κυριακή: Ντόμινο πάει το ταμείο…

Σερί ταμείο έχουμε πάει αυτές τις μέρες, σαν ένα ντόμινο στοίχημα. Και ελπίζουμε να μην χαλάσει σήμερα η σειρά. Αν και δε νομίζουμε γιατί θα μας δικαιώσουν η Γιούβε Στάμπια και Χάμιλτον. Δύο άσοι σε καλές αποδόσεις που μας δίνουν σύνολο προγνωστικά στοίχημα 4,41 απόδοση.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Γιούβε Στάμπια – Άσκολι: 1 (2,10)
  • Χάμιλτον – Λίβινγκστον: 1 (2,10)

Συνολική απόδοση4,41

Παρασκευή: Δυάδα συντήρησης!

Λίγες επιλογές για προγνωστικά στοίχημα σήμερα αφού το Ολλανδικό πρωτάθλημα δεν το αγγίζουμε. Ποντάρουμε στο διπλό της Φενέρ και στο ‘φτωχό’ παιχνίδι από γκολ στην Κόρδοβα. Έτσι δύο παιχνίδια με συνολική απόδοση 3,51 για να συντηρήσουμε το ταμείο να πάρουμε δυνάμεις και να έχουμε ένα ‘πλούσιο’ Σαββατοκύριακο.

Σας ετοιμάζουμε επίσης και έναν άσσο έκπληξη!

 

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Γενικά προγνωστικα στοιχηματος

Superleague: Ας μιλήσει η έδρα…

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Το χω πει από την αρχή της σειράς των play off. Η ΑΕΚ θα οδεύει για Champions League. Και για να το πετύχει αυτό πρέπει προγνωστικα  να καταπιεί τον ΠΑΟΚ σήμερα. Και ξέρετε κάτι; Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ Τρίτη συνεχόμενη νίκη. Και χαίρομαι πολύ με την απόδοση δώρο στο 2,10 για τη νίκη στοιχημα της ΑΕΚ.

Τελικός κυπέλου Μπάσκετ: Ας πάρει και ένα ο Θρύλος…

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το 1,55 του Παναθηναϊκού σίγουρα δεν αγγίζεται. Δεν αξίζει καν. Και πέρα από αυτό, ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει σήμερα. Το θέλει πιο πολύ. Το χρειάζεται. Ο εξάστερος από την άλλη λίγο η έλλειψη κινήτρου και λίγο η κούραση της Ευρώπης τον αφήνουν λίγο πίσω στην υπόθεση νίκης. Στα playoff θα δούμε γιατί έχουμε να κάνουμε με 5 παιχνίδια. Σε αυτό το μονό παιχνίδι θα παίξουμε ΜΟΝΟ αποδεκτό την επικράτηση του Ολυμπιακού με ωραία απόδοση στο 2,35.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Superleague: ΠανΤαμειακός Αγρινίου…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης: 1 (2,00)

Κυριακή: ΦΟΥΛ-αμ για ταμείο…

Ο Μπετόπουλος ξεχώρισε δύο άσσους για σήμερα και εκεί θα πέσουν όλα τα στοιχηματα. Μιλάμε για τον αγώνα του Άρη που δεν γίνεται να μην κερδίσει σήμερα αλλά και τον άσσο της Φούλαμ με απόδοση δώρο. Μας αρέσουν επίσης και δύο under μόνο και μόνο λόγω απόδοσης

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Σήμερα ποντάρουμε στις έδρες…

Σήμερα Παρασκευή και μας γυάλισαντρεις άσσοι. Καλές αποδόσεις και μεγάλες πιθανότητες. Θα τους δώσουμε και τους 3 κι εσείς απλά βάλτε την έμπνευση και διαλέξτε τους στάνταρ για σας. Γιατί για τον Μπετόπουλο και οι τρεις παίζουν γερά. Μην ξεχάσω. Σας δίνουμε και bonus δώρο ένα Χ που το αγαπήσαμε

Ο προγνωστικα στοιχημα προτείνει 3 άσσους:

Στανταράκια που ΒΓΑΖΟΥΝ μάτι…

Πήγαμε ταμείο χθες με τους άσσους για μία ακόμα φορά. Μεγάλο το κουπόνι του στοιχήματος σήμερα γι` αυτό και βρήκαμε πολλούς αγώνες να προτείνουμε. Θα τους χωρίσουμε σε άσσους, under, Αγγλία, Ελλάδα. Πάμε Ταμείο το απόγευμα και το βράδυ το γλεντάμε.

Για την Αγγλία ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Κύπελλο Ελλάδος: Η αγγαρεία δεν φέρνει γκολ!

Οι δύο μεγάλοι σήμερα μόνο στο κύπελλο δεν θα έχουν το μυαλό τους. Κακά τα ψέματα. Αυτό που τους καίει είναι το πρωτάθλημα. Όχι ότι θα κάτσουν να χάσουν αλλά δεν θα κάνουν και περίπατο. Εξάλλου το κύπελλο φημίζεται και για τις εκπλήξεις του. Γι ` αυτό λοιπόν για σήμερα προτείνουμε το under 2,5 και για τους πράσινους αλλά και για τους ερυθρολεύκους με πολύ καλές αποδόσεις.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Σάββατο: Ο προγνωστικα στοιχηματος βγάζει άσσους απ` το μανίκι!

Μεγάλο το κουπόνι σήμερα και διαλέξαμε 6 άσσους πραγματικά που αξίζουν. Πόσο μάλλον όταν όλοι είναι πάνω από 2,00 απόδοση. Σας έχουμε ετοιμάσει και μία τετράδα φωτιά με εκπλήξεις που οι τρεις να κάτσουνε απογειωθήκαμε.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει άσσους με σύστημα 2/3:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδιστε 2 γευματα σε εστιατορια

Το διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε δύο τυχερούς από ένα πλήρες δείπνο 2 ατόμων στην μεγαλύτερη αλυσίδα εστιατορίων casual dining της Ελλάδας και συγκεκριμένα στα εστιατόρια της Γλυφάδας και του Αμαρουσίου αντίστοιχα .

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδιστε δειπνο 2 ατομων

Το διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε έναν τυχερό ένα πλήρες δείπνο για 2 άτομα στο πιο γοητευτικό εστιατόριο της αθήνας.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε και να γράψετε μία ή και περισσότερες κριτικές για οποιοδήποτε εστιατόριο έχετε επισκεφτεί και έτσι μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση. Κάθε κριτική που γράφετε είναι και μία συμμετοχή στο διαγωνισμό. Όλες οι κριτικές σας θα υπολογίζονται σαν συμμετοχή σε όλες τις κληρώσεις των μελλοντικών διαγωνισμών του.

Pages