Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Προκριματικά Euro 2012 – Ο Τιμουρ δεν αστειεύεται

Η διαφορά δυναμικότητας της αγαπημένης μας με τους γεωργιανούς είναι δεδομένη. Το θέμα είναι ότι σήμερα δεν αντιμετωπίζουμε την γεωργία αλλά τον Τιμούρ. Ο καραφλός τεχνικός σήμερα θέλει να δώσει απαντήσεις σε πολλούς. Και θα το μεταφέρει αυτό και στους συμπατριώτες του. Είναι γνωστό πλέον, ότι κάτι που ξέρει να κάνει καλά ο Κετσπάγια είναι να παίζει κλειστή άμυνα. Ξέρει πως να αποφύγει έναν διασυρμό και μάλιστα πως μπορεί καμιά φορά να φτάσει και στην έκπληξη.

Eurobasket: Εθνική, επίσημη αγαπημένη μας…

Το μάθημα το πήραν οι Έλληνες με την Βοσνία. Ήτανε σκληρό καρύδι οι Βόσνιοι αλλά τέλος καλό όλα καλά. Δεν πιστεύω να περιμένει κανείς την ίδιο εικόνα με την Φιλανδία. Έλεος. Εκεί τους έχουμε για πλάκα. Και μάλιστα πάνω από 12 πόντους που είδα ότι έχει το χάντικαπ. Τρελό δωράκι σας έχω…
 
Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Προκριματικά euro 2012: Σήμερα έχει euro-ταμείο…

Έχει βουίξει η Ευρώπη με τα σημερινά στανταράκια προγνωστικα. Συμφωνουμε κι εμείς οπότε έχουμε μια δυάδα στοιχημα φωτιά. Με την Αρμενία να κερδίσει το ΠΓΔΜ και την Φιλανδία να χαρίζει τη νίκη στοιχηματος στους Σουηδούς. Όλα τα λεφτά λοιπόν πάνω τους και από αύριο κοιτάμε για μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Champions League: Ταμείο με Ρεάλ, Άρσεναλ και Τσέλσι…

Ρεάλ Μαδρίτης-Οσέρ: Μπορεί να είναι αδιάφορη η Ρεάλ αλλά ο Μουρίνιο δεν είναι καθόλου. Δεν θα δεχόταν με τίποτα μία τέτοια ήττα έστω και αν δεν κόστιζε. Γι αυτό και το 1,30 είναι τρομερή απόδοση.  Και με σβηστές μηχανές να παίξει η Ρεάλ θα το πάρει το ματς.

Μαρσέιγ-Τσέλσι: Σίγουρα το παιχνίδι είναι αδιάφορο όπως  πολλά άλλα σήμερα. Αλλά είναι δύο ομάδες που και με σβηστές μηχανές μπορούν να βάλουν πάνω από 1 γκολ. Οπότε με κλειστά μάτια το παίζω over 1,5 . Και με 1,37 απόδοση χαρούμενοι να είμαστε.

 

 

Τρίτη: Ποιό Champions league? Σήμερα παίζει η Κρίσταλ Πάλας!

Καλησπέρα μπετοπουλαίοι. Δεν μου γεμίζουν καθόλου το μάτι οι σημερινοί αγώνες της μεγάλης διασυλλογικής διοργάνωσης. Αυτό που χαίρομαι και θα αποτελέσει βασικό μου ποντάρισμα είναι η Κρίσταλ Πάλας

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Σήμερα Τετάρτη θα βρέξει και λεφτά…

Μετά από δύο μέρες προγνωστικής απουσίας επιστρέφουμε δυνατά με ματσάκια που μας γέμισαν το μάτι. Ελπίζουμε να μας γεμίσουνε και το μάτι. Θα δώσουμε στανταράκια και ένα σύστημα με 4 Χ για τους πιο τολμηρούς. Καλή μας τύχη λοιπόν. Μπορεί έξω να βρέχει, αλλά για εμάς θα βρέξει λεφτά.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει under:

  • Βαγιεκάνο – Λεβάντε: under 2,5 (1,65)
  • Κίεβο –Νάπολι: under 2,5 (1,65)

Συνολική απόδοση2,72

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει άσσους:

  • Έλφσμποργκ– Χελσινγκμποργκ: 1 (2,00)
  • Μίλαν – Ουντινέζε: 1 (1,78)

Συνολική απόδοση3,56