Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

16η Αγωνιστική Superleague: Ο Αϊς μοιράζει δώρα…

ΤΡΙΤΗ

Άρης-Καβάλα: Υπό το βλέμμα του νέου της προπονητή, η Καβάλα θα αντιμετωπίζει τον Άρη. Συνεπάγεται το πάθος που θα δείξουν προγνωστικά οι «αργοναύτες». Ο Άρης δεν θα έχει εύκολο απόγευμα και σε συνδυασμό με την δυσκολία του στο σκοράρισμα το σκορ δεν θα ξεφύγει πάνω από 2 γκολ, στοίχημα. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα under 2,5 και ας έχει απόδοση μόνο 1,45.

26η Αγωνιστική: Κόλλησε η ‘κασέτα’…Ταμείο…Ταμείο…Ταμείο…

Τελευταίες αγωνιστικές superleague. Τώρα προγνωστικα αρχίζουν τα δύσκολα στοιχηματα. Τι να προβλέψεις; Και σε ένα πρωτάθλημα που βλέπεται τι γίνεται. Γι αυτό η λύση είναι μία. Στοίχημα συντηρητικό με χαμηλές αποδόσεις. Δεν χρειάζεται να ανοίγεσαι όταν δεν είσαι σίγουρος για κάτι. Δεν υπάρχει λογική στις τελευταίες αγωνιστικές γιατί παίζονται πολλά. Καλή τύχη λοιπόν να έχουμε.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Eurobasket: Δύσκολα η Εθνική, εύκολα Ταμείο…

Δύσκολα τα πράγματα για την εθνική μας. Μπορεί στα φιλικά να τα πήγε καλά …Όπως και με την Βοσνία τα έβγαλε πέρα εύκολα. Τίποτα όμως δεν είναι το ίδιο στους επίσημους αγώνες. Και μόλις είδα το 1.09 υπέρ της Ελλάδας έβαλα τα γέλια. Και αμέσως το μυαλό μου πήγε στο χάντικαπ +11,5 της Βοσνίας και καθαρίσαμε σκέφτηκα…
 
Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

 

  • Ελλάδα – ΒοσνίαΒοσνία + 11,5 (1,90)

 

Στανταράκια που ΒΓΑΖΟΥΝ μάτι…

Πήγαμε ταμείο χθες με τους άσσους για μία ακόμα φορά. Μεγάλο το κουπόνι του στοιχήματος σήμερα γι` αυτό και βρήκαμε πολλούς αγώνες να προτείνουμε. Θα τους χωρίσουμε σε άσσους, under, Αγγλία, Ελλάδα. Πάμε Ταμείο το απόγευμα και το βράδυ το γλεντάμε.

Για την Αγγλία ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Europa League: Ισπανία – Πορτογαλλία σημειώσατε…Ταμείο!

Βιγιαρεάλ – Πόρτο: Προτείνω στοιχηματακι στη Βιγιαρεάλ μόνο και μόνο λόγο απόδοσης. Θα το παλέψει γιατί δεν ξέρεις ποτέ. Έστω και με ένα γκολ να κερδίσει θα σημαίνει ότι το πάλεψε. Θα πάνε για 4 γκολ οι Ισπανοί αλλά εμάς 1 μας φτάνει. Άσσος με σούπερ απόδοση στο 2,55 για το σημερινό μας στοίχημα.

Μπράγκα – Μπενφίκα: Ξέρετε τι μου θυμίζει αυτός ο αγώνας ε; ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Δεν ξέρω προγνωστικα ποιος θα κερδίσει και ούτε με νοιάζει. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι το στοίχημα θα έρθει under 2,5. Απόδοση πολύ καλή στο 1,78.

Σήμερα Τετάρτη θα βρέξει και λεφτά…

Μετά από δύο μέρες προγνωστικής απουσίας επιστρέφουμε δυνατά με ματσάκια που μας γέμισαν το μάτι. Ελπίζουμε να μας γεμίσουνε και το μάτι. Θα δώσουμε στανταράκια και ένα σύστημα με 4 Χ για τους πιο τολμηρούς. Καλή μας τύχη λοιπόν. Μπορεί έξω να βρέχει, αλλά για εμάς θα βρέξει λεφτά.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει under:

  • Βαγιεκάνο – Λεβάντε: under 2,5 (1,65)
  • Κίεβο –Νάπολι: under 2,5 (1,65)

Συνολική απόδοση2,72

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει άσσους:

  • Έλφσμποργκ– Χελσινγκμποργκ: 1 (2,00)
  • Μίλαν – Ουντινέζε: 1 (1,78)

Συνολική απόδοση3,56