Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Champions League: Over τα ματς…over και το ταμείο

Ρεάλ – Τόττεναμ: Πείσμωσε ο Μουρίνιο μετά τα προγνωστικά στραπάτσα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Και θα ξεσπάσει στη Ευρώπη. Και  περιμένουμε και κανένα γκολ από τους άγγλους. Θεωρώ άριστη επιλογή το 1,75 στο over 2,5

Ιντερ – Σάλκε: Κι εδώ δεν θα έχουμε λίγα γκολ. Όλοι περιμένουνε λίγα αλλά εγώ πιστεύω το αντίθετο, δηλ.  over 2,5. Γκολ θα μπούνε. Το` χουμε, τι λετε; Με απόδοση 1,95.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Στανταράκια που ΒΓΑΖΟΥΝ μάτι…

Πήγαμε ταμείο χθες με τους άσσους για μία ακόμα φορά. Μεγάλο το κουπόνι του στοιχήματος σήμερα γι` αυτό και βρήκαμε πολλούς αγώνες να προτείνουμε. Θα τους χωρίσουμε σε άσσους, under, Αγγλία, Ελλάδα. Πάμε Ταμείο το απόγευμα και το βράδυ το γλεντάμε.

Για την Αγγλία ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Superleague 1η αγωνιστική: Under, κι ας κερδίσει όποιος θέλει…

Πανιώνιος – Εργοτέλης:  Δεν θα ρισκάρω τον άσσο. Όχι επειδή ο Εργοτέλης έχει καμιά υπερομάδα. Αλλά αυτός ο Πανιώνιος όλο προβλήματα είναι. Διοικητικά, οικονομικά. Πώς να παίξει μπάλα; Το ότι είναι πρεμιέρα και οι παίχτες δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους μας βοηθάει στο under 2,5.

Champions League: Και να 2-0 να χάσει, επιτυχία θα είναι…

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός: Θα το κάνει και πάλι το θαύμα του ο Παναθηναικός. Και μην πάει το μυαλό σας στο διπλό. Με την Μπαρτσελόνα παίζει στοιχημα! Και να 2-0 να χάσει επιτυχία θα είναι. Απλά δε νομίζω να έχουμε συντριβή όπως πολλοί αναμένουν. Λίγο η τακτική των πρασίνων, λίγο αυτό  το κοκαλάκι που έχει στην Ευρώπη ο ΄panathinaikos ‘ και λίγο με σβηστές μηχανές να παίξει σήμερα η barca, δεν θα έχουμε και  πολλά γκολ σήμερα. Και είπαμε προγνωστικα δεν ξέρεις ποτέ. ΠΑΟ είναι αυτός.

Ευρωπαικά Πρωταθλήματα: Ποντάρουμε στην Ιντερ Τουρκου και Μποέμιαν

Μικρό κουπόνι σήμερα με τα περισσότερα ματς να τείνουν προς το Χ. Εμείς δύο στανταράκια διακρίναμε και αυτά είναι η νίκη της Ίντερ Τούρκου και της Μποέμιαν. Τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Αλλιώς περιμένουμε το σίγουρο ταμείο αύριο στο champions League με αγώνες λουκούμι.

ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Κυριακή: ΦΟΥΛ-αμ για ταμείο…

Ο Μπετόπουλος ξεχώρισε δύο άσσους για σήμερα και εκεί θα πέσουν όλα τα στοιχηματα. Μιλάμε για τον αγώνα του Άρη που δεν γίνεται να μην κερδίσει σήμερα αλλά και τον άσσο της Φούλαμ με απόδοση δώρο. Μας αρέσουν επίσης και δύο under μόνο και μόνο λόγω απόδοσης

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Αρης - Ξάνθη: 1 (1,90)
  • Φούλαμ - ΚΠΡ: 1 (2,00)

Συνολική απόδοση3,80

Από under ο προγνωστικα στοιχημα προτείνει:

  • Γκενκ - Αντερλεχτ: under 2,5 (2,05)
  • Στουρμ Γκρατς – Ριντ: under 2,5 (1,85)

Συνολική απόδοση3,80