Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Σάββατο: Οοοο Μπέρι μπέρι, οοο Μπέρι μπέρι…

Όπως παλιά οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού φώναζαν ρυθμικά το όνομα του αμερικανού σταρ έτσι και εμείς σήμερα θα φωνάξουμε για την Μπέρι. Και σε συνδυασμό με την Μπάροου και Τάγμουορθ που καίγονται για νίκες βγάζουμε μια τριάδα με 9,68 απόδοση παρακαλώ. Όποιος επιθυμεί μπορεί να παίξει σύστημα 2/3 για μικρότερο ρίσκο

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

28η αγωνιστική: Κυριακή κοντή…τσέπη!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διανύουμε τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος οπότε οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Γι` αυτό μπετοπουλαίοι μην ποντάρετε πολλά στοιχηματα. Κάνουμε συντήρηση για να έχουμε αργότερα στα σίγουρα. Γι` αυτό και προτείνουμε χαμηλές αποδόσεις για σίγουρα αλλά μικρά κέρδη

ΠΑΟΚ – Λάρισα: Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Δεν μπορώ να ρισκάρω προγνωστικα τώρα τον άσσο του ΠΑΟΚ με τόσο χαμηλή απόδοση και ας έχει θεωρητικά πέσει η Λάρισα. Μπορώ όμως να ρισκάρω το under 2,5 goal με απόδοση 1,65.

Europa League (Πέμπτη): Με άσσους στους 32…

Γιατί απλά προγνωστικα πρέπει να κερδίσουνε!

Ο  προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Λιλ-Γάνδη: 1 (1,32)
  • Άντερλεχτ-Χάιντουκ(1,32)
  • Χετάφε-Γιούνγκ Μπόις: 1 (1,55)

Συνολική απόδοση: 2.70

4η Αγωνιστική: Ακούσατε, ακούσατε! Ο Ολυμπιακός over με 1,80 απόδοση!

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ατρόμητος-Πανσεραικός: Έχω μία αδυναμία στον Γιώργο Δώνη και πιστεύω ότι κάτι τέτοια παιχνίδια κουτσά στραβά τα κερδίζει. Η νίκη σε αυτό το ματς είναι στο πρόγραμμα για τους περιστεριώτες και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν. Το στοίχημα στον άσσο είναι τρομερή περίπτωση στο 1,65 από την sportingbet.

Δευτέρα: Καλή βδομάδα με άσσους…Μερσί(ν) Μποκού!

Καλησπέρα σας. Μας πάει πολύ τις τελευταίες μέρες και ευτυχώς δεν έχουμε φάει ακόμα ντομάτες σαν τους πολιτικούς στοίχημα. Σήμερα θα σας δώσω μία δυάδα με άσους που πρέπει να περάσουν θέλουν δεν θέλουν.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Μέρσιν Ίντμαν Γιούρντου – Γκεντσλερμπίρλιγκι: 1 (1,95)
  • Ναντ – Λανς: 1 (2,20)

Συνολική απόδοση4,29

 

Ευρωπαικά Πρωταθλήματα: Ποντάρουμε στην Ιντερ Τουρκου και Μποέμιαν

Μικρό κουπόνι σήμερα με τα περισσότερα ματς να τείνουν προς το Χ. Εμείς δύο στανταράκια διακρίναμε και αυτά είναι η νίκη της Ίντερ Τούρκου και της Μποέμιαν. Τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Αλλιώς περιμένουμε το σίγουρο ταμείο αύριο στο champions League με αγώνες λουκούμι.

ΜΟΝΟ αποδεκτό:

  • Ίντερ Τούρκου – Χόνκα1 (2,10) 
  • Μποέμιαν – Ντάνταλκ1 (1,75) 

Συνολική απόδοση3,67