Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Τετάρτη: Να βγάλουμε κανένα φράγκο για το 3ήμερο

Καλησπέρα σας. Για σήμερα έχουμε τρία στανταράκια αλλά θα δώσουμε το κλασσικό σύστημα 2/3 για να είμαστε καλυμμένοι. Για τους πιο τολμηρούς θα δώσουμε και 4 Χ για συστηματάκι μπόμπα. Και ο Θεός βοηθός

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει σύστημα 2/3:

  • Λεβάντε – Σοσιεδαδ: 1 (1,95)
  • Άουε – Νυρεμβέργη: 2 (1,90)
  • Μαγιόρκα – Σπόρτινγκ Χιχόν: 1 (2,00)

 

Σάββατο: Ο προγνωστικα στοιχηματος βγάζει άσσους απ` το μανίκι!

Μεγάλο το κουπόνι σήμερα και διαλέξαμε 6 άσσους πραγματικά που αξίζουν. Πόσο μάλλον όταν όλοι είναι πάνω από 2,00 απόδοση. Σας έχουμε ετοιμάσει και μία τετράδα φωτιά με εκπλήξεις που οι τρεις να κάτσουνε απογειωθήκαμε.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει άσσους με σύστημα 2/3:

Europa League: Μακάμπι Χάιφα στείλε μας ταμείο…

Πολλοί αγώνες σήμερα όμως το μάτι μας έπεσε μόνο σε δυο παιχνίδια. Σούπερ η απόδοση του άσσου της Μακάμπι χάιφα αλλά και δώρο το 1,95 στο over της Τότεναμ. Σε αυτή τη δυάδα λοιπόν θα ποντάρουμε σήμερα και τα υπόλοιπα ούτε που τα ακουμπάμε.
  • Μακάμπι χάιφα – Στεάουα Βουκουρεστίου: 1 (2,05)
  • Τότεναμ – Ρουμπιν Καζάν: over (1,95)

 

Συνολική απόδοση4,00

11η Αγωνιστική: Σήμερα σπάνε τα ΣΕΡΙ…

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Δυστυχώς το σερί του ΠΑΟΚ θα σταματήσει σήμερα. Έχει κάνει το λάθος και έρχεται για νίκη στο Καραϊσκάκη και αυτό έχει κάνει τους ερυθρόλευκους να δουν σαν τελικό αυτό το ματς και να μην μπουν με την αλαζονεία που θα έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε άλλη περίπτωση. Όσο για τις 2 τελευταίες νίκες του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, μην τρελαθούμε. Ο Ολυμπιακός πέρυσι έχανε άνετα και από ομάδα Β` Εθνικής. Άρα επειδή δύσκολα θα ξαναβρούμε τον Ολυμπιακό στο 1,53 με ΠΑΟΚ το προτιμάμε ανεπιφύλακτα.

Europa league: Ταμείο με έμπνευση…

Για τις 22.00 μικρές αποδόσεις αλλά σίγουρες…

 

Ο  προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Μπενφίκα – Παρί Σεν Ζερμένunder 3,5 (1,30)
  • Ντιναμό Κιέβου – Μάντσεστερ Σίτιover 1,5 (1,35)
  • Άγιαξ – Σπαρτάκ Μόσχας:  under 3,5 (1,31)

Συνολική απόδοση: 2.30

 

+ ΔΩΡΟ 2άδα για καλό βράδυ

Μουντομπασκετ 2010 – Δώστε το…

Αν με ρωτούσατε την Τρίτη αν θα κερδίσουμε την Ρωσία θα σας έλεγα αδίστακτα ‘ΝΑΙ’. Όμως τώρα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα πιθανότερο είναι να συναντήσεις εξωγήινο σε μία καφετέρια παρά να κερδίσουμε τους Ρώσους. Όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά δεν θέλουμε. Και όσο και αν ακούω δηλώσεις του στυλ, ότι θα ματώσουμε και δεν μας νοιάζει με ποιον θα παίξουμε στους 16…πλάκα μας κάνουν; Μιλάμε για Έλληνες. Η πονηριά και η στρατηγική είναι μέσα μας. Σιγά μην τους κερδίσουμε. Γι αυτό πέταξα από την χαρά μου όταν είδα την νίκη της ΡΩΣΣΙΑΣ στο 3,20.  Όχι απλά δαγκωτό, ΑΜΑΣΗΤΟ!!!

Ελλάδα – Ρωσία: 2



Βίντεο για το Mundobasket της FIBA