Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Champions League: Και να 2-0 να χάσει, επιτυχία θα είναι…

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός: Θα το κάνει και πάλι το θαύμα του ο Παναθηναικός. Και μην πάει το μυαλό σας στο διπλό. Με την Μπαρτσελόνα παίζει στοιχημα! Και να 2-0 να χάσει επιτυχία θα είναι. Απλά δε νομίζω να έχουμε συντριβή όπως πολλοί αναμένουν. Λίγο η τακτική των πρασίνων, λίγο αυτό  το κοκαλάκι που έχει στην Ευρώπη ο ΄panathinaikos ‘ και λίγο με σβηστές μηχανές να παίξει σήμερα η barca, δεν θα έχουμε και  πολλά γκολ σήμερα. Και είπαμε προγνωστικα δεν ξέρεις ποτέ. ΠΑΟ είναι αυτός.

Champions league + κύπελλο = Ταμείο…

ΤΡΙΤΗ

Μπάγερν Μονάχου- Ίντερ: Το χω ξαναδεί το έργο. Οι Γερμανοί θα κάτσουν στο 0-1 του πρώτου αγώνα ενώ οι Ιταλοί θα κάτσουν πίσω για αρχή μπας και κάτσει προς το τέλος κανένα γκολ. Δεν θα ξεφύγει το ματς από το 0-0, 1-1 οπότε στοιχημα Χ2 και είμαστε καλυμμένοι στο 1,80.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μαρσέιγ: Ευχαριστούμε για το 1,50 του Άσσου. Θα το τιμήσουμε. Τέτοιες αποδόσεις δώρο είναι πάντα καλοδεχούμενες.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Προκριματικά Europa League: Άσσοι για φίλημα!

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

·        Χαποέλ Τελ Αβίβ – Εκράνας(1,20)

·        Σάλκε – Ελσίνκι1 (1,20)

·        PSV Αιντχόφεν – Ρίντ1 (1,20)

·        Ντιναμό Κιέβου – Λίτεκς Λόβετς: 1(1,23)

Τετάρτη: Θρύλε των ταμείων

Ωραία μέρα χθες…Πήγαμε το ταμείο μας και σήμερα θα ξαναπάμε γιατί εμείς δεν απεργούμε. Θα ποντάρουμε λοιπόν σήμερα στην μη ήττα του Ολυμπιακού στο ναό και σε συνδυασμό τη νίκη της Πρέστον έχουμε μία δυάδα με απόδοση μούρλια. Από ChL ξεχωρίζω και τον άσσο της Σαχτάρ χωρίς όμως να θέλω να το ρισκάρω . Γι` αυτό και θα ποντάρω μόνο στα δύο πρώτα για σιγουριά.
  • Ολυμπιακός – Μπορούσσια Ντόρτμουντ: 1Χ (1,75)

14η αγωνιστική: Είναι ντέρμπι; Είναι under!

Ολυμπιακός Βόλου-ΑΡΗΣ: Είναι ντέρμπι για προγνωστικα στοιχηματος. Είναι under από δω μέχρι και τον Βόλο. Με 1,50 είμαστε κομπλέ

ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Είναι ντέρμπι. Είναι under από δω μέχρι και την τούμπα. Με 1,55 είμαστε κομπλέ

 

Ξάνθη-Καβάλα: Είναι ντέρμπι. Είναι under από δω μέχρι και την Ξάνθη. Με 1,50 είμαστε κομπλέ.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Προγνωστικα στοιχηματος Μουντομπασκετ

Μουντομπασκετ 2010 – Ωχ, Τουρκια

Μάλλον ήρθε η ώρα να κάνουμε την πρώτη μας ήττα.  Ίσα – ίσα τα έχουμε πάρει τα ματσάκια προς το παρόν. Ε, αυτό δυστυχώς δεν θα το πάρουμε. Πώς να το κάνουμε; Είναι και η έδρα τους φέτος. Λίγο το πάθος, λίγο η διαιτησία υπέρ τους, λίγο η άσχημη αγωνιστική μας κατάσταση, όλα αυτά οδηγούν πού; Στην  ήττα μας από τους αιώνιους εχθρούς μας. Εύχομαι να διαψευστώ αλλά τέτοια απόδοση στο 2,00 δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη. Ούτε κι εσείς.

Τουρκια – Ελλάδα: 1

Μουντομπασκετ 2010 – Δώστε το…

Αν με ρωτούσατε την Τρίτη αν θα κερδίσουμε την Ρωσία θα σας έλεγα αδίστακτα ‘ΝΑΙ’. Όμως τώρα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα πιθανότερο είναι να συναντήσεις εξωγήινο σε μία καφετέρια παρά να κερδίσουμε τους Ρώσους. Όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά δεν θέλουμε. Και όσο και αν ακούω δηλώσεις του στυλ, ότι θα ματώσουμε και δεν μας νοιάζει με ποιον θα παίξουμε στους 16…πλάκα μας κάνουν; Μιλάμε για Έλληνες. Η πονηριά και η στρατηγική είναι μέσα μας. Σιγά μην τους κερδίσουμε. Γι αυτό πέταξα από την χαρά μου όταν είδα την νίκη της ΡΩΣΣΙΑΣ στο 3,20.  Όχι απλά δαγκωτό, ΑΜΑΣΗΤΟ!!!

Μουντομπάσκετ 2010: Είναι μοιραίο, ‘Σερβία-Ελλάδα’

Ε δεν γίνεται βρε αδερφέ να χάνουμε μια ζωή προγνωστικά στοίχημα από την Ισπανία . Τώρα είναι η ευκαιρία. Πως και πως περιμένουν αυτό το ματς οι διεθνείς μας. Σαν τρελοί. Μετράμε δύο ήττες συνεχόμενες στο τουρνουά. Στις δύο, τρίτη δεν χωρεί. Και πόσο μάλλον όταν αντίπαλος είναι η Ισπανία. Που αν δεν την κερδίσουμε φέτος, που δεν είναι και στα καλύτερα της, πότε θα την κερδίσουμε; Τους πείσμωσες Μπλατ και θα το μετανιώσεις.



Βίντεο για το Mundobasket της FIBA