Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

27η Αγωνιστική: προγνωστικα στοιχηματος, φιέστα και ταμείο…

Λάρισα- Εργοτέλης: Τελευταίο χαρτί για την Λάρισα. Αλλά δεν μας λέει κάτι αυτό. Δεν θα τον ρισκάρω δηλαδή τον άσσο. Θα προτιμήσω το Χ2  με απόδοση  στο 2,10.

 

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Είναι πολλά μαζί. Είναι το πείσμα. Είναι ο κόσμος. Είναι η φιέστα. Είναι οι βρισιές Αδαμίδη. Και άλλα τόσα που οδηγούν στον άσσο και μάλιστα από ημίχρονο.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματοςπροτείνει:

Προκριματικά euro 2012: Σήμερα έχει euro-ταμείο…

Έχει βουίξει η Ευρώπη με τα σημερινά στανταράκια προγνωστικα. Συμφωνουμε κι εμείς οπότε έχουμε μια δυάδα στοιχημα φωτιά. Με την Αρμενία να κερδίσει το ΠΓΔΜ και την Φιλανδία να χαρίζει τη νίκη στοιχηματος στους Σουηδούς. Όλα τα λεφτά λοιπόν πάνω τους και από αύριο κοιτάμε για μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Champions League: Και να 2-0 να χάσει, επιτυχία θα είναι…

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός: Θα το κάνει και πάλι το θαύμα του ο Παναθηναικός. Και μην πάει το μυαλό σας στο διπλό. Με την Μπαρτσελόνα παίζει στοιχημα! Και να 2-0 να χάσει επιτυχία θα είναι. Απλά δε νομίζω να έχουμε συντριβή όπως πολλοί αναμένουν. Λίγο η τακτική των πρασίνων, λίγο αυτό  το κοκαλάκι που έχει στην Ευρώπη ο ΄panathinaikos ‘ και λίγο με σβηστές μηχανές να παίξει σήμερα η barca, δεν θα έχουμε και  πολλά γκολ σήμερα. Και είπαμε προγνωστικα δεν ξέρεις ποτέ. ΠΑΟ είναι αυτός.

15η Αγωνιστική (Κυριακή): Καλά (Χ)ριστούγεννα…

Δεν έχω κάποιο στανταράκι προγνωστικο για σήμερα Κυριακή. Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι δεν θα κερδίσουν εύκολα οι Ευρωπαίοι (ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΑΕΚ). Μην παρασυρθείτε από τις επιτυχίες τους. Στην Ελλάδα είναι αλλιώς τα πράγματα. Γι` αυτό το καλύτερο που μπορώ να κάνω για σας είναι να σας προτείνω 3 Χ για να πιάσουμε τα 2. Α, ξέχασα…και καλά Χριστούγεννα.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προβλέπει σύστημα 2/3:

Κέρκυρα – ΠΑΟΚ: Χ (2.85)

Άρης – Skoda ΞάνθηΧ (3.40)

Superleague: Ας μιλήσει η έδρα…

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Το χω πει από την αρχή της σειράς των play off. Η ΑΕΚ θα οδεύει για Champions League. Και για να το πετύχει αυτό πρέπει προγνωστικα  να καταπιεί τον ΠΑΟΚ σήμερα. Και ξέρετε κάτι; Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ Τρίτη συνεχόμενη νίκη. Και χαίρομαι πολύ με την απόδοση δώρο στο 2,10 για τη νίκη στοιχημα της ΑΕΚ.

Προγνωστικα στοιχηματος Μουντομπασκετ

Μουντομπασκετ 2010 – Ωχ, Τουρκια

Μάλλον ήρθε η ώρα να κάνουμε την πρώτη μας ήττα.  Ίσα – ίσα τα έχουμε πάρει τα ματσάκια προς το παρόν. Ε, αυτό δυστυχώς δεν θα το πάρουμε. Πώς να το κάνουμε; Είναι και η έδρα τους φέτος. Λίγο το πάθος, λίγο η διαιτησία υπέρ τους, λίγο η άσχημη αγωνιστική μας κατάσταση, όλα αυτά οδηγούν πού; Στην  ήττα μας από τους αιώνιους εχθρούς μας. Εύχομαι να διαψευστώ αλλά τέτοια απόδοση στο 2,00 δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη. Ούτε κι εσείς.

Τουρκια – Ελλάδα: 1

Μουντομπασκετ 2010 – Δώστε το…

Αν με ρωτούσατε την Τρίτη αν θα κερδίσουμε την Ρωσία θα σας έλεγα αδίστακτα ‘ΝΑΙ’. Όμως τώρα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα πιθανότερο είναι να συναντήσεις εξωγήινο σε μία καφετέρια παρά να κερδίσουμε τους Ρώσους. Όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά δεν θέλουμε. Και όσο και αν ακούω δηλώσεις του στυλ, ότι θα ματώσουμε και δεν μας νοιάζει με ποιον θα παίξουμε στους 16…πλάκα μας κάνουν; Μιλάμε για Έλληνες. Η πονηριά και η στρατηγική είναι μέσα μας. Σιγά μην τους κερδίσουμε. Γι αυτό πέταξα από την χαρά μου όταν είδα την νίκη της ΡΩΣΣΙΑΣ στο 3,20.  Όχι απλά δαγκωτό, ΑΜΑΣΗΤΟ!!!

Μουντομπάσκετ 2010: Είναι μοιραίο, ‘Σερβία-Ελλάδα’

Ε δεν γίνεται βρε αδερφέ να χάνουμε μια ζωή προγνωστικά στοίχημα από την Ισπανία . Τώρα είναι η ευκαιρία. Πως και πως περιμένουν αυτό το ματς οι διεθνείς μας. Σαν τρελοί. Μετράμε δύο ήττες συνεχόμενες στο τουρνουά. Στις δύο, τρίτη δεν χωρεί. Και πόσο μάλλον όταν αντίπαλος είναι η Ισπανία. Που αν δεν την κερδίσουμε φέτος, που δεν είναι και στα καλύτερα της, πότε θα την κερδίσουμε; Τους πείσμωσες Μπλατ και θα το μετανιώσεις.



Βίντεο για το Mundobasket της FIBA