Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Champions League (Τελικός): Penalty για θέαμα και Ταμείο…

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πφφ…Αυτό το ματς δεν σηκώνει προγνωστικα στοιχηματος. Δεν σηκώνει προγνωστικά. Τέτοιο παιχνίδι πρέπει να κάτσεις στον καναπέ χαλαρός χωρίς δελτίο στοιχηματος στο χέρι και να το απολαύσεις. Αλλά επειδή πολλοί με ρωτάτε, θα πω την άποψή μου. Για μένα σίγουρα φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα. Την βοηθάει και το στυλ παιχνιδιού των Άγγλων. Πιθανό να δούμε μεγάλο ματς. Αλλά δεν θα μπορούσα να ρισκάρω με 1,90 την Μπάρτσα. Γιατί απλά είναι ένα παιχνίδι και η Μάντσεστερ δεν είναι και καμιά ομαδούλα.

Τελικός κυπέλου Μπάσκετ: Ας πάρει και ένα ο Θρύλος…

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το 1,55 του Παναθηναϊκού σίγουρα δεν αγγίζεται. Δεν αξίζει καν. Και πέρα από αυτό, ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει σήμερα. Το θέλει πιο πολύ. Το χρειάζεται. Ο εξάστερος από την άλλη λίγο η έλλειψη κινήτρου και λίγο η κούραση της Ευρώπης τον αφήνουν λίγο πίσω στην υπόθεση νίκης. Στα playoff θα δούμε γιατί έχουμε να κάνουμε με 5 παιχνίδια. Σε αυτό το μονό παιχνίδι θα παίξουμε ΜΟΝΟ αποδεκτό την επικράτηση του Ολυμπιακού με ωραία απόδοση στο 2,35.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

15η Αγωνιστική (Σάββατο): 2 στα 2 και φύγαμε ταμείο…

ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου: Οι εντάσεις μεταξύ Νικόλα Πατέρα και Αχιλλέα Μπέου θα μεταδοθούν και στο γήπεδο μέσω των παιχτών. Σε ένα σκληρό παιχνίδι λοιπόν μην περιμένετε και τρομερό θέαμα στοιχηματος. Άρα τα λίγα γκολ σημαίνουν και under 2,5 στο 1,88.

 

Καβάλα-Ατρόμητος: Είναι τόσο ελκυστικό το over 1,5 με απόδοση 1,45 που δεν θα μπορούσα να μην το ακουμπήσω. Και μάλιστα με μία ομάδα την Καβάλα που είναι η αδυναμία μου και μπορεί να σκοράρει εύκολα.

23η αγωνιστική: Δεσπόζει το ντέρμπι και το ταμείο!

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ολυμπιακός-ΠΑΟ: Ένα γκολ ο Σισέ. Κι ένα γκολ από την 5άδα φωτιά του Ολυμπιακού; 2 γκολ. Κι ένα στοιχημα ακόμα δωράκι;  Δηλαδή Over 2,5

Καβάλα – Πανσερραικός: Ο ένας παίζει για Ευρώπη και ο άλλος για Β` Εθνική. Under 2,5

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Champions league + κύπελλο = Ταμείο…

ΤΡΙΤΗ

Μπάγερν Μονάχου- Ίντερ: Το χω ξαναδεί το έργο. Οι Γερμανοί θα κάτσουν στο 0-1 του πρώτου αγώνα ενώ οι Ιταλοί θα κάτσουν πίσω για αρχή μπας και κάτσει προς το τέλος κανένα γκολ. Δεν θα ξεφύγει το ματς από το 0-0, 1-1 οπότε στοιχημα Χ2 και είμαστε καλυμμένοι στο 1,80.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μαρσέιγ: Ευχαριστούμε για το 1,50 του Άσσου. Θα το τιμήσουμε. Τέτοιες αποδόσεις δώρο είναι πάντα καλοδεχούμενες.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Προκριματικά Euro 2012: Συνεχίζουμε το σερί με Ουγγαρία…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:
  • Ισραήλ – ΕλλάδαΧ ημίχρονο (2,00)
  • Β. Ιρλανδία-Σερβία: 2 (2,15)
Συνολική απόδοση4,3
 
Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:
  • Ουγγαρία –Σουηδία: 1Χ (1,95)
  • Μάλτα – Κροατίαunder 3,5 (1,50)
Συνολική απόδοση2,92


Βίντεο για την Ελλαδάρα μας στο UEFA EURO 2012