Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Τιπελιγκάεν (Νορβηγία): Τι ώρα είναι; Η ώρα της Ρόζενμποργκ…

Το ξέσπασμα της Ρόζενμποργκ θα γίνει σήμερα. Το 1,60 στον άσσο είναι λίγο. Αφού από το ημίχρονο θα έχει καθαρίσει είναι δωράκι η απόδοση ημίχρονο/τελικό!

Ο προγνωστικά για το στοίχημα προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Ρόζενμποργκ – Οντ Γκρένλαντ1/1 (2,40)

Superleague (play-offs): Έναρξη αγγαρείας με Under…

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου: Η ΑΕΚ όταν παίρνει φόρα, παίρνει φόρα κατηφόρα. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος θα τα βρει σκούρα με τον Βόλο και ίσως της κόψει και βαθμούς. Ή προγνωστικα θα το πάρει το ματσάκι με την ψυχή στο στόμα ή θα κάνει την έκπληξη ο Βόλος. Ότι και να γίνει το ματς θα κυμανθεί σε στοιχημα χαμηλό σκορ, οπότε σημειώσατε under 2,5.

 

Ευρωπαικά Πρωταθλήματα: Ποντάρουμε στην Ιντερ Τουρκου και Μποέμιαν

Μικρό κουπόνι σήμερα με τα περισσότερα ματς να τείνουν προς το Χ. Εμείς δύο στανταράκια διακρίναμε και αυτά είναι η νίκη της Ίντερ Τούρκου και της Μποέμιαν. Τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Αλλιώς περιμένουμε το σίγουρο ταμείο αύριο στο champions League με αγώνες λουκούμι.

ΜΟΝΟ αποδεκτό:

26η Αγωνιστική: Κόλλησε η ‘κασέτα’…Ταμείο…Ταμείο…Ταμείο…

Τελευταίες αγωνιστικές superleague. Τώρα προγνωστικα αρχίζουν τα δύσκολα στοιχηματα. Τι να προβλέψεις; Και σε ένα πρωτάθλημα που βλέπεται τι γίνεται. Γι αυτό η λύση είναι μία. Στοίχημα συντηρητικό με χαμηλές αποδόσεις. Δεν χρειάζεται να ανοίγεσαι όταν δεν είσαι σίγουρος για κάτι. Δεν υπάρχει λογική στις τελευταίες αγωνιστικές γιατί παίζονται πολλά. Καλή τύχη λοιπόν να έχουμε.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Champions League: Και να 2-0 να χάσει, επιτυχία θα είναι…

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός: Θα το κάνει και πάλι το θαύμα του ο Παναθηναικός. Και μην πάει το μυαλό σας στο διπλό. Με την Μπαρτσελόνα παίζει στοιχημα! Και να 2-0 να χάσει επιτυχία θα είναι. Απλά δε νομίζω να έχουμε συντριβή όπως πολλοί αναμένουν. Λίγο η τακτική των πρασίνων, λίγο αυτό  το κοκαλάκι που έχει στην Ευρώπη ο ΄panathinaikos ‘ και λίγο με σβηστές μηχανές να παίξει σήμερα η barca, δεν θα έχουμε και  πολλά γκολ σήμερα. Και είπαμε προγνωστικα δεν ξέρεις ποτέ. ΠΑΟ είναι αυτός.

Προκριματικά Europa League: Ταμείο μέσω Αγγλίας…

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:
  • Φούλαμ – Ντνίπρο: (1,65)
  • Χαρτς – Τότεναμ: 2 (1,70)
Συνολική απόδοση2,8


Βίντεο για το UEFA Europa League