Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Σάββατο: Καλό μήνα νά`χουμε και καλά ταμεία…

Ο κουβας νευρίασε και πήγε ταμείο χθες. Με δύο δυάδες και 3 στα 4 Χ δικαιώθηκε για τις επιλογές του για μία ακόμη φορά. Από το πρωί λοιπόν μελετάμε το κουπόνι και ήρθε η μεγάλη ώρα να σας δώσουμε προβλέψεις για πολλά λεφτά. .

Στα σίγουρα ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Ταμείο ή κουβά; Εσύ αποφασίζεις…

Μελετώντας το κουπόνι κατέληξα σε προγνωστικά στοίχημα με πολλούς άσσους σήμερα. Και συγκεκριμένα 7 τον αριθμόν. Από κάθε πρωτάθλημα ξεχώρισα και έναν με δύο. Η λογική λέει ότι δεν θα κάτσουν και όλοι. Κάποιοι θα στραβώσουν δεν μπορεί. Προσωπικά θα είμαι ικανοποιημένος με 5/7 άσσους. Εγώ λοιπόν βάζω την έμπνευση εσείς βάλτε απλά το κερασάκι στην τούρτα και διαλέξτε αυτούς που θα  αγγίξουν και εσάς για να πάτε ταμείο. ΄Έχει και δωράκι σήμερα ένα under Με καλή απόδοση.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει άσσους:

Europa League (Τετάρτη): δεν απεργεί…από το ταμείο!

Κλαμπ Μπριζ-Βιγιαρεάλ: Πλάκα θα κάνουνε οι Ισπανοί μέσα στο Βέλγιο στοιχημα. Και απορώ με το 1,85 απόδοση στο διπλό. Ταυτόχρονα όμως χαίρομαι γιατί θα βγάλουμε λεφτά. Viva espana!

Νάπολι-Στεάουα Βουκουρεστίου: Δεν θα το πάρει τόσο εύκολα το ματς η Νάπολι όσο δείχνει η απόδοση. Αλλά σημασία έχει ότι θα το πάρει. Και γι` αυτό θα προτιμήσουμε τον 1 έστω και στο 1,32.

Ο  προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Superleague: ΠανΤαμειακός Αγρινίου…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης: 1 (2,00)

Προκριματικά Europa League: Άσσοι για φίλημα!

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

·        Χαποέλ Τελ Αβίβ – Εκράνας(1,20)

·        Σάλκε – Ελσίνκι1 (1,20)

·        PSV Αιντχόφεν – Ρίντ1 (1,20)

·        Ντιναμό Κιέβου – Λίτεκς Λόβετς: 1(1,23)

Europa League (Πέμπτη): Με άσσους στους 32…

Γιατί απλά προγνωστικα πρέπει να κερδίσουνε!

Ο  προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Λιλ-Γάνδη: 1 (1,32)
  • Άντερλεχτ-Χάιντουκ(1,32)
  • Χετάφε-Γιούνγκ Μπόις: 1 (1,55)

Συνολική απόδοση: 2.70



Βίντεο για το UEFA Europa League