Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Μουντομπασκετ 2010 – Ωχ, Τουρκια

Μάλλον ήρθε η ώρα να κάνουμε την πρώτη μας ήττα.  Ίσα – ίσα τα έχουμε πάρει τα ματσάκια προς το παρόν. Ε, αυτό δυστυχώς δεν θα το πάρουμε. Πώς να το κάνουμε; Είναι και η έδρα τους φέτος. Λίγο το πάθος, λίγο η διαιτησία υπέρ τους, λίγο η άσχημη αγωνιστική μας κατάσταση, όλα αυτά οδηγούν πού; Στην  ήττα μας από τους αιώνιους εχθρούς μας. Εύχομαι να διαψευστώ αλλά τέτοια απόδοση στο 2,00 δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη. Ούτε κι εσείς.

Τουρκια – Ελλάδα: 1

Τελικός κυπέλου Μπάσκετ: Ας πάρει και ένα ο Θρύλος…

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το 1,55 του Παναθηναϊκού σίγουρα δεν αγγίζεται. Δεν αξίζει καν. Και πέρα από αυτό, ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει σήμερα. Το θέλει πιο πολύ. Το χρειάζεται. Ο εξάστερος από την άλλη λίγο η έλλειψη κινήτρου και λίγο η κούραση της Ευρώπης τον αφήνουν λίγο πίσω στην υπόθεση νίκης. Στα playoff θα δούμε γιατί έχουμε να κάνουμε με 5 παιχνίδια. Σε αυτό το μονό παιχνίδι θα παίξουμε ΜΟΝΟ αποδεκτό την επικράτηση του Ολυμπιακού με ωραία απόδοση στο 2,35.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Superleague: Ας μιλήσει η έδρα…

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Το χω πει από την αρχή της σειράς των play off. Η ΑΕΚ θα οδεύει για Champions League. Και για να το πετύχει αυτό πρέπει προγνωστικα  να καταπιεί τον ΠΑΟΚ σήμερα. Και ξέρετε κάτι; Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ Τρίτη συνεχόμενη νίκη. Και χαίρομαι πολύ με την απόδοση δώρο στο 2,10 για τη νίκη στοιχημα της ΑΕΚ.

4η Αγωνιστική: Ακούσατε, ακούσατε! Ο Ολυμπιακός over με 1,80 απόδοση!

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ατρόμητος-Πανσεραικός: Έχω μία αδυναμία στον Γιώργο Δώνη και πιστεύω ότι κάτι τέτοια παιχνίδια κουτσά στραβά τα κερδίζει. Η νίκη σε αυτό το ματς είναι στο πρόγραμμα για τους περιστεριώτες και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν. Το στοίχημα στον άσσο είναι τρομερή περίπτωση στο 1,65 από την sportingbet.

Champions League 1η αγωνιστική (Τετάρτη): Λίγα γκολ…πολλά λεφτά!

Χθες αν και είχαμε αρχίσει πολύ καλά, στραβώσανε τα ματς από το 60’ και μετά στοιχημα. Το Χ της Γκενκ όσοι ρισκάραμε, δικαιωθήκαμε και βγάλαμε τα σπασμένα προγνωστικα. Για σήμερα η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα αρκετά αλλά πιστεύω κατέληξα σε 2 δυάδες με καλές αποδόσεις και σίγουρο ταμείο. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Προγνωστικα στοιχηματος Super League

14η αγωνιστική: Είναι ντέρμπι; Είναι under!

Ολυμπιακός Βόλου-ΑΡΗΣ: Είναι ντέρμπι για προγνωστικα στοιχηματος. Είναι under από δω μέχρι και τον Βόλο. Με 1,50 είμαστε κομπλέ

ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Είναι ντέρμπι. Είναι under από δω μέχρι και την τούμπα. Με 1,55 είμαστε κομπλέ

 

Ξάνθη-Καβάλα: Είναι ντέρμπι. Είναι under από δω μέχρι και την Ξάνθη. Με 1,50 είμαστε κομπλέ.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

15η Αγωνιστική (Σάββατο): 2 στα 2 και φύγαμε ταμείο…

ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου: Οι εντάσεις μεταξύ Νικόλα Πατέρα και Αχιλλέα Μπέου θα μεταδοθούν και στο γήπεδο μέσω των παιχτών. Σε ένα σκληρό παιχνίδι λοιπόν μην περιμένετε και τρομερό θέαμα στοιχηματος. Άρα τα λίγα γκολ σημαίνουν και under 2,5 στο 1,88.

 

Καβάλα-Ατρόμητος: Είναι τόσο ελκυστικό το over 1,5 με απόδοση 1,45 που δεν θα μπορούσα να μην το ακουμπήσω. Και μάλιστα με μία ομάδα την Καβάλα που είναι η αδυναμία μου και μπορεί να σκοράρει εύκολα.

15η Αγωνιστική (Κυριακή): Καλά (Χ)ριστούγεννα…

Δεν έχω κάποιο στανταράκι προγνωστικο για σήμερα Κυριακή. Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι δεν θα κερδίσουν εύκολα οι Ευρωπαίοι (ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΑΕΚ). Μην παρασυρθείτε από τις επιτυχίες τους. Στην Ελλάδα είναι αλλιώς τα πράγματα. Γι` αυτό το καλύτερο που μπορώ να κάνω για σας είναι να σας προτείνω 3 Χ για να πιάσουμε τα 2. Α, ξέχασα…και καλά Χριστούγεννα.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προβλέπει σύστημα 2/3:

Κέρκυρα – ΠΑΟΚ: Χ (2.85)

Άρης – Skoda ΞάνθηΧ (3.40)

8η Αγωνιστική: Κάποιοι είπανε “ΟΧΙ”. Εμείς λέμε “ΝΑΙ” στο Ταμείο…

ΣΑΒΒΑΤΟ

Άρης-Ατρόμητος: Θα μπει δυνατά στο παιχνίδι ο Άρης. Έχουν καιρό να κάνουν καλό παιχνίδι οι κιτρινόμαυροι και το Σάββατο αναμένεται στο Βικελίδης να βρέξει γκολ. Ο Κούπερ θέλει να το καθαρίσει από νωρίς το ματς. Αυτό λέγεται εξιλέωση. Αυτό σημαίνει άσσος. Παίχτε το ντε. Τι το σκέφτεστε. Σας χαλάει 1,55 δηλαδή;

20η αγωνιστική: Κερδίστε Δώρα

ΣΑΒΒΑΤΟ

 

1ο δώρο!

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει μονό αποδεκτό:

  • Ηρακλής-Κέρκυρα: 1 (2,10)

ΚΥΡΙΑΚΗ

 

2ο δώρο!

Ο προγνωστικα στοιχημα προτείνει:

21η Αγωνιστική: Παιχνίδια χωρίς αύριο…παιχνίδια χωρίς γκολ!

ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Για το Σάββατο ο Ζώης Μπετόπουλος προτείνει:

  • Πανσεραικός – Ηρακλής Χ2 (1,45)
  • Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα: under 2.5(1,45)

Συνολική απόδοση: 2,10

BONUS ΜΕΓΑΛΟ Δώρο

9η Αγωνιστική(Δευτέρα): Κιτρινόμαυρα ΚΕΡΔΗ…

Καβάλα-ΠΑΟΚ: Εδώ δυσκολεύονται ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να κάνουν δύο συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας θα τις κάνει ο ΠΑΟΚ; Δεν λεω βέβαια είναι σα να παίζει στοιχημα στην έδρα του στην Καβάλα αλλά είναι και ένας λόγος παραπάνω να δούμε ένα σκληρό παιχνίδι και την ζυγαριά να μην γέρνει προς κανένα. Έτσι ανάμεσα στο 1Χ και το under προτίμησα το δεύτερο για να είμαι μέσα με 1,50 απόδοση.

25η Αγωνιστική: Καλοί Ταραμ-Άσσοι…

ΣΑΒΒΑΤΟ

Σκόντα Ξάνθη – Κέρκυρα: Τάραξε λίγο τους Ξανθιώτες ο πρόεδρος τους και αναμένουμε καλή εμφάνιση από τους ακρίτες. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να πάει άνετα άσσος αλλά ακόμα πιο άνετα under 2,5. Θα προτιμήσουμε όμως 1 λόγω μεγαλύτερης απόδοσης

Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραικός: Μισή ομάδα ο Πανσερραικός, μάτια σκαουτερς για τους παίχτες του Βόλου και κίνητρο ευρώπης για τους ερυθρολέυκους τι άλλο θα μπορούσε να αποτελέσει; Έναν ωραιότατο άσσο και μάλιστα 1/1 για μεγαλύτερη απόδοση στο 2,20

22η Αγωνιστική: Ερωτευμένος με το ταμείο!

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: Ο Μήτρογλου δεν θα παίζει. Άρα δεν θα παίζει και γκολ. Εύκολο στοίχημα με ωραία απόδοση στο 1,50

ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός: Ευχαριστούμε που κάνατε το λάθος να τιμωρήσετε τον Μιραλάς. Έτσι πεισμώσατε τους ερυθρολεύκους. Πεισμώσατε και τον betopoulo. Διπλό για να μάθετε…

 

Ηρακλής-Αστέρας τρίπολης: Ποιος καίγεται για την νίκη; Ε, προς τα κει κλείνει και η νίκη. Άρα Χ2 στον Αστέρα.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

9η Αγωνιστική: Ελληνικό ΤΑΜΕΙΟ…

Ολυμπιακός-Πανιώνιος: Μπορεί κανείς εύκολα να πει ότι επειδή θα απουσιάζει ο Ιμπαγάσα από το σημερινό ματς  θα παραλύσει το κέντρο των ερυθρολεύκων και δεν θα έχει και πολλές τελικές προσπάθειες. Γι αυτό όμως ακριβώς τον λόγο θα γίνουν και περισσότερες ευκαιρίες από τους παίχτες του Πανιωνίου. Σήμερα το στοιχημα θα έχει βροχή από γκολ. Αν του βγει και του Ερνέστο το colpo grosso με Πάντελιτς και Μιραλάς μπροστά. Ο κόσμος αλλά  και οι παίχτες θα ξεσπάσουν σήμερα για να ξεχαστούν οι κακές εμφανίσεις αλλά και αποτελέσματα με Ηλιούπολη και ΠΑΟ αντίστοιχα.

Pages