Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Champions League (2η αγωνιστική): Παιχνίδια value for money…

Επιστροφή στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση με φτωχές όμως προβλέψεις από τον προγνωστικά στοίχημα. Οι αποδόσεις των στάνταρ είναι πολύ χαμηλές και το καλύτερο που μπορέσαμε να κάνουμε για σας είναι να σας προτείνουμε 2  under που είναι καλά value for money. Μιλάμε για τα παιχνίδια ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ιντερ και Τραμπζονσπόρ – Λιλ.

O προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Καλό καλοκαίρι…Betονιά και ψάρεμα…

Όπως θα έχετε αντιληφτεί εδώ και μερικές μέρες ο προγνωστικα στοιχηματος δεν δίνει προγνωστικά στοιχήματος. Τα πρωταθλήματα τελειώσανε, Ευρωπαϊκά κύπελλα δεν έχουμε, οπότε ας ξεκουραστούμε 2 μήνες και από τέλη Αυγούστου πάμε πάλι προγνωστικα  ταμείο. Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές στοιχηματος.

Europa League: Η σίγουρη Μπενφίκα και το σίγουρο ταμείο…

Μπενφίκα – Μπράγκα: Σα να λέμε Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Σα να λέμε δηλαδή σίγουρο άσσο. Το ένα λοιπόν εισιτήριο για τον τελικό προγνωστικα το έχει πάρει από τώρα οι Μπενφίκα. Τώρα μένει να δούμε τον αντίπαλό της.

Πόρτο – Βιγιαρεάλ: Ομαδάρες και οι δύο. Έχω μια αδυναμία στους Ισπανούς βέβαια. Τα υποβρύχια τα αγαπημένα μου. Δεν μπορώ να προβλέψω προγνωστικα στοιχηματος ποια θα επικρατήσει σήμερα. Αλλά έχει όλα τα εφόδια για να πάει over 2,5.  Στοιχηματίζουμε λοιπόν στο over με 1.80 απόδοση.

Ο προγνωστικα στοιχημα προτείνει:

Μουντομπασκετ 2010 – Δώστε το…

Αν με ρωτούσατε την Τρίτη αν θα κερδίσουμε την Ρωσία θα σας έλεγα αδίστακτα ‘ΝΑΙ’. Όμως τώρα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα πιθανότερο είναι να συναντήσεις εξωγήινο σε μία καφετέρια παρά να κερδίσουμε τους Ρώσους. Όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά δεν θέλουμε. Και όσο και αν ακούω δηλώσεις του στυλ, ότι θα ματώσουμε και δεν μας νοιάζει με ποιον θα παίξουμε στους 16…πλάκα μας κάνουν; Μιλάμε για Έλληνες. Η πονηριά και η στρατηγική είναι μέσα μας. Σιγά μην τους κερδίσουμε. Γι αυτό πέταξα από την χαρά μου όταν είδα την νίκη της ΡΩΣΣΙΑΣ στο 3,20.  Όχι απλά δαγκωτό, ΑΜΑΣΗΤΟ!!!

Προγνωστικα στοιχηματος λέμε ‘ΟΧΙ’ στον κουβά…

Παιχνίδια ποδοσφαίρου παντού κι εμείς σας δίνουμε προγνωστικα στοιχηματος για να πάτε ταμείο και να πείτε μια και καλή οχι στον κουβα! Εχει και παρέλαση! πρακάτω τα παιχνίδια για σήμερα.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Μπάστια – Αρλ: 1 (1,80)
  • Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν: 2 (2,00)

 

Για ρίσκο ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει Χ με σύστημα 2/3:

Η καλή μέρα από το μεσημέρι φαίνεται…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Ντάντι Γιουνάιτεντ – ΡέιντζερςΧ ημίχ.(2,30)
  • Μάιντζ  – Χόφενχαιμ2 (2,65)

Συνολική απόδοση: 6,09