Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ε τέλειωσε το παραμύθι. Το πήραμε το προγνωστικο μήνυμα. Ο Παναθηναϊκός στους ομίλους. Με 2 στα 2 και φύγαμε. Δεν χάνει στο ΟΑΚΑ. Βασικά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει στο ΟΑΚΑ. Όχι ότι θα είναι εύκολο έργο για το τριφύλλι αλλά θα το πάρει το ματς ο περσινός πρωταθλητής. Απόδοση συμπαθητική 1,65.
Πολλοί αγώνες σήμερα όμως το μάτι μας έπεσε μόνο σε δυο παιχνίδια. Σούπερ η απόδοση του άσσου της Μακάμπι χάιφα αλλά και δώρο το 1,95 στο over της Τότεναμ. Σε αυτή τη δυάδα λοιπόν θα ποντάρουμε σήμερα και τα υπόλοιπα ούτε που τα ακουμπάμε.
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου: Οι εντάσεις μεταξύ Νικόλα Πατέρα και Αχιλλέα Μπέου θα μεταδοθούν και στο γήπεδο μέσω των παιχτών. Σε ένα σκληρό παιχνίδι λοιπόν μην περιμένετε και τρομερό θέαμα στοιχηματος. Άρα τα λίγα γκολ σημαίνουν και under 2,5 στο 1,88.
Καβάλα-Ατρόμητος: Είναι τόσο ελκυστικό το over 1,5 με απόδοση 1,45 που δεν θα μπορούσα να μην το ακουμπήσω. Και μάλιστα με μία ομάδα την Καβάλα που είναι η αδυναμία μου και μπορεί να σκοράρει εύκολα.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: Μετά την προβλεπόμενη νίκη για μένα της Μάντσεστερ μέσα στο Λονδίνο σήμερα θα σφραγιστεί και η πρόκριση. Με εύκολη επικράτηση ή όχι η Μάντσεστερ δεν χάνει. Προτείνουμε τον άσσο με 2,25 τρομερή απόδοση
Ο έγκυρα προγνωστικά για στοίχημα προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:
Οι δύο μεγάλοι σήμερα μόνο στο κύπελλο δεν θα έχουν το μυαλό τους. Κακά τα ψέματα. Αυτό που τους καίει είναι το πρωτάθλημα. Όχι ότι θα κάτσουν να χάσουν αλλά δεν θα κάνουν και περίπατο. Εξάλλου το κύπελλο φημίζεται και για τις εκπλήξεις του. Γι ` αυτό λοιπόν για σήμερα προτείνουμε το under 2,5 και για τους πράσινους αλλά και για τους ερυθρολεύκους με πολύ καλές αποδόσεις.