Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Champions League: Με ρίσκο…και ο θεός βοηθός!

Μπράγκα – Σαχτάρ Ντόνετσκ:  Δεν θα τρωνε και κάθε αγωνιστική 6 γκολ η Πορτογάλοι. Συνήθως μετά από τόσο βαριές ήττες στοιχηματος έρχονται και οι επιτυχίες. Δεν λέμε ότι θα  κερδίσει η Μπράγκα την Σαχτάρ. Άλλα ένα Χ με απόδοση 3,20 αξίζει το ρίσκο!

Τσέλσι – Μαρσέιγ:  Όλοι αναμένουμε την εύκολη επικράτηση της Τσέλσι. Εμείς όμως θα προτιμήσουμε το under. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα το παλέψουν οι γάλλοι. Έχει πιο ρίσκο βέβαια αλλά περισσότερα λεφτά στην τσέπη μας χάρη στο 2.20 απόδοση προτιμώντας το  under 2,5.

Προκριματικά Euro 2012: Συνεχίζουμε το σερί με Ουγγαρία…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:
  • Ισραήλ – ΕλλάδαΧ ημίχρονο (2,00)
  • Β. Ιρλανδία-Σερβία: 2 (2,15)
Συνολική απόδοση4,3
 
Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:
  • Ουγγαρία –Σουηδία: 1Χ (1,95)
  • Μάλτα – Κροατίαunder 3,5 (1,50)

Τετάρτη: Να βγάλουμε κανένα φράγκο για το 3ήμερο

Καλησπέρα σας. Για σήμερα έχουμε τρία στανταράκια αλλά θα δώσουμε το κλασσικό σύστημα 2/3 για να είμαστε καλυμμένοι. Για τους πιο τολμηρούς θα δώσουμε και 4 Χ για συστηματάκι μπόμπα. Και ο Θεός βοηθός

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει σύστημα 2/3:

  • Λεβάντε – Σοσιεδαδ: 1 (1,95)
  • Άουε – Νυρεμβέργη: 2 (1,90)
  • Μαγιόρκα – Σπόρτινγκ Χιχόν: 1 (2,00)

 

Champions League (Τετάρτη): Ο 4ος όμιλος μας πάει ΤΑΜΕΙΟ…

Ρουμπίν Καζάν-Κοπεγχάγη: Όλα για όλα τα παίζει η Ρουμπίν. Εξάλλου η Κοπεγχάγη έχει άλλη μία ευκαιρία την επόμενη αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Δεν χάθηκε και ο κόσμος αν χάσει. Άρα με 1,90 απόδοση γλείφουμε τα δάκτυλα μας.

Παναθηναικός-Μπαρτσελόνα: Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχουν το over 2,5 στο 1,62. Δηλαδή τι δώρο είναι αυτό; Ευχαριστούμε betoto.

Ο  προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Champions League: Ταμείο με Ρεάλ, Άρσεναλ και Τσέλσι…

Ρεάλ Μαδρίτης-Οσέρ: Μπορεί να είναι αδιάφορη η Ρεάλ αλλά ο Μουρίνιο δεν είναι καθόλου. Δεν θα δεχόταν με τίποτα μία τέτοια ήττα έστω και αν δεν κόστιζε. Γι αυτό και το 1,30 είναι τρομερή απόδοση.  Και με σβηστές μηχανές να παίξει η Ρεάλ θα το πάρει το ματς.

Μαρσέιγ-Τσέλσι: Σίγουρα το παιχνίδι είναι αδιάφορο όπως  πολλά άλλα σήμερα. Αλλά είναι δύο ομάδες που και με σβηστές μηχανές μπορούν να βάλουν πάνω από 1 γκολ. Οπότε με κλειστά μάτια το παίζω over 1,5 . Και με 1,37 απόδοση χαρούμενοι να είμαστε.

 

 

Champions League 1η αγωνιστική (Τρίτη): Όχι Βικτόρια Μπέκαμ…Βικτόρια Πίλζεν!

Προταση πρόβλεψη για στοίχημα:

  • ΑΠΟΕΛ – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης(2,20) 
  • Βικτόρια Πίλζεν – Μπάτε Μπορίσοφ(1, 90 ) 

Συνολική απόδοση4,18

Και για Ρίσκο:

 ΜΟΝΟ αποδεκτό:

  • Γκενκ – ΒαλένθιαΧ (3,90)


Βίντεο για το UEFA Champions League