Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Champions League: Ταμείο με Ρεάλ, Άρσεναλ και Τσέλσι…

Ρεάλ Μαδρίτης-Οσέρ: Μπορεί να είναι αδιάφορη η Ρεάλ αλλά ο Μουρίνιο δεν είναι καθόλου. Δεν θα δεχόταν με τίποτα μία τέτοια ήττα έστω και αν δεν κόστιζε. Γι αυτό και το 1,30 είναι τρομερή απόδοση.  Και με σβηστές μηχανές να παίξει η Ρεάλ θα το πάρει το ματς.

Μαρσέιγ-Τσέλσι: Σίγουρα το παιχνίδι είναι αδιάφορο όπως  πολλά άλλα σήμερα. Αλλά είναι δύο ομάδες που και με σβηστές μηχανές μπορούν να βάλουν πάνω από 1 γκολ. Οπότε με κλειστά μάτια το παίζω over 1,5 . Και με 1,37 απόδοση χαρούμενοι να είμαστε.

 

 

Κύπελλο Ισπανίας: Ο special one έχει τον τρόπο του….

Μπορεί να μου την σπάει, όπως φαντάζομαι και σε πολλούς άλλους, ο τρόπος παιχνιδιού του Μουρίνιο ειδικά απέναντι σε μία ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις αλλά σημασία έχει ότι έχει τον τρόπο του να τα καταφέρνει. Γιατί μπορεί αναμφισβήτητα η Μπάρτσα να είναι η καλύτερη ομάδα παγκοσμίως αυτήν την στιγμή αλλά αυτή που καίγεται για το συγκεκριμένο τίτλο είναι η Ρεάλ. Κι αυτό γιατί τα άλλα πιθανότατα είναι χαμένα. Το πρωτάθλημα οδεύει προς Καταλονία, όπως και το ευρωπαϊκό. Τα προγνωστικά του Μπετόπουλου λενε πως το ματς αυτό τείνει προς Χ2.

10η αγωνιστική (Δευτέρα): Ο Underοβγάλτης επιστρέφει…

Έτσι απλά όλα Under…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Αστέρας Τρίπολης-Καβάλα: under 2,5(1,50)
  • Πανσεραικός-Ολυμπιακός Βόλου: under 2,5 (1,50)
  • Ηρακλής-Άρης: under 2,5 (1,50)

Συνολική απόδοση: 3,375

Europa league: Ταμείο με έμπνευση…

Για τις 22.00 μικρές αποδόσεις αλλά σίγουρες…

 

Ο  προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Μπενφίκα – Παρί Σεν Ζερμένunder 3,5 (1,30)
  • Ντιναμό Κιέβου – Μάντσεστερ Σίτιover 1,5 (1,35)
  • Άγιαξ – Σπαρτάκ Μόσχας:  under 3,5 (1,31)

Συνολική απόδοση: 2.30

 

+ ΔΩΡΟ 2άδα για καλό βράδυ

Παρασκευή: Το ζητούμενο όμως είναι ένα…Το Ταμείο

Σήμερα μας άρεσαν πολλά παιχνίδια γι` αυτό θα δώσουμε προβλέψεις στο λαό. Σκεφτήκαμε να δώσουμε 3 τριάδες αλλά με ζητούμενα . Έτσι θα είμαστε ή κερδισμένοι ή στα ίσα μας. Δείτε παρακάτω για να καταλάβετε τι εννοώ.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει άσσους με σύστημα 2/3:

Κύπελλο Ισπανίας: Ο special one έχει τον τρόπο του….

Μπορεί να μου την σπάει, όπως φαντάζομαι και σε πολλούς άλλους, ο τρόπος παιχνιδιού του Μουρίνιο ειδικά απέναντι σε μία ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις αλλά σημασία έχει ότι έχει τον τρόπο του να τα καταφέρνει. Γιατί μπορεί αναμφισβήτητα η Μπάρτσα να είναι η καλύτερη ομάδα παγκοσμίως αυτήν την στιγμή αλλά αυτή που καίγεται για το συγκεκριμένο τίτλο είναι η Ρεάλ. Κι αυτό γιατί τα άλλα πιθανότατα είναι χαμένα. Το πρωτάθλημα οδεύει προς Καταλονία, όπως και το ευρωπαϊκό. Τα προγνωστικά του Μπετόπουλου λενε πως το ματς αυτό τείνει προς Χ2. Και επειδή Ρεάλ χωρίς κούπα δεν γίνεται, την Τετάρτη βράδυ θα προσθέσει άλλο ένα στην πλούσια τροπαιοθήκη της.