Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Ποδόσφαιρο Αγγλία: Ταμείο…σε Αγγλικές λίρες!

  • Γουλβς – Τότεναμ(2,30)
  • Μπάρνσλει – Λέστερ (1,83)

Συνολική απόδοση4,23

Προκριματικά Euro 2012: Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει

Δεν πιστεύω να νομίζει κανένας σας ότι επειδή έπαιξε η Ελλάδα τραγικό ποδόσφαιρο την Παρασκευή με την αδύναμη Γεωργία, τότε θα χάσει με κατεβασμένα τα ‘πόδια’ από την Κροατία; Τώρα είναι που η Ελλάδα θα δείξει τι σημαίνει Έλληνας, τι σημαίνει πάθος, τι σημαίνει εγωισμός. Τώρα που την θεωρούν τελειωμένη. Εξάλλου στα διπλά έχει καλή παράδοση η Εθνική μας. Στα δύσκολα τα βγάζουμε πέρα. Και το σημερινό ματς θα είναι πολύ κρίσιμο για την συνέχεια των προκριματικών. Γι αυτό δεν θα γυρίσουμε πίσω χωρίς ούτε ένα βαθμό. Δεν χάνουμε με τίποτα.

15η Αγωνιστική (Κυριακή): Καλά (Χ)ριστούγεννα…

Δεν έχω κάποιο στανταράκι προγνωστικο για σήμερα Κυριακή. Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι δεν θα κερδίσουν εύκολα οι Ευρωπαίοι (ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΑΕΚ). Μην παρασυρθείτε από τις επιτυχίες τους. Στην Ελλάδα είναι αλλιώς τα πράγματα. Γι` αυτό το καλύτερο που μπορώ να κάνω για σας είναι να σας προτείνω 3 Χ για να πιάσουμε τα 2. Α, ξέχασα…και καλά Χριστούγεννα.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προβλέπει σύστημα 2/3:

Κέρκυρα – ΠΑΟΚ: Χ (2.85)

Άρης – Skoda ΞάνθηΧ (3.40)

22η Αγωνιστική: Ερωτευμένος με το ταμείο!

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: Ο Μήτρογλου δεν θα παίζει. Άρα δεν θα παίζει και γκολ. Εύκολο στοίχημα με ωραία απόδοση στο 1,50

ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός: Ευχαριστούμε που κάνατε το λάθος να τιμωρήσετε τον Μιραλάς. Έτσι πεισμώσατε τους ερυθρολεύκους. Πεισμώσατε και τον betopoulo. Διπλό για να μάθετε…

 

Ηρακλής-Αστέρας τρίπολης: Ποιος καίγεται για την νίκη; Ε, προς τα κει κλείνει και η νίκη. Άρα Χ2 στον Αστέρα.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Τιπελιγκάεν (Νορβηγία): Τι ώρα είναι; Η ώρα της Ρόζενμποργκ…

Το ξέσπασμα της Ρόζενμποργκ θα γίνει σήμερα. Το 1,60 στον άσσο είναι λίγο. Αφού από το ημίχρονο θα έχει καθαρίσει είναι δωράκι η απόδοση ημίχρονο/τελικό!

Ο προγνωστικά για το στοίχημα προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Ρόζενμποργκ – Οντ Γκρένλαντ1/1 (2,40)

Κύπελλο Ισπανίας: Ο special one έχει τον τρόπο του….

Μπορεί να μου την σπάει, όπως φαντάζομαι και σε πολλούς άλλους, ο τρόπος παιχνιδιού του Μουρίνιο ειδικά απέναντι σε μία ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις αλλά σημασία έχει ότι έχει τον τρόπο του να τα καταφέρνει. Γιατί μπορεί αναμφισβήτητα η Μπάρτσα να είναι η καλύτερη ομάδα παγκοσμίως αυτήν την στιγμή αλλά αυτή που καίγεται για το συγκεκριμένο τίτλο είναι η Ρεάλ. Κι αυτό γιατί τα άλλα πιθανότατα είναι χαμένα. Το πρωτάθλημα οδεύει προς Καταλονία, όπως και το ευρωπαϊκό. Τα προγνωστικά του Μπετόπουλου λενε πως το ματς αυτό τείνει προς Χ2. Και επειδή Ρεάλ χωρίς κούπα δεν γίνεται, την Τετάρτη βράδυ θα προσθέσει άλλο ένα στην πλούσια τροπαιοθήκη της.