Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Superleague 1η αγωνιστική: Αν δεν πάρει αναβολή, θα πάμε Ταμείο…

ΠΑΣ Γιάννινα– Άρης: Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς πως ο Άρης χρειάζεται επειγόντως έναν σκόρερ. Όλο το καλοκαίρι προγνωστικά εκεί πονούσε και τελικά δεν έκανε τίποτα. Να δω τώρα πως θα σκοράρει στα Γιάννενα. Όχι ότι ο ΠΑΣ είναι καλύτερος σε αυτόν τον τομέα, αλλά λέμε τώρα, στοίχημα. Άρα που καταλήγουμε. Under 1,5 και ας το βάλει όποιος θέλει.

ΟΦΗ  – Ατρόμητος: Αντίθετα με το άλλο ματς, εδώ υπάρχουν οι βάσεις για μεγάλο σκορ. Και εννοούμε Μήτρογλου. Θέλετε κι άλλα; Θα σκοράρουν και οι ΔΥΟ!

 

Προκριματικά Euro 2012 – Ο Τιμουρ δεν αστειεύεται

Η διαφορά δυναμικότητας της αγαπημένης μας με τους γεωργιανούς είναι δεδομένη. Το θέμα είναι ότι σήμερα δεν αντιμετωπίζουμε την γεωργία αλλά τον Τιμούρ. Ο καραφλός τεχνικός σήμερα θέλει να δώσει απαντήσεις σε πολλούς. Και θα το μεταφέρει αυτό και στους συμπατριώτες του. Είναι γνωστό πλέον, ότι κάτι που ξέρει να κάνει καλά ο Κετσπάγια είναι να παίζει κλειστή άμυνα. Ξέρει πως να αποφύγει έναν διασυρμό και μάλιστα πως μπορεί καμιά φορά να φτάσει και στην έκπληξη.

10η αγωνιστική: Ταμείο με Πάνθηρες…και ΔΩΡΟ 1 άσσος!

Πανιώνιος-Ατρόμητος: Έτσι απλά προγνωστικά. Έτσι οι πάνθηρες θα το πάρουν το ματς. Δεν υπάρχει περίπτωση. Υπό το βλεμα και του νέου προπονητή. Και αυτό που γουστάρω πιο πολύ απόλα είναι το 1,95. Την ευχαριστούμε…Κορόιδο

Κέρκυρα-Ξάνθη: Σαν πολύ αέρα δεν έχει πάρει η Ξάνθη τελευταία; Να της τον κόψει η Κέρκυρα παρακαλώ. Διπλό με τίτοτα. Χ θα μπορούσε. Και under σίγουρα. Και 1,50 απόδοση.

 

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

5η αγωνιστική: Την βρίσκω με το ρίσκο…

ΣΥΣΤΗΜΑ 2/3:

Κέρκυρα-Ηρακλής: Ο Ελευθερόπουλος προγνωστικα δεν τρωει γκολ. Η Κέρκυρα θα δυσκολευτεί πολύ. Μην γελιέστε που κέρδισε την ΑΕΚ τόσο εύκολα. Η έμπνευση μου λεει Χ στο 2,95.

Πανσερραικός Λάρισα: Μην τσακώνεστε παιδιά εκεί πάνω στις Σέρρες με τους Λαρισαίους. Χ θα πάτε. Κι εμείς θα πάμε στοιχημα.

ΠΑΟΚ-Άρης: Ο Παοκτζής θα το έπαιζε δαγκωτό άσσο. Ο ΑΡΗανός θα ήλπιζε στο διπλό. Ο μπετόπουλος τέτοια ματς τα δίνει Χ ασυζητητί. Στο 3,10 μόνο την bwin.com

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Europa League: Στοιχημα και ταμείο μετά τις 22.00…

Ρόζενμποργκ-ΑΡΗΣ: Σκούρα θα τα βρούνε στα παγωμένα τα ‘σκουλήκια’. Οι ξυλοκόποι δεν αστειεύονται. Ωραίος άσσος για στοιχημα στο 1.70

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν: πω πω….Άσσος, και ξανά άσσος, και ξανά άσσος, και ξανά άσσος…1,88? και το ρωτάτε?

Μάντσεστερ Σίτι – Γιουβέντους: ‘Όπως λένε και οι locomondo: goal, goal, goal…3 μας αρκούν και έχουμε over με 1,70 απόδοση!

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προβλέπει:

Ποδόσφαιρο Αγγλία: Ταμείο…σε Αγγλικές λίρες!

  • Γουλβς – Τότεναμ(2,30)
  • Μπάρνσλει – Λέστερ (1,83)

Συνολική απόδοση4,23

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

 Superleague Κύπελλο Ελλάδος Champions League Europa League Ευρωπαικά Πρωταθλήματα Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ Επικοινωνία νακοινώσεις-Νέα-Άρθρα