Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Europa League (Πέμπτη): Με άσσους στους 32…

Γιατί απλά προγνωστικα πρέπει να κερδίσουνε!

Ο  προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Λιλ-Γάνδη: 1 (1,32)
  • Άντερλεχτ-Χάιντουκ(1,32)
  • Χετάφε-Γιούνγκ Μπόις: 1 (1,55)

Συνολική απόδοση: 2.70

Euroleague Final Four: Πράσινοι και Μακάμπι φύγανε για τελικό…

Παναθηναϊκός – Σιένα: Ποια Σιένα μωρέ; Tο στοιχημα χάντικαπ -5,5 είναι λουκούμι για σήμερα το απόγευμα. Και -10 να είχε τον πεντάστερο θα πόνταρα τα λεφτά μου.

 

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσω την πρόβλεψη μου. Μακάμπι δαγκωτό και μάλιστα με -3,5 πόντους για καλύτερη απόδοση.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

 

Παναθηναϊκός – ΣιέναΠαναθηναικός -5,5 (1,90)

Eurobasket: Εθνική, επίσημη αγαπημένη μας…

Το μάθημα το πήραν οι Έλληνες με την Βοσνία. Ήτανε σκληρό καρύδι οι Βόσνιοι αλλά τέλος καλό όλα καλά. Δεν πιστεύω να περιμένει κανείς την ίδιο εικόνα με την Φιλανδία. Έλεος. Εκεί τους έχουμε για πλάκα. Και μάλιστα πάνω από 12 πόντους που είδα ότι έχει το χάντικαπ. Τρελό δωράκι σας έχω…
 
Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Μουντομπασκετ 2010 – Ωχ, Τουρκια

Μάλλον ήρθε η ώρα να κάνουμε την πρώτη μας ήττα.  Ίσα – ίσα τα έχουμε πάρει τα ματσάκια προς το παρόν. Ε, αυτό δυστυχώς δεν θα το πάρουμε. Πώς να το κάνουμε; Είναι και η έδρα τους φέτος. Λίγο το πάθος, λίγο η διαιτησία υπέρ τους, λίγο η άσχημη αγωνιστική μας κατάσταση, όλα αυτά οδηγούν πού; Στην  ήττα μας από τους αιώνιους εχθρούς μας. Εύχομαι να διαψευστώ αλλά τέτοια απόδοση στο 2,00 δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη. Ούτε κι εσείς.

Τουρκια – Ελλάδα: 1

27η Αγωνιστική: προγνωστικα στοιχηματος, φιέστα και ταμείο…

Λάρισα- Εργοτέλης: Τελευταίο χαρτί για την Λάρισα. Αλλά δεν μας λέει κάτι αυτό. Δεν θα τον ρισκάρω δηλαδή τον άσσο. Θα προτιμήσω το Χ2  με απόδοση  στο 2,10.

 

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Είναι πολλά μαζί. Είναι το πείσμα. Είναι ο κόσμος. Είναι η φιέστα. Είναι οι βρισιές Αδαμίδη. Και άλλα τόσα που οδηγούν στον άσσο και μάλιστα από ημίχρονο.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματοςπροτείνει:

Προκριματικά Euro 2012: Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει

Δεν πιστεύω να νομίζει κανένας σας ότι επειδή έπαιξε η Ελλάδα τραγικό ποδόσφαιρο την Παρασκευή με την αδύναμη Γεωργία, τότε θα χάσει με κατεβασμένα τα ‘πόδια’ από την Κροατία; Τώρα είναι που η Ελλάδα θα δείξει τι σημαίνει Έλληνας, τι σημαίνει πάθος, τι σημαίνει εγωισμός. Τώρα που την θεωρούν τελειωμένη. Εξάλλου στα διπλά έχει καλή παράδοση η Εθνική μας. Στα δύσκολα τα βγάζουμε πέρα. Και το σημερινό ματς θα είναι πολύ κρίσιμο για την συνέχεια των προκριματικών. Γι αυτό δεν θα γυρίσουμε πίσω χωρίς ούτε ένα βαθμό. Δεν χάνουμε με τίποτα. Και ενώ όλοι θα πέσουνε στον 1, εμείς θα προτιμήσουμε το Χ2 στο 2,02 στο Παμε Στοίχημα ή 2.20 στην Betoto.

Ο Ζώης Μπετόπουλος προβλέπει:

Κροατία – Ελλάδα:  Χ2



Βίντεο για την Ελλαδάρα μας στο UEFA EURO 2012