Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Τιπελιγκάεν (Νορβηγία): Τι ώρα είναι; Η ώρα της Ρόζενμποργκ…

Το ξέσπασμα της Ρόζενμποργκ θα γίνει σήμερα. Το 1,60 στον άσσο είναι λίγο. Αφού από το ημίχρονο θα έχει καθαρίσει είναι δωράκι η απόδοση ημίχρονο/τελικό!

Ο προγνωστικά για το στοίχημα προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Ρόζενμποργκ – Οντ Γκρένλαντ1/1 (2,40)

Στανταράκια που ΒΓΑΖΟΥΝ μάτι…

Πήγαμε ταμείο χθες με τους άσσους για μία ακόμα φορά. Μεγάλο το κουπόνι του στοιχήματος σήμερα γι` αυτό και βρήκαμε πολλούς αγώνες να προτείνουμε. Θα τους χωρίσουμε σε άσσους, under, Αγγλία, Ελλάδα. Πάμε Ταμείο το απόγευμα και το βράδυ το γλεντάμε.

Για την Αγγλία ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

16η Αγωνιστική Superleague: Ο Αϊς μοιράζει δώρα…

ΤΡΙΤΗ

Άρης-Καβάλα: Υπό το βλέμμα του νέου της προπονητή, η Καβάλα θα αντιμετωπίζει τον Άρη. Συνεπάγεται το πάθος που θα δείξουν προγνωστικά οι «αργοναύτες». Ο Άρης δεν θα έχει εύκολο απόγευμα και σε συνδυασμό με την δυσκολία του στο σκοράρισμα το σκορ δεν θα ξεφύγει πάνω από 2 γκολ, στοίχημα. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα under 2,5 και ας έχει απόδοση μόνο 1,45.

Europa League (Τετάρτη): δεν απεργεί…από το ταμείο!

Κλαμπ Μπριζ-Βιγιαρεάλ: Πλάκα θα κάνουνε οι Ισπανοί μέσα στο Βέλγιο στοιχημα. Και απορώ με το 1,85 απόδοση στο διπλό. Ταυτόχρονα όμως χαίρομαι γιατί θα βγάλουμε λεφτά. Viva espana!

Νάπολι-Στεάουα Βουκουρεστίου: Δεν θα το πάρει τόσο εύκολα το ματς η Νάπολι όσο δείχνει η απόδοση. Αλλά σημασία έχει ότι θα το πάρει. Και γι` αυτό θα προτιμήσουμε τον 1 έστω και στο 1,32.

Ο  προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Παρασκευή: Δυάδα συντήρησης!

Λίγες επιλογές για προγνωστικά στοίχημα σήμερα αφού το Ολλανδικό πρωτάθλημα δεν το αγγίζουμε. Ποντάρουμε στο διπλό της Φενέρ και στο ‘φτωχό’ παιχνίδι από γκολ στην Κόρδοβα. Έτσι δύο παιχνίδια με συνολική απόδοση 3,51 για να συντηρήσουμε το ταμείο να πάρουμε δυνάμεις και να έχουμε ένα ‘πλούσιο’ Σαββατοκύριακο.

Σας ετοιμάζουμε επίσης και έναν άσσο έκπληξη!

 

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Προκριματικά Euro 2012: Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει

Δεν πιστεύω να νομίζει κανένας σας ότι επειδή έπαιξε η Ελλάδα τραγικό ποδόσφαιρο την Παρασκευή με την αδύναμη Γεωργία, τότε θα χάσει με κατεβασμένα τα ‘πόδια’ από την Κροατία; Τώρα είναι που η Ελλάδα θα δείξει τι σημαίνει Έλληνας, τι σημαίνει πάθος, τι σημαίνει εγωισμός. Τώρα που την θεωρούν τελειωμένη. Εξάλλου στα διπλά έχει καλή παράδοση η Εθνική μας. Στα δύσκολα τα βγάζουμε πέρα. Και το σημερινό ματς θα είναι πολύ κρίσιμο για την συνέχεια των προκριματικών. Γι αυτό δεν θα γυρίσουμε πίσω χωρίς ούτε ένα βαθμό. Δεν χάνουμε με τίποτα. Και ενώ όλοι θα πέσουνε στον 1, εμείς θα προτιμήσουμε το Χ2 στο 2,02 στο Παμε Στοίχημα ή 2.20 στην Betoto.

Ο Ζώης Μπετόπουλος προβλέπει:

Κροατία – Ελλάδα:  Χ2



Βίντεο για την Ελλαδάρα μας στο UEFA EURO 2012