Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Champions League: Η ζυγαριά προς τον άσσο…

ΤΡΙΤΗ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: Μετά την προβλεπόμενη νίκη για μένα της Μάντσεστερ μέσα στο Λονδίνο σήμερα θα σφραγιστεί και η πρόκριση. Με εύκολη επικράτηση ή όχι η Μάντσεστερ δεν χάνει. Προτείνουμε τον άσσο με 2,25 τρομερή απόδοση

Ο έγκυρα προγνωστικά για στοίχημα προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: 1 (2,25)

9η Αγωνιστική(Δευτέρα): Κιτρινόμαυρα ΚΕΡΔΗ…

Καβάλα-ΠΑΟΚ: Εδώ δυσκολεύονται ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να κάνουν δύο συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας θα τις κάνει ο ΠΑΟΚ; Δεν λεω βέβαια είναι σα να παίζει στοιχημα στην έδρα του στην Καβάλα αλλά είναι και ένας λόγος παραπάνω να δούμε ένα σκληρό παιχνίδι και την ζυγαριά να μην γέρνει προς κανένα. Έτσι ανάμεσα στο 1Χ και το under προτίμησα το δεύτερο για να είμαι μέσα με 1,50 απόδοση.

Champions League: Over τα ματς…over και το ταμείο

Ρεάλ – Τόττεναμ: Πείσμωσε ο Μουρίνιο μετά τα προγνωστικά στραπάτσα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Και θα ξεσπάσει στη Ευρώπη. Και  περιμένουμε και κανένα γκολ από τους άγγλους. Θεωρώ άριστη επιλογή το 1,75 στο over 2,5

Ιντερ – Σάλκε: Κι εδώ δεν θα έχουμε λίγα γκολ. Όλοι περιμένουνε λίγα αλλά εγώ πιστεύω το αντίθετο, δηλ.  over 2,5. Γκολ θα μπούνε. Το` χουμε, τι λετε; Με απόδοση 1,95.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Europa league: Με άσσους πάμε ταμείο…

Τα προγνωστικά μας για σήμερα δεν θα τα δικαιολογήσω. Απλά γιατί είναι εμπνεύσεις, προγνωστικα για στοιχημα. Το στοίχημα πάντως θα το κερδίσουμε και θα πάμε ταμείο. Όπως λένε πίστευε και μη ερεύνα…

Για τις 20.00…

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Καλό καλοκαίρι…Betονιά και ψάρεμα…

Όπως θα έχετε αντιληφτεί εδώ και μερικές μέρες ο προγνωστικα στοιχηματος δεν δίνει προγνωστικά στοιχήματος. Τα πρωταθλήματα τελειώσανε, Ευρωπαϊκά κύπελλα δεν έχουμε, οπότε ας ξεκουραστούμε 2 μήνες και από τέλη Αυγούστου πάμε πάλι προγνωστικα  ταμείο. Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές στοιχηματος.

Προκριματικά Champions League: Καλό μήνα….με ΤΑΜΕΙΟ!

Παναθηναϊκός – Οντένσε: Περίεργο παιχνίδι. Βασικά απρόβλεπτο. Από την μία λεω ότι σιγά τους Δανούς, τρία θα φάνε στοιχημα, από την άλλη το φοβάμαι μήπως χαλαρώσουν οι πράσινοι κι έχουμε καμιά έκπληξη. Σε αυτό όμως που έχει μείνει το μυαλό μου κολλημένο  είναι το Χ ημίχρονο προγνωστικα. Είναι το καλύτερο που μπορούμε να δώσουμε για το σημερινό ματς.

Σάμροκ Ρόβερς – Κοπεγχάγη: Προμηνύεται μεγάλο σκορ. Στο μυαλό μου έρχεται ένα 0-3, 1-2. θα έχουμε πολλά γκολ αυτή την φορά. Πήγανε κουβά όλοι στον πρώτο γύρο με το over που παίζανε. Εγώ περίμενα το δεύτερο ματς.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

·        Παναθηναϊκός – ΟντένσεΧ ημίχρονο (2,15)

·        Σάμροκ Ρόβερς – Κοπεγχάγηover 2,5 (2,05)

Συνολική απόδοση4,41



Βίντεο για το UEFA Champions League