Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Τετάρτη Champions League (2η αγωνιστική): 3άδα φωτιά…

Διαλέξτε Χ να παίξετε σήμερα… Για τους μη τολμηρούς καταλήξαμε σε τριάδα σούπερ. Ποντάρετε λοιπόν στα παρακάτω:

O προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Μουντομπασκετ 2010 – Ωχ, Τουρκια

Μάλλον ήρθε η ώρα να κάνουμε την πρώτη μας ήττα.  Ίσα – ίσα τα έχουμε πάρει τα ματσάκια προς το παρόν. Ε, αυτό δυστυχώς δεν θα το πάρουμε. Πώς να το κάνουμε; Είναι και η έδρα τους φέτος. Λίγο το πάθος, λίγο η διαιτησία υπέρ τους, λίγο η άσχημη αγωνιστική μας κατάσταση, όλα αυτά οδηγούν πού; Στην  ήττα μας από τους αιώνιους εχθρούς μας. Εύχομαι να διαψευστώ αλλά τέτοια απόδοση στο 2,00 δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη. Ούτε κι εσείς.

Τουρκια – Ελλάδα: 1

Σήμερα Τετάρτη θα βρέξει και λεφτά…

Μετά από δύο μέρες προγνωστικής απουσίας επιστρέφουμε δυνατά με ματσάκια που μας γέμισαν το μάτι. Ελπίζουμε να μας γεμίσουνε και το μάτι. Θα δώσουμε στανταράκια και ένα σύστημα με 4 Χ για τους πιο τολμηρούς. Καλή μας τύχη λοιπόν. Μπορεί έξω να βρέχει, αλλά για εμάς θα βρέξει λεφτά.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει under:

20η αγωνιστική: Κερδίστε Δώρα

ΣΑΒΒΑΤΟ

 

1ο δώρο!

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει μονό αποδεκτό:

  • Ηρακλής-Κέρκυρα: 1 (2,10)

ΚΥΡΙΑΚΗ

 

2ο δώρο!

Ο προγνωστικα στοιχημα προτείνει:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδιστε 2 γευματα σε εστιατορια

Το διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε δύο τυχερούς από ένα πλήρες δείπνο 2 ατόμων στην μεγαλύτερη αλυσίδα εστιατορίων casual dining της Ελλάδας και συγκεκριμένα στα εστιατόρια της Γλυφάδας και του Αμαρουσίου αντίστοιχα .

Προκριματικά Champions League: Καλό μήνα….με ΤΑΜΕΙΟ!

Παναθηναϊκός – Οντένσε: Περίεργο παιχνίδι. Βασικά απρόβλεπτο. Από την μία λεω ότι σιγά τους Δανούς, τρία θα φάνε στοιχημα, από την άλλη το φοβάμαι μήπως χαλαρώσουν οι πράσινοι κι έχουμε καμιά έκπληξη. Σε αυτό όμως που έχει μείνει το μυαλό μου κολλημένο  είναι το Χ ημίχρονο προγνωστικα. Είναι το καλύτερο που μπορούμε να δώσουμε για το σημερινό ματς.

Σάμροκ Ρόβερς – Κοπεγχάγη: Προμηνύεται μεγάλο σκορ. Στο μυαλό μου έρχεται ένα 0-3, 1-2. θα έχουμε πολλά γκολ αυτή την φορά. Πήγανε κουβά όλοι στον πρώτο γύρο με το over που παίζανε. Εγώ περίμενα το δεύτερο ματς.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

·        Παναθηναϊκός – ΟντένσεΧ ημίχρονο (2,15)

·        Σάμροκ Ρόβερς – Κοπεγχάγηover 2,5 (2,05)

Συνολική απόδοση4,41



Βίντεο για το UEFA Champions League