Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Κύπελλο Ελλάδος: Η αγγαρεία δεν φέρνει γκολ!

Οι δύο μεγάλοι σήμερα μόνο στο κύπελλο δεν θα έχουν το μυαλό τους. Κακά τα ψέματα. Αυτό που τους καίει είναι το πρωτάθλημα. Όχι ότι θα κάτσουν να χάσουν αλλά δεν θα κάνουν και περίπατο. Εξάλλου το κύπελλο φημίζεται και για τις εκπλήξεις του. Γι ` αυτό λοιπόν για σήμερα προτείνουμε το under 2,5 και για τους πράσινους αλλά και για τους ερυθρολεύκους με πολύ καλές αποδόσεις.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Παρασκευή: Το ζητούμενο όμως είναι ένα…Το Ταμείο

Σήμερα μας άρεσαν πολλά παιχνίδια γι` αυτό θα δώσουμε προβλέψεις στο λαό. Σκεφτήκαμε να δώσουμε 3 τριάδες αλλά με ζητούμενα . Έτσι θα είμαστε ή κερδισμένοι ή στα ίσα μας. Δείτε παρακάτω για να καταλάβετε τι εννοώ.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει άσσους με σύστημα 2/3:

Τιπελιγκάεν (Νορβηγία): Τι ώρα είναι; Η ώρα της Ρόζενμποργκ…

Το ξέσπασμα της Ρόζενμποργκ θα γίνει σήμερα. Το 1,60 στον άσσο είναι λίγο. Αφού από το ημίχρονο θα έχει καθαρίσει είναι δωράκι η απόδοση ημίχρονο/τελικό!

Ο προγνωστικά για το στοίχημα προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Ρόζενμποργκ – Οντ Γκρένλαντ1/1 (2,40)

Σάββατο: Ο προγνωστικα στοιχηματος βγάζει άσσους απ` το μανίκι!

Μεγάλο το κουπόνι σήμερα και διαλέξαμε 6 άσσους πραγματικά που αξίζουν. Πόσο μάλλον όταν όλοι είναι πάνω από 2,00 απόδοση. Σας έχουμε ετοιμάσει και μία τετράδα φωτιά με εκπλήξεις που οι τρεις να κάτσουνε απογειωθήκαμε.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει άσσους με σύστημα 2/3:

Europa League: Μακάμπι Χάιφα στείλε μας ταμείο…

Πολλοί αγώνες σήμερα όμως το μάτι μας έπεσε μόνο σε δυο παιχνίδια. Σούπερ η απόδοση του άσσου της Μακάμπι χάιφα αλλά και δώρο το 1,95 στο over της Τότεναμ. Σε αυτή τη δυάδα λοιπόν θα ποντάρουμε σήμερα και τα υπόλοιπα ούτε που τα ακουμπάμε.
  • Μακάμπι χάιφα – Στεάουα Βουκουρεστίου: 1 (2,05)
  • Τότεναμ – Ρουμπιν Καζάν: over (1,95)

 

Συνολική απόδοση4,00

18η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός OVER και όλοι τους UNDER…

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ολυμπιακός-Πανσεραικός: Δεν θα αντιμετωπίσει δυσκολία ο Ολυμπιακός στον σαββατιάτικο αγώνα. Δεν νομίζω να γίνει καμιά έκπληξη στοιχηματος. Συνήθως μάλιστα με τις Σέρρες έχουμε μεγάλα σκορ. Οπότε σίγουρα προτείνω το over 2,5.

Ατρόμητος-Κέρκυρα: Δεν δείχνει και τόσο εύκολο όσο η απόδοση στο 1,72 για τη νίκη του Ατρόμητου. Πιστεύω δεν αξίζει το ρίσκο γιατί τους Φαίακες τους φοβάμαι λίγο.Εγώ  προτιμώ το Under 2,5 για να είμαστε καλυμμένοι για όλα τα αποτελέσματα.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Ολυμπιακός-Πανσεραικός: over 2,5 (1,60)
  • Ατρόμητος-Κέρκυρα: under 2,5 (1,50)

Συνολική απόδοση: 2,40

ΚΥΡΙΑΚΗ

Λάρισα-Ηρακλής: Πολύ καλός άσσος. Αλλά θα το ρισκάρατε στο 1,62; Δεν προτιμάτε όπως εγώ το under 2,5 με 1,50 απόδοση; Κάτι τέτοια ματς που μία ομάδα καίγεται για την σωτηρία τα παίρνει τελικά με 1-0. Οπότε ότι και να στραβώσει θα είμαστε μέσα.

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ: Δεν ξέρω αν θα κερδίσουν οι κιτρινόμαυροι αετοί και ούτε με νοιάζει. Πάντως 3 γκολ όπως βάλανε στις Σέρρες δεν ξαναβάζουνε. Under 2,5 κι εδώ!

Ξάνθη-Εργοτέλης: Ψιλοντέρμπι μου βρομάει. Μετά το διπλό της Ξάνθης στη Νέα Σμύρνη θα έχουν ανεβασμένο ηθικό οι παίχτες του Παπαδόπουλου. Αλλά και ο Εργοτέλης δεν πάει πίσω γενικά. Σκληρό καρύδι. Ήτοι θα έχουμε ένα σκληρό παιχνίδι. Βάλτε κι εδώ under 2,5.

Ο προγνωστικα για στοιχημα προτείνει:

  • Λάρισα-Ηρακλήςunder 2,5 (1,55)
  • Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ: under 2,5 (1,50)
  • Ξάνθη-Εργοτέλης: under 2,5 (1,50)

Συνολική απόδοση: 3,48