Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Η καλή μέρα από το μεσημέρι φαίνεται…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Ντάντι Γιουνάιτεντ – ΡέιντζερςΧ ημίχ.(2,30)
  • Μάιντζ  – Χόφενχαιμ2 (2,65)

Συνολική απόδοση: 6,09

Σάββατο: Ο προγνωστικα στοιχηματος βγάζει άσσους απ` το μανίκι!

Μεγάλο το κουπόνι σήμερα και διαλέξαμε 6 άσσους πραγματικά που αξίζουν. Πόσο μάλλον όταν όλοι είναι πάνω από 2,00 απόδοση. Σας έχουμε ετοιμάσει και μία τετράδα φωτιά με εκπλήξεις που οι τρεις να κάτσουνε απογειωθήκαμε.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει άσσους με σύστημα 2/3:

2η Αγωνιστική: Και Σάββατο, Και Κυριακή…ΤΑΜΕΙΟ

Καλώς την 2η αγωνιστική της superleague. Μας έλειψε. Βέβαια αν εξαιρέσεις το ντέρμπι Άρης-Πάο, από τα υπόλοιπα ματς το μόνο ενδιαφέρον που μπορείς να περιμένεις είναι καμιά έκπληξη. Μία 3άδα για το Σάββατο και μία 2άδα για την Κυριακή θα δώσουμε σήμερα. Λοιπόν έχουμε και λέμε:

ΣΑΒΒΑΤΟ

Euroleague Final Four: Πράσινοι και Μακάμπι φύγανε για τελικό…

Παναθηναϊκός – Σιένα: Ποια Σιένα μωρέ; Tο στοιχημα χάντικαπ -5,5 είναι λουκούμι για σήμερα το απόγευμα. Και -10 να είχε τον πεντάστερο θα πόνταρα τα λεφτά μου.

 

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσω την πρόβλεψη μου. Μακάμπι δαγκωτό και μάλιστα με -3,5 πόντους για καλύτερη απόδοση.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

 

Παναθηναϊκός – ΣιέναΠαναθηναικός -5,5 (1,90)

Τετάρτη: Θρύλε των ταμείων

Ωραία μέρα χθες…Πήγαμε το ταμείο μας και σήμερα θα ξαναπάμε γιατί εμείς δεν απεργούμε. Θα ποντάρουμε λοιπόν σήμερα στην μη ήττα του Ολυμπιακού στο ναό και σε συνδυασμό τη νίκη της Πρέστον έχουμε μία δυάδα με απόδοση μούρλια. Από ChL ξεχωρίζω και τον άσσο της Σαχτάρ χωρίς όμως να θέλω να το ρισκάρω . Γι` αυτό και θα ποντάρω μόνο στα δύο πρώτα για σιγουριά.
  • Ολυμπιακός – Μπορούσσια Ντόρτμουντ: 1Χ (1,75)

Τιπελιγκάεν (Νορβηγία): Τι ώρα είναι; Η ώρα της Ρόζενμποργκ…

Το ξέσπασμα της Ρόζενμποργκ θα γίνει σήμερα. Το 1,60 στον άσσο είναι λίγο. Αφού από το ημίχρονο θα έχει καθαρίσει είναι δωράκι η απόδοση ημίχρονο/τελικό!

Ο προγνωστικά για το στοίχημα προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Ρόζενμποργκ – Οντ Γκρένλαντ1/1 (2,40)