Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Europa League: Μικρές αποδόσεις για σίγουρα ΚΕΡΔΗ… + 1 άσσος ΔΩΡΟ!

Λεβερκούζεν-Άρης: Δυστυχώς για τον Άρη δεν νομίζω ότι θα καταφέρει κάτι καλό μέσα στην Γερμανία. Ανώτεροι οι Γερμανοί, θα την πάρουν την νίκη. Το 1,35 στον άσσο είναι λίγο αλλά βοηθάει στο τελικό ταμείο.

Γιουβέντους-Σάλτσμπουργκ:Δεν μπορεί μία μεγάλη κυρία με τέτοια ιστορία να μην μπορεί να τα βγάλει πέρα με την Σάλτσμπουργκ. Ειδικά σε ένα παιχνίδι τέτοιας σημασίας. Το 1,25 είναι λίγο αλλά στανταρντ.

 

 

Champions League (Τελικός): Penalty για θέαμα και Ταμείο…

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πφφ…Αυτό το ματς δεν σηκώνει προγνωστικα στοιχηματος. Δεν σηκώνει προγνωστικά. Τέτοιο παιχνίδι πρέπει να κάτσεις στον καναπέ χαλαρός χωρίς δελτίο στοιχηματος στο χέρι και να το απολαύσεις. Αλλά επειδή πολλοί με ρωτάτε, θα πω την άποψή μου. Για μένα σίγουρα φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα. Την βοηθάει και το στυλ παιχνιδιού των Άγγλων. Πιθανό να δούμε μεγάλο ματς. Αλλά δεν θα μπορούσα να ρισκάρω με 1,90 την Μπάρτσα. Γιατί απλά είναι ένα παιχνίδι και η Μάντσεστερ δεν είναι και καμιά ομαδούλα.

Champions League: Η ζυγαριά προς τον άσσο…

ΤΡΙΤΗ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: Μετά την προβλεπόμενη νίκη για μένα της Μάντσεστερ μέσα στο Λονδίνο σήμερα θα σφραγιστεί και η πρόκριση. Με εύκολη επικράτηση ή όχι η Μάντσεστερ δεν χάνει. Προτείνουμε τον άσσο με 2,25 τρομερή απόδοση

Ο έγκυρα προγνωστικά για στοίχημα προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: 1 (2,25)

Europa League (Τελικός): Και στο τέλος ΠΟΡΤΟ-φόλι…

Πόρτο – Μπράγκα: Και εδώ που έφτασε καλά είναι για την Μπράγκα. Δεν θα αντέξει προγνωστικα τέτοιο βάρος τελικού μία τόσο άπειρη ομάδα. Για 2-0 πάει το ματς και καθάρισμα από την αρχή. Φανταστείτε έναν τελικό Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ. 1 ημίχρονο 1 τελικό για σήμερα το στοιχημα.
 
Ο προγνωστικα στοιχηματοςπροτείνει ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ:
 
 
Πόρτο – Μπράγκα1/1 (2,10)

Σάββατος βγάζει άσσους απ` το μανίκι!

Μεγάλο το κουπόνι σήμερα και διαλέξαμε 6 άσσους πραγματικά που αξίζουν. Πόσο μάλλον όταν όλοι είναι πάνω από 2,00 απόδοση. Σας έχουμε ετοιμάσει και μία τετράδα φωτιά με εκπλήξεις που οι τρεις να κάτσουνε απογειωθήκαμε.

Ο πρπγνωστικά στοίχημα προτείνει άσσους με σύστημα 2/3:

Παρασκευή: Δυάδα συντήρησης!

Λίγες επιλογές για προγνωστικά στοίχημα σήμερα αφού το Ολλανδικό πρωτάθλημα δεν το αγγίζουμε. Ποντάρουμε στο διπλό της Φενέρ και στο ‘φτωχό’ παιχνίδι από γκολ στην Κόρδοβα. Έτσι δύο παιχνίδια με συνολική απόδοση 3,51 για να συντηρήσουμε το ταμείο να πάρουμε δυνάμεις και να έχουμε ένα ‘πλούσιο’ Σαββατοκύριακο.

Σας ετοιμάζουμε επίσης και έναν άσσο έκπληξη!

 

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Σίβασπορ – Φενερμπαχτσέ: 2 (1,80)
  • Κόρδοβα – Μπαρσελόνα Β: under 2,5 (1,95)

 

 

+  ΔΩΡΟ ένας άσσος μονό αποδεκτό

  • Ολ Μπόις – Ιντεπεντιέντε: 1 (2,65)