Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Δευτέρα: Καλή βδομάδα με άσσους…Μερσί(ν) Μποκού!

Καλησπέρα σας. Μας πάει πολύ τις τελευταίες μέρες και ευτυχώς δεν έχουμε φάει ακόμα ντομάτες σαν τους πολιτικούς στοίχημα. Σήμερα θα σας δώσω μία δυάδα με άσους που πρέπει να περάσουν θέλουν δεν θέλουν.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Μέρσιν Ίντμαν Γιούρντου – Γκεντσλερμπίρλιγκι: 1 (1,95)
  • Ναντ – Λανς: 1 (2,20)

Συνολική απόδοση4,29

 

1η Αγωνιστική – Που πας ρε Πετρογκολ;

Ξέρω, ξέρω. Όλοι περιμένετε να διαβάσετε τι ματσάκια προγνωστικα στοιχηματος θα δώσουμε. Δεν μου πάει να σας αφήσω έτσι. Το καλοκαίρι τέλειωσε και το πρωτάθλημα αρχίζει! Και σας έχω 2 ματσάκια.

Eurobasket: Δύσκολα η Εθνική, εύκολα Ταμείο…

Δύσκολα τα πράγματα για την εθνική μας. Μπορεί στα φιλικά να τα πήγε καλά …Όπως και με την Βοσνία τα έβγαλε πέρα εύκολα. Τίποτα όμως δεν είναι το ίδιο στους επίσημους αγώνες. Και μόλις είδα το 1.09 υπέρ της Ελλάδας έβαλα τα γέλια. Και αμέσως το μυαλό μου πήγε στο χάντικαπ +11,5 της Βοσνίας και καθαρίσαμε σκέφτηκα…
 
Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

 

  • Ελλάδα – ΒοσνίαΒοσνία + 11,5 (1,90)

 

Μουντομπάσκετ 2010: Είναι μοιραίο, ‘Σερβία-Ελλάδα’

Ε δεν γίνεται βρε αδερφέ να χάνουμε μια ζωή προγνωστικά στοίχημα από την Ισπανία . Τώρα είναι η ευκαιρία. Πως και πως περιμένουν αυτό το ματς οι διεθνείς μας. Σαν τρελοί. Μετράμε δύο ήττες συνεχόμενες στο τουρνουά. Στις δύο, τρίτη δεν χωρεί. Και πόσο μάλλον όταν αντίπαλος είναι η Ισπανία. Που αν δεν την κερδίσουμε φέτος, που δεν είναι και στα καλύτερα της, πότε θα την κερδίσουμε; Τους πείσμωσες Μπλατ και θα το μετανιώσεις.

Σάββατο: Καλό μήνα νά`χουμε και καλά ταμεία…

Ο κουβας νευρίασε και πήγε ταμείο χθες. Με δύο δυάδες και 3 στα 4 Χ δικαιώθηκε για τις επιλογές του για μία ακόμη φορά. Από το πρωί λοιπόν μελετάμε το κουπόνι και ήρθε η μεγάλη ώρα να σας δώσουμε προβλέψεις για πολλά λεφτά. .

Στα σίγουρα ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Μουντομπάσκετ 2010: Είναι μοιραίο, ‘Σερβία-Ελλάδα’

Ε δεν γίνεται βρε αδερφέ να χάνουμε μια ζωή προγνωστικά στοίχημα από την Ισπανία . Τώρα είναι η ευκαιρία. Πως και πως περιμένουν αυτό το ματς οι διεθνείς μας. Σαν τρελοί. Μετράμε δύο ήττες συνεχόμενες στο τουρνουά. Στις δύο, τρίτη δεν χωρεί. Και πόσο μάλλον όταν αντίπαλος είναι η Ισπανία. Που αν δεν την κερδίσουμε φέτος, που δεν είναι και στα καλύτερα της, πότε θα την κερδίσουμε; Τους πείσμωσες Μπλατ και θα το μετανιώσεις. Και ξέρετε κάτι; Γιατί το ένστικτο μου λέει  ότι στην επόμενη φάση θα έχουμε ΣΕΡΒΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ;  Είναι μοιραίο να γίνει αυτή η συνάντηση και περιμένουμε όλοι πως και πως γι` αυτό. Αυτά τα ματς είναι η ομορφιά της πορτοκαλί μπάλας. Και η Εθνική Ελλάδος δεν θα μας το στερήσει αυτό. Ίσα- ίσα θα μας χαρίσει και 3.20!!! απόδοση. Ή για πιο σίγουρα υπάρχει και το Χάντικαπ +6,5 την Ελλάδα στο 1.90  προγνωστικά στοίχημα

Ισπανία – Ελλάδα:  2

ή Χάντικαπ +6,5 Ελλάδα



Βίντεο για το Mundobasket της FIBA