Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Τιπελιγκάεν (Νορβηγία): Τι ώρα είναι; Η ώρα της Ρόζενμποργκ…

Το ξέσπασμα της Ρόζενμποργκ θα γίνει σήμερα. Το 1,60 στον άσσο είναι λίγο. Αφού από το ημίχρονο θα έχει καθαρίσει είναι δωράκι η απόδοση ημίχρονο/τελικό!

Ο προγνωστικά για το στοίχημα προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Ρόζενμποργκ – Οντ Γκρένλαντ1/1 (2,40)

Champions League: Over τα ματς…over και το ταμείο

Ρεάλ – Τόττεναμ: Πείσμωσε ο Μουρίνιο μετά τα προγνωστικά στραπάτσα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Και θα ξεσπάσει στη Ευρώπη. Και  περιμένουμε και κανένα γκολ από τους άγγλους. Θεωρώ άριστη επιλογή το 1,75 στο over 2,5

Ιντερ – Σάλκε: Κι εδώ δεν θα έχουμε λίγα γκολ. Όλοι περιμένουνε λίγα αλλά εγώ πιστεύω το αντίθετο, δηλ.  over 2,5. Γκολ θα μπούνε. Το` χουμε, τι λετε; Με απόδοση 1,95.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Champions League (Τελικός): Penalty για θέαμα και Ταμείο…

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πφφ…Αυτό το ματς δεν σηκώνει προγνωστικα στοιχηματος. Δεν σηκώνει προγνωστικά. Τέτοιο παιχνίδι πρέπει να κάτσεις στον καναπέ χαλαρός χωρίς δελτίο στοιχηματος στο χέρι και να το απολαύσεις. Αλλά επειδή πολλοί με ρωτάτε, θα πω την άποψή μου. Για μένα σίγουρα φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα. Την βοηθάει και το στυλ παιχνιδιού των Άγγλων. Πιθανό να δούμε μεγάλο ματς. Αλλά δεν θα μπορούσα να ρισκάρω με 1,90 την Μπάρτσα. Γιατί απλά είναι ένα παιχνίδι και η Μάντσεστερ δεν είναι και καμιά ομαδούλα.

Κυριακή: Ντόμινο πάει το ταμείο…

Σερί ταμείο έχουμε πάει αυτές τις μέρες, σαν ένα ντόμινο στοίχημα. Και ελπίζουμε να μην χαλάσει σήμερα η σειρά. Αν και δε νομίζουμε γιατί θα μας δικαιώσουν η Γιούβε Στάμπια και Χάμιλτον. Δύο άσοι σε καλές αποδόσεις που μας δίνουν σύνολο προγνωστικά στοίχημα 4,41 απόδοση.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Γιούβε Στάμπια – Άσκολι: 1 (2,10)
  • Χάμιλτον – Λίβινγκστον: 1 (2,10)

Συνολική απόδοση4,41

7η αγωνιστική: Καβάλα θα πάμε ΤΑΜΕΙΟ…

ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Βλέποντας και τα τρία ματς του Σαββάτου το ένα κάτω από το άλλο μου ήρθε η έμπνευση να παίξουμε στοιχημα 3άδα Χ…ΑλλάΠΡΟΣΟΧΗ. Κάποιο θα στραβώσει. Δεν γίνεται. Οπότε παίζουμε σύστημα 2/3 και αν ο θεός είναι μαζί μας μπορεί να πάμε και γερό ταμείο, αλλιώς μας αρκεί και ένα Σαββατιάτικο χαρτζιλίκι με τα 2 Χ-ηνάρια.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Ταμείο ή κουβά; Εσύ αποφασίζεις…

Μελετώντας το κουπόνι κατέληξα σε προγνωστικά στοίχημα με πολλούς άσσους σήμερα. Και συγκεκριμένα 7 τον αριθμόν. Από κάθε πρωτάθλημα ξεχώρισα και έναν με δύο. Η λογική λέει ότι δεν θα κάτσουν και όλοι. Κάποιοι θα στραβώσουν δεν μπορεί. Προσωπικά θα είμαι ικανοποιημένος με 5/7 άσσους. Εγώ λοιπόν βάζω την έμπνευση εσείς βάλτε απλά το κερασάκι στην τούρτα και διαλέξτε αυτούς που θα  αγγίξουν και εσάς για να πάτε ταμείο. ΄Έχει και δωράκι σήμερα ένα under Με καλή απόδοση.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει άσσους:

  • Βέρντερ Βρέμης – Χέρτα: 1 (1,80)
  • Τέλσταρ – Φίνταμ: 1 (1,80)
  • Λάτσιο – Παλέρμο: (1,80)
  • Μούρθια – Νουμάνθια: 1 (2,00)
  • Ολανένσε – Λεϊρία: (2,30)
  • Μαγιόρκα – Σοσιεδάδ: 1 (2,15)
  • Skoda Ξάνθη – ΟΦΗ: (1,85)

 

 

Ο Ζώης Μπετόπουλος προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

  • Σαραγόσα – Μάλαγα: under (2,05)