Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Στανταράκια που ΒΓΑΖΟΥΝ μάτι…

Πήγαμε ταμείο χθες με τους άσσους για μία ακόμα φορά. Μεγάλο το κουπόνι του στοιχήματος σήμερα γι` αυτό και βρήκαμε πολλούς αγώνες να προτείνουμε. Θα τους χωρίσουμε σε άσσους, under, Αγγλία, Ελλάδα. Πάμε Ταμείο το απόγευμα και το βράδυ το γλεντάμε.

Για την Αγγλία ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Champions league: (K)inter έκπληξη!

Έκπληκτος είδα το 2,10 της Ίντερ, οπότε και αμέσως σκέφτηκα προγνωστικά στοίχημα ποιο θα είναι το βασικό μου ποντάρισμα. Βρήκα και 2 παιχνίδια ακόμα να τα παίξουμε σύστημα 2/3. Champions league είναι αυτό. Κάποιο θα μας την χαλάσει. Να είμαστε καλυμμένοι λοιπόν. Ή ταμείο ή τα λεφτά μας πίσω:

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει σύστημα 2/3:

Champions League 1η αγωνιστική (Τρίτη): Όχι Βικτόρια Μπέκαμ…Βικτόρια Πίλζεν!

Προταση πρόβλεψη για στοίχημα:

  • ΑΠΟΕΛ – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης(2,20) 
  • Βικτόρια Πίλζεν – Μπάτε Μπορίσοφ(1, 90 ) 

Συνολική απόδοση4,18

Και για Ρίσκο:

 ΜΟΝΟ αποδεκτό:

  • Γκενκ – ΒαλένθιαΧ (3,90)

Superleague 1η αγωνιστική: Under, κι ας κερδίσει όποιος θέλει…

Πανιώνιος – Εργοτέλης:  Δεν θα ρισκάρω τον άσσο. Όχι επειδή ο Εργοτέλης έχει καμιά υπερομάδα. Αλλά αυτός ο Πανιώνιος όλο προβλήματα είναι. Διοικητικά, οικονομικά. Πώς να παίξει μπάλα; Το ότι είναι πρεμιέρα και οι παίχτες δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους μας βοηθάει στο under 2,5.

4η Αγωνιστική: Ακούσατε, ακούσατε! Ο Ολυμπιακός over με 1,80 απόδοση!

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ατρόμητος-Πανσεραικός: Έχω μία αδυναμία στον Γιώργο Δώνη και πιστεύω ότι κάτι τέτοια παιχνίδια κουτσά στραβά τα κερδίζει. Η νίκη σε αυτό το ματς είναι στο πρόγραμμα για τους περιστεριώτες και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν. Το στοίχημα στον άσσο είναι τρομερή περίπτωση στο 1,65 από την sportingbet.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδιστε 2 γευματα σε εστιατορια

Το διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε δύο τυχερούς από ένα πλήρες δείπνο 2 ατόμων στην μεγαλύτερη αλυσίδα εστιατορίων casual dining της Ελλάδας και συγκεκριμένα στα εστιατόρια της Γλυφάδας και του Αμαρουσίου αντίστοιχα .

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε και να γράψετε μία ή και περισσότερες κριτικές για οποιοδήποτε εστιατόριο έχετε επισκεφτεί και έτσι μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση. Κάθε κριτική που γράφετε είναι και μία συμμετοχή στο διαγωνισμό. Όλες οι κριτικές σας θα υπολογίζονται σαν συμμετοχή σε όλες τις κληρώσεις των μελλοντικών διαγωνισμών του.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 19 Οκτωβρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά με mail.