Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Προκριματικά Euro 2012: Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει

Δεν πιστεύω να νομίζει κανένας σας ότι επειδή έπαιξε η Ελλάδα τραγικό ποδόσφαιρο την Παρασκευή με την αδύναμη Γεωργία, τότε θα χάσει με κατεβασμένα τα ‘πόδια’ από την Κροατία; Τώρα είναι που η Ελλάδα θα δείξει τι σημαίνει Έλληνας, τι σημαίνει πάθος, τι σημαίνει εγωισμός. Τώρα που την θεωρούν τελειωμένη. Εξάλλου στα διπλά έχει καλή παράδοση η Εθνική μας. Στα δύσκολα τα βγάζουμε πέρα. Και το σημερινό ματς θα είναι πολύ κρίσιμο για την συνέχεια των προκριματικών. Γι αυτό δεν θα γυρίσουμε πίσω χωρίς ούτε ένα βαθμό. Δεν χάνουμε με τίποτα.

Προκριματικά Europa League: Άσσοι για φίλημα!

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

·        Χαποέλ Τελ Αβίβ – Εκράνας(1,20)

·        Σάλκε – Ελσίνκι1 (1,20)

·        PSV Αιντχόφεν – Ρίντ1 (1,20)

·        Ντιναμό Κιέβου – Λίτεκς Λόβετς: 1(1,23)

Τετάρτη: Θρύλε των ταμείων

Ωραία μέρα χθες…Πήγαμε το ταμείο μας και σήμερα θα ξαναπάμε γιατί εμείς δεν απεργούμε. Θα ποντάρουμε λοιπόν σήμερα στην μη ήττα του Ολυμπιακού στο ναό και σε συνδυασμό τη νίκη της Πρέστον έχουμε μία δυάδα με απόδοση μούρλια. Από ChL ξεχωρίζω και τον άσσο της Σαχτάρ χωρίς όμως να θέλω να το ρισκάρω . Γι` αυτό και θα ποντάρω μόνο στα δύο πρώτα για σιγουριά.
  • Ολυμπιακός – Μπορούσσια Ντόρτμουντ: 1Χ (1,75)

Eurobasket: Δύσκολα η Εθνική, εύκολα Ταμείο…

Δύσκολα τα πράγματα για την εθνική μας. Μπορεί στα φιλικά να τα πήγε καλά …Όπως και με την Βοσνία τα έβγαλε πέρα εύκολα. Τίποτα όμως δεν είναι το ίδιο στους επίσημους αγώνες. Και μόλις είδα το 1.09 υπέρ της Ελλάδας έβαλα τα γέλια. Και αμέσως το μυαλό μου πήγε στο χάντικαπ +11,5 της Βοσνίας και καθαρίσαμε σκέφτηκα…
 
Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

 

  • Ελλάδα – ΒοσνίαΒοσνία + 11,5 (1,90)

 

Champions League: Και να 2-0 να χάσει, επιτυχία θα είναι…

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός: Θα το κάνει και πάλι το θαύμα του ο Παναθηναικός. Και μην πάει το μυαλό σας στο διπλό. Με την Μπαρτσελόνα παίζει στοιχημα! Και να 2-0 να χάσει επιτυχία θα είναι. Απλά δε νομίζω να έχουμε συντριβή όπως πολλοί αναμένουν. Λίγο η τακτική των πρασίνων, λίγο αυτό  το κοκαλάκι που έχει στην Ευρώπη ο ΄panathinaikos ‘ και λίγο με σβηστές μηχανές να παίξει σήμερα η barca, δεν θα έχουμε και  πολλά γκολ σήμερα. Και είπαμε προγνωστικα δεν ξέρεις ποτέ. ΠΑΟ είναι αυτός.

Σάββατο: Ψιτ, λεβέντες…Αυτό είναι πρωτοφανές ταμείο

Χθες πήγαμε ταμείο και σήμερα θα πάμε να πιούμε καφεδάκι…Πριν φύγω σας δίνω δύο μεσημεριανά και αργότερα αναμένουμε τα βραδινά…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει διπλά:

  • Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2 (1,90)
  • Γουίκομ – Σέφιλντ Γουένστντει: 2 (2,10)

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Πάντερμπορν – Αουε: under (1,75)
  • Γεόβιλ – Χάντερσφιλντ: 2 (1,65)