Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

1η Αγωνιστική – Που πας ρε Πετρογκολ;

Ξέρω, ξέρω. Όλοι περιμένετε να διαβάσετε τι ματσάκια προγνωστικα στοιχηματος θα δώσουμε. Δεν μου πάει να σας αφήσω έτσι. Το καλοκαίρι τέλειωσε και το πρωτάθλημα αρχίζει! Και σας έχω 2 ματσάκια.

9η Αγωνιστική(Δευτέρα): Κιτρινόμαυρα ΚΕΡΔΗ…

Καβάλα-ΠΑΟΚ: Εδώ δυσκολεύονται ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να κάνουν δύο συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας θα τις κάνει ο ΠΑΟΚ; Δεν λεω βέβαια είναι σα να παίζει στοιχημα στην έδρα του στην Καβάλα αλλά είναι και ένας λόγος παραπάνω να δούμε ένα σκληρό παιχνίδι και την ζυγαριά να μην γέρνει προς κανένα. Έτσι ανάμεσα στο 1Χ και το under προτίμησα το δεύτερο για να είμαι μέσα με 1,50 απόδοση.

Champions League: Με ρίσκο…και ο θεός βοηθός!

Μπράγκα – Σαχτάρ Ντόνετσκ:  Δεν θα τρωνε και κάθε αγωνιστική 6 γκολ η Πορτογάλοι. Συνήθως μετά από τόσο βαριές ήττες στοιχηματος έρχονται και οι επιτυχίες. Δεν λέμε ότι θα  κερδίσει η Μπράγκα την Σαχτάρ. Άλλα ένα Χ με απόδοση 3,20 αξίζει το ρίσκο!

Τσέλσι – Μαρσέιγ:  Όλοι αναμένουμε την εύκολη επικράτηση της Τσέλσι. Εμείς όμως θα προτιμήσουμε το under. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα το παλέψουν οι γάλλοι. Έχει πιο ρίσκο βέβαια αλλά περισσότερα λεφτά στην τσέπη μας χάρη στο 2.20 απόδοση προτιμώντας το  under 2,5.

27η Αγωνιστική: προγνωστικα στοιχηματος, φιέστα και ταμείο…

Λάρισα- Εργοτέλης: Τελευταίο χαρτί για την Λάρισα. Αλλά δεν μας λέει κάτι αυτό. Δεν θα τον ρισκάρω δηλαδή τον άσσο. Θα προτιμήσω το Χ2  με απόδοση  στο 2,10.

 

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Είναι πολλά μαζί. Είναι το πείσμα. Είναι ο κόσμος. Είναι η φιέστα. Είναι οι βρισιές Αδαμίδη. Και άλλα τόσα που οδηγούν στον άσσο και μάλιστα από ημίχρονο.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματοςπροτείνει:

Euroleague Final Four: Πράσινοι και Μακάμπι φύγανε για τελικό…

Παναθηναϊκός – Σιένα: Ποια Σιένα μωρέ; Tο στοιχημα χάντικαπ -5,5 είναι λουκούμι για σήμερα το απόγευμα. Και -10 να είχε τον πεντάστερο θα πόνταρα τα λεφτά μου.

 

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσω την πρόβλεψη μου. Μακάμπι δαγκωτό και μάλιστα με -3,5 πόντους για καλύτερη απόδοση.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

 

Παναθηναϊκός – ΣιέναΠαναθηναικός -5,5 (1,90)

Τετάρτη Champions League (2η αγωνιστική): 3άδα φωτιά…

Διαλέξτε Χ να παίξετε σήμερα… Για τους μη τολμηρούς καταλήξαμε σε τριάδα σούπερ. Ποντάρετε λοιπόν στα παρακάτω:

O προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Σαχτάρ Ντόνετσκ - ΑΠΟΕΛ: 1 (1,53)
  • Μίλαν - Βικτώρια Πλζεν: over 2,5 (1,65)
  • Λεβερκούζεν v Γκενκ: under 2,5 (2,40)

Συνολική απόδοση6,05



Βίντεο για το UEFA Champions League