Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Προκριματικά Champions League: Καλό μήνα….με ΤΑΜΕΙΟ!

Παναθηναϊκός – Οντένσε: Περίεργο παιχνίδι. Βασικά απρόβλεπτο. Από την μία λεω ότι σιγά τους Δανούς, τρία θα φάνε στοιχημα, από την άλλη το φοβάμαι μήπως χαλαρώσουν οι πράσινοι κι έχουμε καμιά έκπληξη. Σε αυτό όμως που έχει μείνει το μυαλό μου κολλημένο  είναι το Χ ημίχρονο προγνωστικα. Είναι το καλύτερο που μπορούμε να δώσουμε για το σημερινό ματς.

Champions League: Με ρίσκο…και ο θεός βοηθός!

Μπράγκα – Σαχτάρ Ντόνετσκ:  Δεν θα τρωνε και κάθε αγωνιστική 6 γκολ η Πορτογάλοι. Συνήθως μετά από τόσο βαριές ήττες στοιχηματος έρχονται και οι επιτυχίες. Δεν λέμε ότι θα  κερδίσει η Μπράγκα την Σαχτάρ. Άλλα ένα Χ με απόδοση 3,20 αξίζει το ρίσκο!

Τσέλσι – Μαρσέιγ:  Όλοι αναμένουμε την εύκολη επικράτηση της Τσέλσι. Εμείς όμως θα προτιμήσουμε το under. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα το παλέψουν οι γάλλοι. Έχει πιο ρίσκο βέβαια αλλά περισσότερα λεφτά στην τσέπη μας χάρη στο 2.20 απόδοση προτιμώντας το  under 2,5.

Ταμείο ή κουβά; Εσύ αποφασίζεις…

Μελετώντας το κουπόνι κατέληξα σε προγνωστικά στοίχημα με πολλούς άσσους σήμερα. Και συγκεκριμένα 7 τον αριθμόν. Από κάθε πρωτάθλημα ξεχώρισα και έναν με δύο. Η λογική λέει ότι δεν θα κάτσουν και όλοι. Κάποιοι θα στραβώσουν δεν μπορεί. Προσωπικά θα είμαι ικανοποιημένος με 5/7 άσσους. Εγώ λοιπόν βάζω την έμπνευση εσείς βάλτε απλά το κερασάκι στην τούρτα και διαλέξτε αυτούς που θα  αγγίξουν και εσάς για να πάτε ταμείο. ΄Έχει και δωράκι σήμερα ένα under Με καλή απόδοση.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει άσσους:

Champions League: Αυτοί πάνε τελικό και εμείς…Ταμείο!

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Πόσα προγνωστικα θα φαει η βασίλισσα σήμερα; Όσα και να βάλει η Μπάρτσα δεν μας νοιάζει. Η νίκη μας ενδιαφέρει στο στοιχημα. Γιατί εμείς θα ποντάρουμε στον άσσο με την Μπαρτσελόνα πουθέλει να πάψει να αμφισβητούνε την ανώτερα της και την  Ρεάλ με ψυχολογία looser να χαροπαλεύει. Ωραία απόδοση το 1,65. Viva barca.

Κυριακή: Αργία για τους πολλούς…

Ο 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

 προτείνει:

  • Χέρενφεν – Γκρόνινγκεν1 (2,10)
  • Ρόμα – Κάλιαρι1/1 (2,30)

Συνολική απόδοση4,83

 

Κυριακή: Σήμερα, μία ώρα νωρίτερα…θα πάμε ταμείο!

Χθες πήγαμε και πάλι ταμείο προγνωστικά. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δώσω και βραδινά προγνωστικά αλλά πιστεύω με το 4 στα 4 στοίχημα του πρωινού Σαββάτου είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Για σήμερα λοιπόν ξύπνησα πρωι πρωί ώστε να μελετήσω και να προλάβουμε όλους τους αγώνες. Θα συνεχίσουμε λοιπόν για γούρι πάλι με δύο δυάδες για να κλεισουμε ωραία το σαββατοκύριακό μας.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Φιορεντίνα – Τζένοα: 1 (2,00)
  • Νασιονάλ Μαδέιρα – Μπειρα Μαρ: 1 (2,10)

 

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Αμβούργο – Καιζερσλάουτερν: 1 (1,90)
  • Ανκαραγκούτσοου – Ι. Μπουγιούκσεχιρ: 2 (2,25)

Και δώρο λίγο πριν τα μεσάνυχτα για να πούμε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ:

  • Μάλαγα – Εσπανιόλ: 1 (1,85)