Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Παρασκευή: Δυάδα συντήρησης!

Λίγες επιλογές για προγνωστικά στοίχημα σήμερα αφού το Ολλανδικό πρωτάθλημα δεν το αγγίζουμε. Ποντάρουμε στο διπλό της Φενέρ και στο ‘φτωχό’ παιχνίδι από γκολ στην Κόρδοβα. Έτσι δύο παιχνίδια με συνολική απόδοση 3,51 για να συντηρήσουμε το ταμείο να πάρουμε δυνάμεις και να έχουμε ένα ‘πλούσιο’ Σαββατοκύριακο.

Σας ετοιμάζουμε επίσης και έναν άσσο έκπληξη!

 

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Τελικός κυπέλου Μπάσκετ: Ας πάρει και ένα ο Θρύλος…

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το 1,55 του Παναθηναϊκού σίγουρα δεν αγγίζεται. Δεν αξίζει καν. Και πέρα από αυτό, ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει σήμερα. Το θέλει πιο πολύ. Το χρειάζεται. Ο εξάστερος από την άλλη λίγο η έλλειψη κινήτρου και λίγο η κούραση της Ευρώπης τον αφήνουν λίγο πίσω στην υπόθεση νίκης. Στα playoff θα δούμε γιατί έχουμε να κάνουμε με 5 παιχνίδια. Σε αυτό το μονό παιχνίδι θα παίξουμε ΜΟΝΟ αποδεκτό την επικράτηση του Ολυμπιακού με ωραία απόδοση στο 2,35.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Europa League (Πέμπτη): Με άσσους στους 32…

Γιατί απλά προγνωστικα πρέπει να κερδίσουνε!

Ο  προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Λιλ-Γάνδη: 1 (1,32)
  • Άντερλεχτ-Χάιντουκ(1,32)
  • Χετάφε-Γιούνγκ Μπόις: 1 (1,55)

Συνολική απόδοση: 2.70

28η αγωνιστική: Κυριακή κοντή…τσέπη!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διανύουμε τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος οπότε οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Γι` αυτό μπετοπουλαίοι μην ποντάρετε πολλά στοιχηματα. Κάνουμε συντήρηση για να έχουμε αργότερα στα σίγουρα. Γι` αυτό και προτείνουμε χαμηλές αποδόσεις για σίγουρα αλλά μικρά κέρδη

ΠΑΟΚ – Λάρισα: Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Δεν μπορώ να ρισκάρω προγνωστικα τώρα τον άσσο του ΠΑΟΚ με τόσο χαμηλή απόδοση και ας έχει θεωρητικά πέσει η Λάρισα. Μπορώ όμως να ρισκάρω το under 2,5 goal με απόδοση 1,65.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδιστε 2 γευματα σε εστιατορια

Το διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε δύο τυχερούς από ένα πλήρες δείπνο 2 ατόμων στην μεγαλύτερη αλυσίδα εστιατορίων casual dining της Ελλάδας και συγκεκριμένα στα εστιατόρια της Γλυφάδας και του Αμαρουσίου αντίστοιχα .

Σήμερα Κυριακή, με over και με Χ…

3 στα 4 Χ χθες και πήγαμε ταμείο. Τα under περάσανε και χάσαμε μόνο τους άσσους με τις ψηλές αποδόσεις. Σήμερα δεν έχει under. Έχει όμως over που βγάζουν μάτι..και βάζουν λεφτά στην τσέπη. Θα προτείνουμε και 4 Χ σήμερα αλλά Προσοχή! Δύσκολο να κάτσουν πάλι τα Χ. Απλά επειδή μας το ζητήσατε και είναι και τα 4 ντέρμπι…Και ο θεός βοηθός

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει over:

  • Μόναχο 1860 – ΦΣΒ Φρανκφούρτης: over 2,5 (1,70)
  • Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι: over 2,5 (1,91)

Συνολική απόδοση3,57

 

 

Για την Superleague o προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Ολυμπιακός– Ξάνθη: over 2,5 (1,70)
  • Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: Χ ημίχρονο (1,80)

Συνολική απόδοση3,06

 

Και με λίγο ρίσκο

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει σύστημα 2/3/4:

  • Αιντχόβεν– ΆγιαξΧ (3,40)
  • Ρέιντζερς – Σέλτικ: Χ (3,10)
  • Τότεναμ – Λίβερπουλ: Χ (3,20)
  • Γάνδη – Άντερλεχτ: Χ (3,20)