Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Προγνωστικα στοιχηματος λέμε ‘ΟΧΙ’ στον κουβά…

Παιχνίδια ποδοσφαίρου παντού κι εμείς σας δίνουμε προγνωστικα στοιχηματος για να πάτε ταμείο και να πείτε μια και καλή οχι στον κουβα! Εχει και παρέλαση! πρακάτω τα παιχνίδια για σήμερα.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Μπάστια – Αρλ: 1 (1,80)
  • Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν: 2 (2,00)

 

Για ρίσκο ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει Χ με σύστημα 2/3:

Κυριακή: Σήμερα, μία ώρα νωρίτερα…θα πάμε ταμείο!

Χθες πήγαμε και πάλι ταμείο προγνωστικά. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δώσω και βραδινά προγνωστικά αλλά πιστεύω με το 4 στα 4 στοίχημα του πρωινού Σαββάτου είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Για σήμερα λοιπόν ξύπνησα πρωι πρωί ώστε να μελετήσω και να προλάβουμε όλους τους αγώνες. Θα συνεχίσουμε λοιπόν για γούρι πάλι με δύο δυάδες για να κλεισουμε ωραία το σαββατοκύριακό μας.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Champions League: Και να 2-0 να χάσει, επιτυχία θα είναι…

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός: Θα το κάνει και πάλι το θαύμα του ο Παναθηναικός. Και μην πάει το μυαλό σας στο διπλό. Με την Μπαρτσελόνα παίζει στοιχημα! Και να 2-0 να χάσει επιτυχία θα είναι. Απλά δε νομίζω να έχουμε συντριβή όπως πολλοί αναμένουν. Λίγο η τακτική των πρασίνων, λίγο αυτό  το κοκαλάκι που έχει στην Ευρώπη ο ΄panathinaikos ‘ και λίγο με σβηστές μηχανές να παίξει σήμερα η barca, δεν θα έχουμε και  πολλά γκολ σήμερα. Και είπαμε προγνωστικα δεν ξέρεις ποτέ. ΠΑΟ είναι αυτός.

Μουντομπάσκετ 2010: Είναι μοιραίο, ‘Σερβία-Ελλάδα’

Ε δεν γίνεται βρε αδερφέ να χάνουμε μια ζωή προγνωστικά στοίχημα από την Ισπανία . Τώρα είναι η ευκαιρία. Πως και πως περιμένουν αυτό το ματς οι διεθνείς μας. Σαν τρελοί. Μετράμε δύο ήττες συνεχόμενες στο τουρνουά. Στις δύο, τρίτη δεν χωρεί. Και πόσο μάλλον όταν αντίπαλος είναι η Ισπανία. Που αν δεν την κερδίσουμε φέτος, που δεν είναι και στα καλύτερα της, πότε θα την κερδίσουμε; Τους πείσμωσες Μπλατ και θα το μετανιώσεις.

22η Αγωνιστική: Ερωτευμένος με το ταμείο!

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: Ο Μήτρογλου δεν θα παίζει. Άρα δεν θα παίζει και γκολ. Εύκολο στοίχημα με ωραία απόδοση στο 1,50

ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός: Ευχαριστούμε που κάνατε το λάθος να τιμωρήσετε τον Μιραλάς. Έτσι πεισμώσατε τους ερυθρολεύκους. Πεισμώσατε και τον betopoulo. Διπλό για να μάθετε…

 

Ηρακλής-Αστέρας τρίπολης: Ποιος καίγεται για την νίκη; Ε, προς τα κει κλείνει και η νίκη. Άρα Χ2 στον Αστέρα.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Τρίτη: Ποιό Champions league? Σήμερα παίζει η Κρίσταλ Πάλας!

Καλησπέρα μπετοπουλαίοι. Δεν μου γεμίζουν καθόλου το μάτι οι σημερινοί αγώνες της μεγάλης διασυλλογικής διοργάνωσης. Αυτό που χαίρομαι και θα αποτελέσει βασικό μου ποντάρισμα είναι η Κρίσταλ Πάλας

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Κρίσταλ Πάλας – Πόρτσμουθ: 1 (2,15)
  • Γουότφορντ – Μπράιτον: under (1,85)

Συνολική απόδοση3,97



Βίντεο για το UEFA Champions League