Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Europa League: Μακάμπι Χάιφα στείλε μας ταμείο…

Πολλοί αγώνες σήμερα όμως το μάτι μας έπεσε μόνο σε δυο παιχνίδια. Σούπερ η απόδοση του άσσου της Μακάμπι χάιφα αλλά και δώρο το 1,95 στο over της Τότεναμ. Σε αυτή τη δυάδα λοιπόν θα ποντάρουμε σήμερα και τα υπόλοιπα ούτε που τα ακουμπάμε.
  • Μακάμπι χάιφα – Στεάουα Βουκουρεστίου: 1 (2,05)
  • Τότεναμ – Ρουμπιν Καζάν: over (1,95)

 

Συνολική απόδοση4,00

Superleague (play-offs): Έναρξη αγγαρείας με Under…

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου: Η ΑΕΚ όταν παίρνει φόρα, παίρνει φόρα κατηφόρα. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος θα τα βρει σκούρα με τον Βόλο και ίσως της κόψει και βαθμούς. Ή προγνωστικα θα το πάρει το ματσάκι με την ψυχή στο στόμα ή θα κάνει την έκπληξη ο Βόλος. Ότι και να γίνει το ματς θα κυμανθεί σε στοιχημα χαμηλό σκορ, οπότε σημειώσατε under 2,5.

 

9η Αγωνιστική(Δευτέρα): Κιτρινόμαυρα ΚΕΡΔΗ…

Καβάλα-ΠΑΟΚ: Εδώ δυσκολεύονται ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να κάνουν δύο συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας θα τις κάνει ο ΠΑΟΚ; Δεν λεω βέβαια είναι σα να παίζει στοιχημα στην έδρα του στην Καβάλα αλλά είναι και ένας λόγος παραπάνω να δούμε ένα σκληρό παιχνίδι και την ζυγαριά να μην γέρνει προς κανένα. Έτσι ανάμεσα στο 1Χ και το under προτίμησα το δεύτερο για να είμαι μέσα με 1,50 απόδοση.

Champions League (Τελικός): Penalty για θέαμα και Ταμείο…

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πφφ…Αυτό το ματς δεν σηκώνει προγνωστικα στοιχηματος. Δεν σηκώνει προγνωστικά. Τέτοιο παιχνίδι πρέπει να κάτσεις στον καναπέ χαλαρός χωρίς δελτίο στοιχηματος στο χέρι και να το απολαύσεις. Αλλά επειδή πολλοί με ρωτάτε, θα πω την άποψή μου. Για μένα σίγουρα φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα. Την βοηθάει και το στυλ παιχνιδιού των Άγγλων. Πιθανό να δούμε μεγάλο ματς. Αλλά δεν θα μπορούσα να ρισκάρω με 1,90 την Μπάρτσα. Γιατί απλά είναι ένα παιχνίδι και η Μάντσεστερ δεν είναι και καμιά ομαδούλα.

Sportingbet.gr: Ακόμα καλύτερες αποδόσεις!

Μπείτε σήμερα στη Sportingbet στοίχημα και παίξτε οποιοδήποτε αγώνα εγχώριου πρωταθλήματος ή διεθνής διοργάνωσης, με ασφάλεια, αξιοπιστία και πλέον, με ακόμα καλύτερες αποδόσεις!

Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ, Σούπερ Λιγκ, Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα, Καμπιονάτο και πληθώρα ακόμα αγώνων από διάφορα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, παίζουν τώρα στη No1 εταιρεία στοιχημάτων στο διαδίκτυο, με ακόμα καλύτερες αποδόσεις.

Γι’ αυτό μη χάνετε χρόνο. Μπείτε σήμερα στη Sportingbet και παίξτε όποιον αγώνα επιθυμείτε με ακόμα καλύτερες αποδόσεις!

Παρασκευή: Το ζητούμενο όμως είναι ένα…Το Ταμείο

Σήμερα μας άρεσαν πολλά παιχνίδια γι` αυτό θα δώσουμε προβλέψεις στο λαό. Σκεφτήκαμε να δώσουμε 3 τριάδες αλλά με ζητούμενα . Έτσι θα είμαστε ή κερδισμένοι ή στα ίσα μας. Δείτε παρακάτω για να καταλάβετε τι εννοώ.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει άσσους με σύστημα 2/3:

  • Λαβάλ – Άρλες: 1 (1,95)
  • Λανς – Γκινγκάμπ: 1 (2,00)
  • Τρουά – Μετς: 1 (2,20)

Συνολική απόδοση8,58

 

Ο προγνωστικα του στοιχηματος προτείνει mix σύστημα 2/3:

  • Μόναχο 1860 – Πάντερμπορν: under 2,5 (2,10)
  • Άκρινγκτον – Τσέλτεναμ: over 2,5 (1,95)
  • Βερόνα – Nocerina: goal και οι δυο (2,05)

Συνολική απόδοση8,39

 

Για ρίσκο ο προγνωστικα για στοιχημα προτείνει Χ με σύστημα 2/3:

  • Αμιάν – Μπαστιά: Χ (2,90)
  • Ανζέ – Σεντάν: Χ (3,00)
  • Βερόνα – Nocerina: Χ (3,00)

Συνολική απόδοση75,69

 

+  ΔΩΡΟ ένας άσσος μονό αποδεκτό

Γκρίμσμπι  - Λούτον: 1 (3,10)