Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Champions league: (K)inter έκπληξη!

Έκπληκτος είδα το 2,10 της Ίντερ, οπότε και αμέσως σκέφτηκα προγνωστικά στοίχημα ποιο θα είναι το βασικό μου ποντάρισμα. Βρήκα και 2 παιχνίδια ακόμα να τα παίξουμε σύστημα 2/3. Champions league είναι αυτό. Κάποιο θα μας την χαλάσει. Να είμαστε καλυμμένοι λοιπόν. Ή ταμείο ή τα λεφτά μας πίσω:

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει σύστημα 2/3:

Τρίτη: Ποιό Champions league? Σήμερα παίζει η Κρίσταλ Πάλας!

Καλησπέρα μπετοπουλαίοι. Δεν μου γεμίζουν καθόλου το μάτι οι σημερινοί αγώνες της μεγάλης διασυλλογικής διοργάνωσης. Αυτό που χαίρομαι και θα αποτελέσει βασικό μου ποντάρισμα είναι η Κρίσταλ Πάλας

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

28η αγωνιστική: Κυριακή κοντή…τσέπη!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διανύουμε τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος οπότε οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Γι` αυτό μπετοπουλαίοι μην ποντάρετε πολλά στοιχηματα. Κάνουμε συντήρηση για να έχουμε αργότερα στα σίγουρα. Γι` αυτό και προτείνουμε χαμηλές αποδόσεις για σίγουρα αλλά μικρά κέρδη

ΠΑΟΚ – Λάρισα: Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Δεν μπορώ να ρισκάρω προγνωστικα τώρα τον άσσο του ΠΑΟΚ με τόσο χαμηλή απόδοση και ας έχει θεωρητικά πέσει η Λάρισα. Μπορώ όμως να ρισκάρω το under 2,5 goal με απόδοση 1,65.

Προκριματικά Euro 2012: Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει

Δεν πιστεύω να νομίζει κανένας σας ότι επειδή έπαιξε η Ελλάδα τραγικό ποδόσφαιρο την Παρασκευή με την αδύναμη Γεωργία, τότε θα χάσει με κατεβασμένα τα ‘πόδια’ από την Κροατία; Τώρα είναι που η Ελλάδα θα δείξει τι σημαίνει Έλληνας, τι σημαίνει πάθος, τι σημαίνει εγωισμός. Τώρα που την θεωρούν τελειωμένη. Εξάλλου στα διπλά έχει καλή παράδοση η Εθνική μας. Στα δύσκολα τα βγάζουμε πέρα. Και το σημερινό ματς θα είναι πολύ κρίσιμο για την συνέχεια των προκριματικών. Γι αυτό δεν θα γυρίσουμε πίσω χωρίς ούτε ένα βαθμό. Δεν χάνουμε με τίποτα.

Δευτέρα: Καλή βδομάδα με άσσους…Μερσί(ν) Μποκού!

Καλησπέρα σας. Μας πάει πολύ τις τελευταίες μέρες και ευτυχώς δεν έχουμε φάει ακόμα ντομάτες σαν τους πολιτικούς στοίχημα. Σήμερα θα σας δώσω μία δυάδα με άσους που πρέπει να περάσουν θέλουν δεν θέλουν.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Μέρσιν Ίντμαν Γιούρντου – Γκεντσλερμπίρλιγκι: 1 (1,95)
  • Ναντ – Λανς: 1 (2,20)

Συνολική απόδοση4,29

 

Κυριακή: Ντόμινο πάει το ταμείο…

Σερί ταμείο έχουμε πάει αυτές τις μέρες, σαν ένα ντόμινο στοίχημα. Και ελπίζουμε να μην χαλάσει σήμερα η σειρά. Αν και δε νομίζουμε γιατί θα μας δικαιώσουν η Γιούβε Στάμπια και Χάμιλτον. Δύο άσοι σε καλές αποδόσεις που μας δίνουν σύνολο προγνωστικά στοίχημα 4,41 απόδοση.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Γιούβε Στάμπια – Άσκολι: 1 (2,10)
  • Χάμιλτον – Λίβινγκστον: 1 (2,10)

Συνολική απόδοση4,41