Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδιστε 2 γευματα σε εστιατορια

Το διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε δύο τυχερούς από ένα πλήρες δείπνο 2 ατόμων στην μεγαλύτερη αλυσίδα εστιατορίων casual dining της Ελλάδας και συγκεκριμένα στα εστιατόρια της Γλυφάδας και του Αμαρουσίου αντίστοιχα .

Σάββατος βγάζει άσσους απ` το μανίκι!

Μεγάλο το κουπόνι σήμερα και διαλέξαμε 6 άσσους πραγματικά που αξίζουν. Πόσο μάλλον όταν όλοι είναι πάνω από 2,00 απόδοση. Σας έχουμε ετοιμάσει και μία τετράδα φωτιά με εκπλήξεις που οι τρεις να κάτσουνε απογειωθήκαμε.

Ο πρπγνωστικά στοίχημα προτείνει άσσους με σύστημα 2/3:

Σάββατο: Καλό μήνα νά`χουμε και καλά ταμεία…

Ο κουβας νευρίασε και πήγε ταμείο χθες. Με δύο δυάδες και 3 στα 4 Χ δικαιώθηκε για τις επιλογές του για μία ακόμη φορά. Από το πρωί λοιπόν μελετάμε το κουπόνι και ήρθε η μεγάλη ώρα να σας δώσουμε προβλέψεις για πολλά λεφτά. .

Στα σίγουρα ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Σάββατο: Ο προγνωστικα στοιχηματος βγάζει άσσους απ` το μανίκι!

Μεγάλο το κουπόνι σήμερα και διαλέξαμε 6 άσσους πραγματικά που αξίζουν. Πόσο μάλλον όταν όλοι είναι πάνω από 2,00 απόδοση. Σας έχουμε ετοιμάσει και μία τετράδα φωτιά με εκπλήξεις που οι τρεις να κάτσουνε απογειωθήκαμε.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει άσσους με σύστημα 2/3:

Παρασκευή: Δυάδα συντήρησης!

Λίγες επιλογές για προγνωστικά στοίχημα σήμερα αφού το Ολλανδικό πρωτάθλημα δεν το αγγίζουμε. Ποντάρουμε στο διπλό της Φενέρ και στο ‘φτωχό’ παιχνίδι από γκολ στην Κόρδοβα. Έτσι δύο παιχνίδια με συνολική απόδοση 3,51 για να συντηρήσουμε το ταμείο να πάρουμε δυνάμεις και να έχουμε ένα ‘πλούσιο’ Σαββατοκύριακο.

Σας ετοιμάζουμε επίσης και έναν άσσο έκπληξη!

 

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Τετάρτη: Θρύλε των ταμείων

Ωραία μέρα χθες…Πήγαμε το ταμείο μας και σήμερα θα ξαναπάμε γιατί εμείς δεν απεργούμε. Θα ποντάρουμε λοιπόν σήμερα στην μη ήττα του Ολυμπιακού στο ναό και σε συνδυασμό τη νίκη της Πρέστον έχουμε μία δυάδα με απόδοση μούρλια. Από ChL ξεχωρίζω και τον άσσο της Σαχτάρ χωρίς όμως να θέλω να το ρισκάρω . Γι` αυτό και θα ποντάρω μόνο στα δύο πρώτα για σιγουριά.
  • Ολυμπιακός – Μπορούσσια Ντόρτμουντ: 1Χ (1,75)
  • Πρέστον – Σέφφιλντ Γιουνάιτεντ: 1 (2,25)
Συνολική απόδοση3,94
 
ΥΓ. Για μεγαλύτερα κέρδη αλλά φυσικά και μεγαλύτερο ρίσκο μπορείτε να προσθέσετε και το over της Λέστερ με την Γουότφορντ στο 1,80  που μου έχει κάτσει στο μάτι από χθες, φθάνοντας έτσι η τριάδα την συνολική απόδοση του7,00!