Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Δευτέρα: Καλή βδομάδα με άσσους…Μερσί(ν) Μποκού!

Καλησπέρα σας. Μας πάει πολύ τις τελευταίες μέρες και ευτυχώς δεν έχουμε φάει ακόμα ντομάτες σαν τους πολιτικούς στοίχημα. Σήμερα θα σας δώσω μία δυάδα με άσους που πρέπει να περάσουν θέλουν δεν θέλουν.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Μέρσιν Ίντμαν Γιούρντου – Γκεντσλερμπίρλιγκι: 1 (1,95)
  • Ναντ – Λανς: 1 (2,20)

Συνολική απόδοση4,29

 

Μουντομπασκετ 2010 – Δώστε το…

Αν με ρωτούσατε την Τρίτη αν θα κερδίσουμε την Ρωσία θα σας έλεγα αδίστακτα ‘ΝΑΙ’. Όμως τώρα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα πιθανότερο είναι να συναντήσεις εξωγήινο σε μία καφετέρια παρά να κερδίσουμε τους Ρώσους. Όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά δεν θέλουμε. Και όσο και αν ακούω δηλώσεις του στυλ, ότι θα ματώσουμε και δεν μας νοιάζει με ποιον θα παίξουμε στους 16…πλάκα μας κάνουν; Μιλάμε για Έλληνες. Η πονηριά και η στρατηγική είναι μέσα μας. Σιγά μην τους κερδίσουμε. Γι αυτό πέταξα από την χαρά μου όταν είδα την νίκη της ΡΩΣΣΙΑΣ στο 3,20.  Όχι απλά δαγκωτό, ΑΜΑΣΗΤΟ!!!

Europa League: Στοιχημα και ταμείο μετά τις 22.00…

Ρόζενμποργκ-ΑΡΗΣ: Σκούρα θα τα βρούνε στα παγωμένα τα ‘σκουλήκια’. Οι ξυλοκόποι δεν αστειεύονται. Ωραίος άσσος για στοιχημα στο 1.70

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν: πω πω….Άσσος, και ξανά άσσος, και ξανά άσσος, και ξανά άσσος…1,88? και το ρωτάτε?

Μάντσεστερ Σίτι – Γιουβέντους: ‘Όπως λένε και οι locomondo: goal, goal, goal…3 μας αρκούν και έχουμε over με 1,70 απόδοση!

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προβλέπει:

Champions League 1η αγωνιστική (Τρίτη): Όχι Βικτόρια Μπέκαμ…Βικτόρια Πίλζεν!

Προταση πρόβλεψη για στοίχημα:

  • ΑΠΟΕΛ – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης(2,20) 
  • Βικτόρια Πίλζεν – Μπάτε Μπορίσοφ(1, 90 ) 

Συνολική απόδοση4,18

Και για Ρίσκο:

 ΜΟΝΟ αποδεκτό:

  • Γκενκ – ΒαλένθιαΧ (3,90)

Προγνωστικα στοιχηματος λέμε ‘ΟΧΙ’ στον κουβά…

Παιχνίδια ποδοσφαίρου παντού κι εμείς σας δίνουμε προγνωστικα στοιχηματος για να πάτε ταμείο και να πείτε μια και καλή οχι στον κουβα! Εχει και παρέλαση! πρακάτω τα παιχνίδια για σήμερα.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Μπάστια – Αρλ: 1 (1,80)
  • Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν: 2 (2,00)

 

Για ρίσκο ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει Χ με σύστημα 2/3:

Τετάρτη: Θρύλε των ταμείων

Ωραία μέρα χθες…Πήγαμε το ταμείο μας και σήμερα θα ξαναπάμε γιατί εμείς δεν απεργούμε. Θα ποντάρουμε λοιπόν σήμερα στην μη ήττα του Ολυμπιακού στο ναό και σε συνδυασμό τη νίκη της Πρέστον έχουμε μία δυάδα με απόδοση μούρλια. Από ChL ξεχωρίζω και τον άσσο της Σαχτάρ χωρίς όμως να θέλω να το ρισκάρω . Γι` αυτό και θα ποντάρω μόνο στα δύο πρώτα για σιγουριά.
  • Ολυμπιακός – Μπορούσσια Ντόρτμουντ: 1Χ (1,75)
  • Πρέστον – Σέφφιλντ Γιουνάιτεντ: 1 (2,25)
Συνολική απόδοση3,94
 
ΥΓ. Για μεγαλύτερα κέρδη αλλά φυσικά και μεγαλύτερο ρίσκο μπορείτε να προσθέσετε και το over της Λέστερ με την Γουότφορντ στο 1,80  που μου έχει κάτσει στο μάτι από χθες, φθάνοντας έτσι η τριάδα την συνολική απόδοση του7,00!